Quote (Hver @ 12 Oct 2014 21:04)
ja zawsze robiłem kółka po shattrach/dalaranie, zabawa na cały dzień (czasem ktoś się podłączył i było raźniej)
pociąi z mamutów mmmmmmmm
/e; shattratch 10/10 xd
Quote (DzonyPe @ 12 Oct 2014 20:36)
ja bylem milo zaskoczony iloscia rzeczy ktore mozna robic terraz w wowie. bitwy petow, scenariusze, heroici w chuj questow roznej masci. nowe profesje jak archeologia ktora baaaardzo poszerzyli. i tak myslalem brakuje mi wotlk itp, ale prawda jest taka ze wtedy w wowie bylo o wiele mniej do roboty, a jeszcze gorsze bylo robienie tego samego raidu na 4 roznych truidnosciach jak w tocu. minusem jest chyba tylko latwosc contentu. nie powiem, nie zrobilem SOO hc ale nie wydaje sie to jakies trudne patrzac na walki na youtube.
hc jak hc, progressujac z norma oczywiscie bedzie sprawialo klopoty, ale majac na farmie pare bossow jedynymi trudnymi bossami moga byc thok(duzo zalezy od heali), garrosh i moze paragony/siegecrafter ze wzgledu na masemechaniki
Quote (cOr @ 12 Oct 2014 20:41)
jest sporo rzeczy dla casuali. ja np nie raiduje w ogole (poza lfr w ilosci minimalnej) a ciagle jest cos do zrobienia. nawet glupi darkmoon pofarmic

teraz mocno oczekuje tych garrisonow, boje sie tylko ze bedzie to na zasadzie gier przegladarkowych, czyli bedzie trzeba sie ciagle logowac zeby wysylac companionow na misje itd
swoja droga hc scenario byly fajne, szkoda ze w wod ich nie bedzie
hc scenario byly fajne, ale hc insty sa fajniejsze
This post was edited by Xploosiv on Oct 12 2014 02:21pm