Quote (serek10 @ 27 Feb 2016 18:55)
ja sie osmieszam:D no oke, niech ci bedzie.
Szkoda tylko, ze ja napisalem o mozliwosci kupienia pojedynczych utworow od prawie kazdego wykonawcy na swiecie, a ty mi piszesz, ze to sklep z muzyka. W takim badz razie Nokia Lumia top super kurwa model to to samo guwno co nokia 3310 bo to przeciez tez telefon komorkowy.
Generalnie mam wyjebane na twoje zdanie o apple, ale akurat to co powiedzial Pozer, ze masz niezdrowa, w zlym tego slowa znaczeniu, fascynacje apple to akurat prawda.
Nie znam osoby, ktora uzywa produktow apple i na sile wmawia innym, ze android to guwno i po chuj w ogole kupowac ten syf, ale juz ludzi, ktorzy maniakalnie probuja przekonac innych do androida lub po prostu dla sportu wysmiewaja uzytkownikow apple jest od chu-ja. Rozumiem, ze dupa kogos boli bo iphone jest drogim produktem, ktory moze rzeczywiscie nie ma najlepszego stosunku ceny do ficzersow telefonu, ale mi odpowiada w 3044214% i mam wyjebane na to, ze zaplace pare stow wiecej za telefon, ktorego nie musze rootowac, wgrywac custom softow czy innego gunwa. Wyjmuje z pudelka i zapierdalam na telefonie.
pozdrawiam i bez odbioru
marcin p.
ja nie staram sie przekonac wszystkich dookola ze apple to gowno i wo gule. zle odbierasz moje posty. ja staram sie wytlumaczyc ze apple nie jest innowacyjna firma ludziom, ktorzy ulegli marketingowi jablka i slepo wierza ze wszystko co wydaja jest wynalazkiem. produkty apple to po prostu sprytnie poskladane w kupe pomysly innych za ktore placisz nierzadko dwukrotnie wiecej. jesli jestes swiadomy tego ze jestes oszukiwany, ale jednoczesnie odpowiada ci to, to sobie kupuj ile wlezie. nie pozostaje jednak bierny na opinie typu apple to najlepsza firma, a ich produkty sa boskie i bezkonkurencyjne.
Quote (serek10 @ 27 Feb 2016 19:14)
~regards
/e mial abyc edit.
Drogi Panie Mitonie Moderatorze,
niechcacy dodalem drugiego posta i mam nadzieje, ze tym razem obejdzie sie od nakurwiania procentami.
Dziekuje za zrozumienie i serdecznie pozdrawiam
Serek10
susp in coming i ci nie popuszcze