d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > World Of Warcraft > Temat Oficjalny
Prev1217218219220221412Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2,777.00
Oct 12 2014 11:57am
Quote (DzonyPe @ 12 Oct 2014 19:51)
ja sobie casualuje. zrobilem questy w pandarii. wbijam repy. farmie mounty. powoli zbieram gear do lvlowania. mam juz 500 ilvl. nie spiesze sie jakos. dopiero dzisiaj wymienilem bron ktora zdobylem z madness of deathwing jakies 3 lata temu? juz nawet nie pamietam. ale padl mi juz raven lord i blue proto drake. jeszcze tylko alar, glowa mimiriona, invincible i pureblood z ragnarosa. smiac mi sie chce, bo ragnarosa hc zabilem conajmniej 100 razy, a mounta nie mam. wszystkie poszly za irl money.

hehe, ja bardzo podobnie. aktualnie zbieram sobie pety, mam juz wszystkie (tylko rare) z dwoch kontynentow.
do tego brakuje mi jednego wygrania celestial tournamentu do skompletowania calej czworki
robie tez ostatni kawalek legendary questa, mam juz 6/10 kamykow - moze w nastepnym resecie sie uda

fajnie tez ze tanieja sky golemy, moze w koncu sobie sprawie bo stylowke ma nielichą
Member
Gold: 24.00
Oct 12 2014 12:09pm
Quote (cOr @ Oct 12 2014 06:57pm)
hehe, ja bardzo podobnie.aktualnie zbieram sobie pety, mam juz wszystkie (tylko rare) z dwoch kontynentow.
do tego brakuje mi jednego wygrania celestial tournamentu do skompletowania calej czworki

robie tez ostatni kawalek legendary questa, mam juz 6/10 kamykow - moze w nastepnym resecie sie uda

fajnie tez ze tanieja sky golemy, moze w koncu sobie sprawie bo stylowke ma nielichą

http://eu.battle.net/wow/en/character/ragnaros/Nuterx/pet#status=is-collected

http://www.wowprogress.com/petscore/eu/ragnaros/

;)

Quote (Xploosiv @ Aug 29 2014 12:10am)
raczej wystarczy skan dowodu, ale skoro drukarki nie masz to skanera zapewne tez;d

wystarczy foto dowodu - mi zablokowali konto jak nie miałem jeszcze tokena a chciałem zalogować się będąc za granicą

This post was edited by NuterX on Oct 12 2014 12:12pm
Member
Oct 12 2014 12:16pm
Quote (NuterX @ 12 Oct 2014 20:09)

o-ja-jebie
masz ponad 500 petow na 25 lvlu? O_o to jakies chore :d

http://eu.battle.net/wow/en/character/the-maelstrom/Kien/pet#status=is-collected

czuje sie jakbym nigdy nie zagral zadnej walki...

masz tez powtorki czy kazdego po jednym?

i powiedz jaki jest najszybszy sposob na pety z kontynentu. bo ja (z addonami ofc) latam, zaczynam walke, patrze czy rare -> jak nie to wychodze i zabijam peta po czym lece dalej
Member
Gold: 24.00
Oct 12 2014 12:22pm
Quote (cOr @ Oct 12 2014 07:16pm)
o-ja-jebie
masz ponad 500 petow na 25 lvlu? O_o to jakies chore :d

http://eu.battle.net/wow/en/character/the-maelstrom/Kien/pet#status=is-collected

czuje sie jakbym nigdy nie zagral zadnej walki...

masz tez powtorki czy kazdego po jednym?

i powiedz jaki jest najszybszy sposob na pety z kontynentu. bo ja (z addonami ofc) latam, zaczynam walke, patrze czy rare -> jak nie to wychodze i zabijam peta po czym lece dalej

na mniejszym na 25lvl mam tylko kilka - ostatnio przez brak czasu nie lvl-uje, ale masę golda zarobiłem swojego czasu na lvl-aniu petów dla kogoś (0,5-1,5k each :) )
powtórki są ale tylko dlatego że chciałem mieć różne warianty H/P/S niektórych petów

Szybszego sposobu jak ten którego używasz nie ma, addony do petów których ja używam to:
PetBattle Teams
PetTracker
Battle Pet - Quality Notifier

jak chcesz to wbij na TS3: 178.217.190.19:6420

mogę Ci sprzedać kilka patentów :)

