d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > The Union - Czy Prohibicja Jest Czymś Dobrym? > Biznes Stojący Za Upalaniem Się.
Prev1202122232433Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Jan 17 2013 06:34am
Quote (Carax @ Jan 17 2013 01:11pm)
Gracjan Ty to kurwa jednak cymbał jesteś. Ty w dalszym ciągu nie rozumiesz, że ktoś może mieć swoje zdanie? Widocznie ten koleś powyżej miał swoje tak ja, a Ty albo go nie zrozumiałeś albo nie przyjąłeś do wiadomości. Więc zamknij mordę i spalaj się dalej, legalizuj. Mam na to gneralnie wyjebane gdzie będziesz się popisywał swoją psudo-elokwencją po zawodówce, ale zamknij mordę i umrzyj.

Chcesz podyskutować? Nie ma sprawy. Jedyny warunek to wiek 20+ bo nie będe rozmawiał z upalonymi dziećmi. Dam Ci numer telefonu, umówimy się przy piwku i porozmawiamy na temat legalizacji. Prawdziwa rozmowa lepsza niż szczekanie w internecie i cytowanie debilnych wypowiedzi Twoich kolegow.

lepiej dawaj do piwnicy na wiaderko xddd ^^
Member
Gold: 5.00
Jan 17 2013 06:38am
Quote (dawid9400 @ Jan 16 2013 07:19pm)
Za to będzie musiała płacić za uzależnieniowców, to błędne koło, ogólnie jestem za legalem, ale to nie jest tak, że tego są same plusy, co trzeba dostrzegać i mówić o DWÓCH stronach medalu, a nie biegać i drzeć ryj jakie to ziulko jest lecznicze i zdrowe, nie uzależnia i nie powoduje szkód w organiźmie.
A, i druga sprawa, w Polsce legalizacji nie będzie, jestem przekonania, że ktoś płaci/grozi rządowi żeby nie było legala, bo stracą przez to robotę.

Dobra, po pierwsze : Marihuana nie uzależnia fizycznie, a psychicznie, a to są całkiem inne rzeczy.
A skoro mówisz o "uzależnieniowcach"to człowiek może się praktycznie od wszystkiedo uzależnić, tylko jest kwestia, że jedno uzależnienie jest "zdrowsze", a drugie mniej. Tak jak np alkohol, który popija się od czasu do czasu na imprezach, gdy wiesz, że MOŻESZ.
Bo pozostaje świadomość tego, że następnego dnia do jakiejś godziny nie możesz wsiadać za kółko bo wykryją promile. Wszystkie kampanie reklamowe są odnośnie pijanych kierowców, którzy na pewno zrobią większe szkody, aniżeli NAĆPANY (lekkim) narkotykiem kierowca.
Jakoś w Holandii nie mają problemu z takimi przypadkami, opodatkowali i trzepią z tego pieniądze. U nas też trzepią za to pieniądze, ale "sponsorem" jest mafia, która rzuca Ci na Twoje miasto partię jakiegoś gówna, które ledwo można palić, albo jest spryskane chemią, o której praktycznie nic nie wiesz.

Po drugie : Nie ma ludzi, istot, przedmiotów czy zachowań idealnych, można do tego dążyć, ale mimo wszystko musi pozostać naturalna harmonia +/-,
Member
Gold: Locked
Warn: 100%
Jan 17 2013 06:49am
Quote (Cheapz @ Jan 17 2013 12:38pm)
Dobra, po pierwsze : Marihuana nie uzależnia fizycznie, a psychicznie,  a to są całkiem inne rzeczy.
A skoro mówisz o "uzależnieniowcach"to człowiek może się praktycznie od wszystkiedo uzależnić, tylko jest kwestia, że jedno uzależnienie jest "zdrowsze", a drugie mniej. Tak jak np alkohol, który popija się od czasu do czasu na imprezach, gdy wiesz, że MOŻESZ.
Bo pozostaje świadomość tego, że następnego dnia do jakiejś godziny nie możesz wsiadać za kółko bo wykryją promile. Wszystkie kampanie reklamowe są odnośnie pijanych kierowców, którzy na pewno zrobią większe szkody, aniżeli NAĆPANY (lekkim) narkotykiem kierowca.
Jakoś w Holandii nie mają problemu z takimi przypadkami, opodatkowali i trzepią z tego pieniądze. U nas też trzepią za to pieniądze, ale "sponsorem" jest mafia, która rzuca Ci na Twoje miasto partię jakiegoś gówna, które ledwo można palić, albo jest spryskane chemią, o której praktycznie nic nie wiesz.

