Quote (BjNsux @ Fri, Oct 2 2009, 11:19pm)
Gadałem z azurem i "spierdolił" dlatego, że był chory i musiał wziąć antybiotyk, nie mam powodów żeby mu nie wierzyć, natomiast widzę 1000 powodów, dla których drumandbase mógłby przedstawiać tę sytuację w odpowiednim dla niego świetle.
Niech sobie mówi co chce. Do dziewczyny potrafił po mnie kurwić, a w twarz nie.
Nie chcę Szadzi ośmieszać, bo nie powiedziałem ani 25% tamtej historii. Obiecałem, że nie powiem więcej i będę się tego trzymał. Mówi się trudno.
Quote (RoGh @ Fri, Oct 2 2009, 11:18pm)
Widze jakis progres w twoich wypowiedziach, teraz juz uwazasz sie za lepszego od 3/4, a nie od wszystkich. Posiedz z nami jeszcze z pol godzinki to moze wreszcie przyznasz, ze tak naprawde nie roznisz sie niczym od przecietnego uzytkownika tej sekcji.
Ktory to ten 17latek co cie tak strasznie jedzie? Bo mocno ci doskwiera ta mistyczna granica wiekowa, a wsrod ostatnich postow nie widze zadnej butnej 17tki atakujacej twoja internetowa pozycje.
Nie uważam się za lepszego. (prawie) wszyscy ludzie są równi, ale patrząc na poziom wypowiedzi, różne zwierzenia itp, śmiało mogę stwierdzić, że perspektywy mam lepsze. Naucz się czytać ze zrozumieniem