This post was edited by NuterX on Oct 12 2014 12:30pm
Member
Gold: 3,995.00
Oct 12 2014 01:36pm
ja bylem milo zaskoczony iloscia rzeczy ktore mozna robic terraz w wowie. bitwy petow, scenariusze, heroici w chuj questow roznej masci. nowe profesje jak archeologia ktora baaaardzo poszerzyli. i tak myslalem brakuje mi wotlk itp, ale prawda jest taka ze wtedy w wowie bylo o wiele mniej do roboty, a jeszcze gorsze bylo robienie tego samego raidu na 4 roznych truidnosciach jak w tocu. minusem jest chyba tylko latwosc contentu. nie powiem, nie zrobilem SOO hc ale nie wydaje sie to jakies trudne patrzac na walki na youtube.

This post was edited by DzonyPe on Oct 12 2014 01:36pm
Member
Oct 12 2014 01:41pm
Quote (DzonyPe @ 12 Oct 2014 21:36)
ja bylem milo zaskoczony iloscia rzeczy ktore mozna robic terraz w wowie. bitwy petow, scenariusze, heroici w chuj questow roznej masci. nowe profesje jak archeologia ktora baaaardzo poszerzyli. i tak myslalem brakuje mi wotlk itp, ale prawda jest taka ze wtedy w wowie bylo o wiele mniej do roboty, a jeszcze gorsze bylo robienie tego samego raidu na 4 roznych truidnosciach jak w tocu. minusem jest chyba tylko latwosc contentu. nie powiem, nie zrobilem SOO hc ale nie wydaje sie to jakies trudne patrzac na walki na youtube.

jest sporo rzeczy dla casuali. ja np nie raiduje w ogole (poza lfr w ilosci minimalnej) a ciagle jest cos do zrobienia. nawet glupi darkmoon pofarmic ;)
teraz mocno oczekuje tych garrisonow, boje sie tylko ze bedzie to na zasadzie gier przegladarkowych, czyli bedzie trzeba sie ciagle logowac zeby wysylac companionow na misje itd

swoja droga hc scenario byly fajne, szkoda ze w wod ich nie bedzie
Member
Gold: 1,513.66
Oct 12 2014 01:55pm
Quote (DzonyPe @ 12 Oct 2014 20:36)

A mi cisnie, ze ogladam duzo seriali :ph34r:
Member
Gold: 730.21
Oct 12 2014 02:04pm
Quote (DzonyPe @ Oct 12 2014 07:36pm)

ja zawsze robiłem kółka po shattrach/dalaranie, zabawa na cały dzień (czasem ktoś się podłączył i było raźniej)
Member
Gold: 39,091.10
Oct 12 2014 02:06pm
Quote (Hver @ 12 Oct 2014 21:04)
ja zawsze robiłem kółka po shattrach/dalaranie, zabawa na cały dzień (czasem ktoś się podłączył i było raźniej)

pociąi z mamutów mmmmmmmm
/e; shattratch 10/10 xd

Quote (DzonyPe @ 12 Oct 2014 20:36)

hc jak hc, progressujac z norma oczywiscie bedzie sprawialo klopoty, ale majac na farmie pare bossow jedynymi trudnymi bossami moga byc thok(duzo zalezy od heali), garrosh i moze paragony/siegecrafter ze wzgledu na masemechaniki

Quote (cOr @ 12 Oct 2014 20:41)
jest sporo rzeczy dla casuali. ja np nie raiduje w ogole (poza lfr w ilosci minimalnej) a ciagle jest cos do zrobienia. nawet glupi darkmoon pofarmic ;)
teraz mocno oczekuje tych garrisonow, boje sie tylko ze bedzie to na zasadzie gier przegladarkowych, czyli bedzie trzeba sie ciagle logowac zeby wysylac companionow na misje itd

swoja droga hc scenario byly fajne, szkoda ze w wod ich nie bedzie

hc scenario byly fajne, ale hc insty sa fajniejsze :D

This post was edited by Xploosiv on Oct 12 2014 02:21pm
Member
Gold: 3,995.00
Oct 12 2014 02:49pm
Quote (zYwi3c @ Oct 12 2014 08:55pm)
A mi cisnie, ze ogladam duzo seriali  :ph34r:

nie cisne Ci zywiec. czasem jak gram w wowa przypomina mi sie jak gralismy na jednym realmie, z rayem jeszcze. to byly czasy.
Go Back To Polska Topic List
Prev1217218219220221412Next
Add Reply New Topic New Poll