Po drugie : Nie ma ludzi, istot, przedmiotów czy zachowań idealnych, można do tego dążyć, ale mimo wszystko musi pozostać naturalna harmonia +/-,

CO TY MOZESZ WIEDZIEC PIWNICZANY CPUNKU ????? ?????////???/?????
Member
Gold: 5.01
Jan 17 2013 06:51am
Skrócona Instrukcja Na Zrobienie Herbatki Z Gałki Muszkatołowej

...do odważnych świat należy...;8]
Zmiel młynkiem do kawy lub zetrzyj na tarce 6 orzechów gałki muszkatołowej (około 30g).
Wrzuć to do 750 ml wody i gotuj na wolnym ogniu przez godzinę, uważając aby nie doprowadzić do wrzenia.
Po tym czasie powinno zostać około pół litra herbatki.
Odcedź to i pozwól trochę ostygnąć.
Posłodź miodem (wedle uznania) i wypij. ***uwaga***: Nie należy za bardzo ochładzać roztworu, bo przestanie działać.
Jeśli będzie zauważalnie zimny i na ściankach szklanki znajdzie się biały osad, należy go rozpuścić poprzez ogrzanie całości.

Nie próbowałem tej metody, więc czekam na komentarze.
Member
Jan 17 2013 06:53am
Quote (colonymike @ Jan 17 2013 12:51pm)
Skrócona Instrukcja Na Zrobienie Herbatki Z Gałki Muszkatołowej

...do odważnych świat należy...;8]
Zmiel młynkiem do kawy lub zetrzyj na tarce 6 orzechów gałki muszkatołowej (około 30g).
Wrzuć to do 750 ml wody i gotuj na wolnym ogniu przez godzinę, uważając aby nie doprowadzić do wrzenia.
Po tym czasie powinno zostać około pół litra herbatki.
Odcedź to i pozwól trochę ostygnąć.
Posłodź miodem (wedle uznania) i wypij. ***uwaga***: Nie należy za bardzo ochładzać roztworu, bo przestanie działać.
Jeśli będzie zauważalnie zimny i na ściankach szklanki znajdzie się biały osad, należy go rozpuścić poprzez ogrzanie całości.

Nie próbowałem tej metody, więc czekam na komentarze.

WIKSA PRAWIE TAKA JAK NA KLEJU ZIOMEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Member
Jan 17 2013 06:54am
Quote (Saygon @ Jan 17 2013 02:28pm)
Kurwa tyle tu nowych kont, ze juz nie pamietam kogo mam hejtowac, a kogo lubic.

Konto niestety mam jedni i będę miał jedno.
Ale jak patrzę na co niektórych tutaj użytkowników aka Gracjan i jego przyjaciele od bakania, to mam ochotę zakończyć przygodę z tym forum. Multi na ataki na ludzi którzy mają inne zdanie od nich. Żenada.

Do piwa to pewnie kazd z tu dyskutujacych by ci najwyzej nasikal. I bylby to najciekawszy moment wieczoru, bo chyba nikt nie bedzie czerpal z radosci z rozmowy z Caraxem aka jest jak jest, bo tak jest, i chuj.

a co znasz mnie żeby tak wnioskować? no raczej nie . jedynie żeby zabłysnąć na forum promujesz się polewając innych. Patrząc też na poziom twoich warnów wywnioskować można że zachowywać się też nie potrafisz za bardzo. so shut the fuck up and swallow.
Member
Gold: 5.01
Jan 17 2013 06:55am
Quote (CoD_id @ Jan 17 2013 01:53pm)
WIKSA PRAWIE TAKA JAK NA KLEJU ZIOMEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jak nakońcu pisze, że należy ogrzać gdy poostygnięciu zauważymy biały osad..to chyba znaczy że w tym "białym osadzie" jest..trip..więc czy niewystarczy poczekać aż woda odparuje lub wylać wodę zdrapać ze szkalnki biały osad.. będę miał pustą chatę to spróbuje, jak ktoś mnie wyprzedzi niech da wszystkim znać na comments..
Member
Jan 17 2013 06:56am
Quote (Carax @ Jan 17 2013 02:11pm)
Gracjan Ty to kurwa jednak cymbał jesteś. Ty w dalszym ciągu nie rozumiesz, że ktoś może mieć swoje zdanie? Widocznie ten koleś powyżej miał swoje tak ja, a Ty albo go nie zrozumiałeś albo nie przyjąłeś do wiadomości. Więc zamknij mordę i spalaj się dalej, legalizuj. Mam na to gneralnie wyjebane gdzie będziesz się popisywał swoją psudo-elokwencją po zawodówce, ale zamknij mordę i umrzyj.

