Quote (MadZombie @ 16 Dec 2010 16:16)
ISO pomocy. W LG jest taka nieciekawa sprawa, że po wykonaniu połączenia automatycznie łączy się z netem. I tu moje pytanie, jak to wyłączyć?
Nie wiem gdzie szukać pomocy, więc piszę w tym temacie.
to nie jest wina symbiana, zapytaj na stronie lg
Quote (AlCapoone @ 20 Nov 2010 13:32)
Czy ma ktoś może jakąś stronę do tematów do N95 ?
googleable
zedge net
Quote (Rinmoshiteku @ 13 Oct 2010 19:06)
Czemu mimo podpisania aplikacji certyfikatem, nadal wyskakuje blad podczas instalacji?

na pewno podpisales dobrze? masz certyfikat pod swoj imei czy uniwersalny? na pewno instalujesz aplikacje pod swoja wersje symbiana?
imo zlam system i nie bedziesz sie musial bawic w podpisywanie etc
Quote (Last_Hope @ 7 Oct 2010 11:09)
Ogólnie nie lubie tego systemu. W mojej nokii zawiechy miałem co jakiś czas i ogólnie trochę zamula...
jak masz gowno nie telefon to sie nie dziw. ja mam e51 i jest to najszybszy ze starych symbianowcow. wykokoszonego n95 (8gb) bije na glowe
0 zawiechy, poza tym jak odpowiednio uzywasz telefonu to nie bedzie sie zawieszac. zamykaj procesy typu kontakty, rejestr, wiadomosci itp bo wyjscie "czerwona sluchawka" nie zamyka procesow tylko je ukrywa
Quote (NuterX @ 11 Sep 2010 13:35)
Zakupilem sobie N96 - moj pierwszy tel. z Symbianem, aktualnie czekam na wlasny certyfikat

Czy moecie mi polecic jakies dobre gierki i programy (najlepiej z jakimis linkami

) na moj tel. (s60 v3)?
e;\ mam zainstalowane N-gage , tylko dlaczego jak chce odpalic w nim jakas gre to zada polaczenia z netem?
Nuter prawdopobnie zainstalowales jakas wersje trial badz aplikacja szuka update'u. poszukaj scrackowanej najnowszej wersji, zlam symbiana i nie bedzie problemow.
mialem u siebie ngage i dzialalo elegancko wiec u ciebie tez powinno.
polece ci dobra stronke z aplikacjami i poradnikami dla symbiana

sisx.pl
pozdro
This post was edited by elfisher on Dec 26 2010 08:35am