Quote (xxxRedxxx @ 30 Sep 2011 04:19)
Haha, ja właśnie miałem pół godzinnego caspiana 5 vs 5, bo coś się zbugowało. Dostałem tyle expa, że prawie 2 lvle wbiłem na jednej grze.
e; ale coś nie chce mi się updatnąć profil :<
btw żywiec, bardzo łatwo wejść na caspiana, ustawiasz filtr na conquest, na eu, na 1-5, 5+ i empty, kopiujesz do schowka hasło na caspiany i w kółko odznaczasz i zaznaczasz conquest, przez co lista się odświeża i widzisz na dole czy są jakieś gry, jak są to dajesz search, szybko klikasz, ctrl+v i enter.
Co chwila jakaś empty się pojawia, do nich łatwiej wejść niż do tych 63/64
Robilem troche inaczej, poprostu zaznaczalem i odznaczalem 1-5 ;P, tez dziala

Quote (CrazyHunter @ 30 Sep 2011 09:21)
no kurwa mam taki sam sprzet tylko ze 2500 na 4.1 i mam jakies dziwne skoki fpsow. Jest 25-35 fps na ULTRA a jak sie odwracam to mam po 15

co jest do chuja? to nromalne?
Przy tych skokach fpsow masz takie wrazenie jakby cos sie dogrywalo czy cos ? Jak tak to moze byc wina dysku, psorobuj przeleciec to jakis check disciem, albo wrzuc gre na inny dysk o ile masz i zobacz czy to samo. Jak nie to moze byc wina grafy, przeinstaluj sterowniki.