Chcesz podyskutować? Nie ma sprawy. Jedyny warunek to wiek 20+ bo nie będe rozmawiał z upalonymi dziećmi. Dam Ci numer telefonu, umówimy się przy piwku i porozmawiamy na temat legalizacji. Prawdziwa rozmowa lepsza niż szczekanie w internecie i cytowanie debilnych wypowiedzi Twoich kolegow.

tak, a Ty dalej swoje mimo już 3 razy pisałem, że nie palę. mam 23 lata i nie interesuje mnie piwo z Tobą. nie wiem nawet skąd jesteś. Ja rozumiem bardzo dobrze, że ktoś może mieć inne zdanie kolego, ale kurwa jeżeli ktoś tak jak Ty obraża innych od 'spalonych dzieciaków', 'ćpunów' etc mam go generalnie w dupie. poza tym, jeżeli masz inne zdanie to przedstaw mi argumenty, żebym zrozumiał dlaczego według Ciebie tak jest, a nie tak jak Ty na 20 postów nie pokazałeś ANI JEDNEGO i jeszcze szczekasz na potęgę, że to my jesteśmy debilami, kolegami z pod klatki mimo, iż nigdy z nimi NIE rozmawiałem. cytowanie debilnych wypowiedzi? kolego, nie obejrzałeś filmu, który tu wrzuciłem, a chcesz brać udział w dyskusji, ja nie wiem jak trzeba być popierdolonym, albo ślepym. pisałem, że mnie głównie interesują kwestie FARMACEUTYKI I PRZEMYSŁU związane z Marihuaną. Człowieku, weź obejrzyj film, przeczytaj temat jeszcze raz i przeproś nas wszystkich za to co tu wypisujesz!
Member
Jan 17 2013 07:00am
Quote (Carax @ Jan 17 2013 12:54pm)
Konto niestety mam jedni i będę miał jedno.
Ale jak patrzę na co niektórych tutaj użytkowników aka Gracjan i jego przyjaciele od bakania, to mam ochotę zakończyć przygodę z tym forum. Multi na ataki na ludzi którzy mają inne zdanie od nich. Żenada.

a co znasz mnie żeby tak wnioskować? no raczej nie . jedynie żeby zabłysnąć na forum promujesz się polewając innych. Patrząc też na poziom twoich warnów wywnioskować można że zachowywać się też nie potrafisz za bardzo. so shut the fuck up and swallow.

Wyjebales w tym temacie XX postow, wystarczajaco duzo, zeby ocenic ze dyskusji z toba prowadzic sie nie da, co udowadniali ci kolejni userzy. Wiec watpie zeby irl byl sens z toba rozmawiac, gdzie tutaj na forum masz xxxxx czasu na odpowiedz i nawet sensownie tego wykorzystac nie potrafisz. Zegnam ziomek.
Co do warnow, beka z ciebie typie : DDDDDDD
Member
Jan 17 2013 07:02am
Quote (CoD_id @ Jan 17 2013 03:00pm)
Wyjebales w tym temacie XX postow, wystarczajaco duzo, zeby ocenic ze dyskusji z toba prowadzic sie nie da, co udowadniali ci kolejni userzy. Wiec watpie zeby irl byl sens z toba rozmawiac, gdzie tutaj na forum masz xxxxx czasu na odpowiedz i nawet sensownie tego wykorzystac nie potrafisz. Zegnam ziomek.
Co do warnow, beka z ciebie typie : DDDDDDD

o jest Twój stały tekst "beka z ciebie".
moim zdaniem to beka jest z ciebie. tak sie składa, że przejrzałem twoje posty i nie powaliły mnie jakoś specjalnie. ale co tam. napisz "beka z ciebie" i będzie dalej zabawnie.
Go Back To Polska Topic List
Prev1202122232433Next
Add Reply New Topic New Poll