d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Ironfister Temat Oficjalny
Prev1202122232492Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 7,271.09
Feb 9 2023 12:10pm
Quote (Majsterek @ 9 Feb 2023 17:12)
Za moich czasów nie było jeszcze telewizji . Musieliśmy węglem narysować sobie pudło i wymyślać że coś tam leci

Za moich czasów to młodzi ludzie chodzili na krucjaty, brali udział w pojedynkach rycerskich i oblężali zamki.
Wszyscy razem leżeliśmy na pobojowisku z odciętymi nogami i rozprutymi brzuchami. To dopiero była zabawa.
Póniej gówniarzom zachciało się grać w piłkę, oglądać dragon balle, pokemony i siedzieć cały dzień przed tv/pc.
Ja się pytam gdzie podziała się nauka łaciny?
Gdzie te wszystkie bitwy, odcinanie komuś mieczem głowy, strzelanie z katapult? Kiedyś to było...
Member
Gold: 12,059.17
Feb 9 2023 03:21pm
Quote (DrizztEU @ 9 Feb 2023 19:10)
Za moich czasów to młodzi ludzie chodzili na krucjaty, brali udział w pojedynkach rycerskich i oblężali zamki.
Wszyscy razem leżeliśmy na pobojowisku z odciętymi nogami i rozprutymi brzuchami. To dopiero była zabawa.
Póniej gówniarzom zachciało się grać w piłkę, oglądać dragon balle, pokemony i siedzieć cały dzień przed tv/pc.
Ja się pytam gdzie podziała się nauka łaciny?
Gdzie te wszystkie bitwy, odcinanie komuś mieczem głowy, strzelanie z katapult? Kiedyś to było...

Mam jeszcze jedną historie.

Kiedyś, w małej wiosce zwanej Miseryville, ludzie żyli w biedzie i ciężkich warunkach. Większość z nich zajmowała się ciężką pracą w kopalniach, gdzie musieli wytrzymywać ciężką i niebezpieczną atmosferę. Życie było tam trudne, a wypadki były na porządku dziennym.

Ludzie często doznawali poważnych obrażeń, takich jak utraty rąk czy nóg, a niektórzy nawet ginęli na miejscu. Wypadki były spowodowane nie tylko trudnymi warunkami w kopalniach, ale także brakiem odpowiedniego sprzętu i bezpieczeństwa.

Mimo to, ludzie w Miseryville byli silni i nie poddawali się. Wierzyli, że ich ciężka praca przyniesie im lepsze jutro i że ich dzieci będą miały lepsze życie. Mimo trudności, zawsze trzymali się razem i wspierali się nawzajem.

W końcu, po wielu latach ciężkiej pracy i nieustannych wysiłków, Miseryville stało się miejscem, w którym ludzie żyli w dostatku i bezpieczeństwie. Kopalnie zostały zamknięte, a ludzie zaczęli prowadzić inne, bezpieczniejsze formy działalności.

Choć minęło wiele lat, ludzie wciąż pamiętają trudne czasy i cenią sobie swoje bezpieczeństwo i dobrobyt. Zawsze będą wspominać swoich przodków, którzy przetrwali trudne czasy i zapewnili im lepsze jutro.
Member
Gold: 1,047.06
Feb 9 2023 03:28pm
Quote (Ironfister @ Feb 9 2023 10:21pm)

Kiedyś, w małej wiosce zwanej Miseryville, ludzie żyli w biedzie i ciężkich warunkach. Większość z nich zajmowała się ciężką pracą w kopalniach, gdzie musieli wytrzymywać ciężką i niebezpieczną atmosferę. Życie było tam trudne, a wypadki były na porządku dziennym.

Ludzie często doznawali poważnych obrażeń, takich jak utraty rąk czy nóg, a niektórzy nawet ginęli na miejscu. Wypadki były spowodowane nie tylko trudnymi warunkami w kopalniach, ale także brakiem odpowiedniego sprzętu i bezpieczeństwa.

Mimo to, ludzie w Miseryville byli silni i nie poddawali się. Wierzyli, że ich ciężka praca przyniesie im lepsze jutro i że ich dzieci będą miały lepsze życie. Mimo trudności, zawsze trzymali się razem i wspierali się nawzajem.

W końcu, po wielu latach ciężkiej pracy i nieustannych wysiłków, Miseryville stało się miejscem, w którym ludzie żyli w dostatku i bezpieczeństwie. Kopalnie zostały zamknięte, a ludzie zaczęli prowadzić inne, bezpieczniejsze formy działalności.

Choć minęło wiele lat, ludzie wciąż pamiętają trudne czasy i cenią sobie swoje bezpieczeństwo i dobrobyt. Zawsze będą wspominać swoich przodków, którzy przetrwali trudne czasy i zapewnili im lepsze jutro.

slyszalem podobna historie ale zamiast miseryville była nazwa łódź. w ksiązce ziemia obiecana wladysława reymonta. nigdy jej nie czytalem ale raz w liceum odwolalem sie do fragmentu tekstu ktory byl podany przy rozprawce.
Member
Feb 9 2023 04:36pm
Quote (firstmurloc @ 9 Feb 2023 22:28)
slyszalem podobna historie ale zamiast miseryville była nazwa łódź. w ksiązce ziemia obiecana wladysława reymonta. nigdy jej nie czytalem ale raz w liceum odwolalem sie do fragmentu tekstu ktory byl podany przy rozprawce.

Też nie czytałem. Wogole mało czytałem lektur w liceum.
Wolałem grać w diablo, uczyć się handlu i ekonomii na ptzykladzie sojów, ćwiczyć angielskie nazwy itemów i zwinność unikając pocisków mefa.
Być może dobrze byłoby wrócić i przerobić te lektury raz jeszcze, tym razem z ich czytaniem.
Member
Gold: 2,390.15
Feb 9 2023 11:11pm
Quote (Ironfister @ Feb 9 2023 09:21pm)

Kurwa przeczytałem całe bo myślałem, że to jakaś pasta z dobrą puentą xd

This post was edited by Pozdrawiam on Feb 9 2023 11:11pm
Member
Feb 10 2023 11:53am
Quote (Pozdrawiam @ 10 Feb 2023 06:11)
Kurwa przeczytałem całe bo myślałem, że to jakaś pasta z dobrą puentą xd

Przepraszam, trochę za mocno przyspamiłem, postaram się nieco hamować
Member
Gold: 369.00
Feb 10 2023 03:02pm
Lubisz diglety?
Member
Gold: 7,271.09
Feb 11 2023 05:16am
Quote (Last_Hope @ 10 Feb 2023 21:02)
Lubisz diglety?

One sie powinny nazywać Niglety
Member
Feb 11 2023 10:00am
Quote (Last_Hope @ 10 Feb 2023 22:02)
Lubisz diglety?

Nie. Teraz najchętniej zbieram duchy bo potrzebuje ich do medalu.
Member
Gold: 19,630.00
Feb 11 2023 10:30am
Quote (Last_Hope @ Feb 10 2023 10:02pm)
Lubisz diglety?

Wyobraź sobie że w domu kopią ci krety a ty na pełnej kurwie sprzedajesz mu kopa krzycząc że kopnales digleta
Go Back To Polska Topic List
Prev1202122232492Next
Add Reply New Topic New Poll