Quote (PrzykraSprawa @ 17 Sep 2020 07:28)
ogólnie ta buda jest strasznie rozchwytywana, w tym tygodniu pojawiła się jako dostępna w komputroniku i xkomie tak się zastanawiałem jeszcze czy brać i po 2-3 godzinach już było "Na zamówienie". U mnie wersja tylko z TG mam kompa na szafce obok biurka i lubię sobie popatrzeć ja podzespoły :)
Powiedz mi jeszcze jedną rzecz, mam na topie AIO i jeśli ten górny panel jest zamknięty to powietrze ma jakieś tunele wentylacyjne żeby uciec? czy trzeba go otworzyć całkowicie?
Z tylu ma taki jakby wywietrznik, ale nie wiem czy jest on wystarczajacy no i nie wiem jak bedzie powietrze cyrkulowalo przy aio dmuchajacym w gore z zamknietym topem, ale to bede testowal jak juz bede mial aio.

Ale pewnie bedzie tak jak teraz z przodem, jak byly upaly to otwieralem, jak chlodniej to zamykalem. No i wszystko zalezy jakie temp beda, bo jak sie nic nie bedzie grzalo i za bardzo krecilo to nie ma potrzeby otwierania czegokolwiek, ale i tak fajnie, ze jest taka opcja w tej budzie.
Na poczatku chcialem cos od bequiet, ale tam nie ma takich manewrow i zabudowany piekarnik czy lato czy zima ;d