d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > League Of Legends > Temat Oficjalny
Prev12082092102112124203Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 1.00
Jul 24 2010 04:03am
ja moge
phloxinator - eu

This post was edited by Shald on Jul 24 2010 04:03am
Member
Gold: 22.00
Jul 24 2010 04:07am
gra ktos na us normal games mam 10lvl 3v3

This post was edited by Duchu on Jul 24 2010 04:08am
Member
Gold: 168.70
Jul 24 2010 04:28am

Quote (h3_h3 @ 24 Jul 2010 08:13)
moglbys mi podac swoj build na fiddle ?

ostatnio troche eksperymentuje ze startem, jak masz runki pod magic regen to zaczynaj z ringiem + jedna hp potka
i pozniej w zaleznosci czy lecisz na mida czy nie
zauwazylem ze najbardziej oplaca sie zaczac od 3ciego skilla na wypadek gankow, chyba ze w przciwnym teamie jest teemo/twitch, wtedy od ssania
jesli ich nie ma to.. o dziwo najsensowniej mi sie ostatnio gra rozwijacac:
rozwiaj silenca, wpakowuje jeden punkt w feara. przewaznie nei biore ulti na 6, daje sie troche pojechac na midzie zeby zrobic recalla badz robie recalla przy pushu na midzie zeby widzial ze wracam do bazy, nastepnie kupuje butki zwykle i soulstealera jak starczy kasy jak nie to butki i 2x 20ap item
nastepnie tele do ostatniej wiezy, czesto na fale creepow, i podstawowa rzecz w przypadku fiddla: GOLEM
idac na golema przyda sie meic po 3 poziomie e oraz w, ale da sie z nizszymi zrobic spokojnie, dluzej tylko to potrwa
w miedzyczasie mowie ludziom z lane'a zeby przestali pushowac, confeli sie troche
zawsze, ale to ZAWSZE na dowolnym etapie gry
wyskakuj z ulti zza sciany, z krzakow
nigdy nie dopusc zeby Cie widzieli
dosyc latwo Cie wykryc ze wzgledu na passive aure, ale to juz na wyzszym poziomie elo
pozniej standard
skok z ulti [podczas chanellowania ulti wlaczam ghosta]
silence natychmiast po wyladowaniu zeby nei mogli sie wyleczyc/zestunowac Cie
nastepnie gonienie ;D
na koncu, zaleznie od teamu i tego ilu zostanie fear i suck
w miedzyczasie powinien Ci sie odnowic silence
warto silenca rzucic w creepy jesli championi sa poza zasiegiem, badz zrobic nawet maly tower diving za ich creepami. Jesli stoja w miare blisko siebie, razem zaczna uciekac to silence ubije ich obu
nastpnym przedmiotem [tak, wciaz przy podstawowych butach, chyba ze jada Cie jak psa, maja soraka, mase stunerow, badz Twoj team jest do dupy {przy ostatniej opcji czasem nie warto jednak z tego rezygnowa}] itemek od ap i slowa [ryjal czy cos takiego :P]
to jest podstawa Twojego buildu
jesli widzisz ze maja paru tankow/magic dps to buty robisz od magic defa i robisz itemek od penetracji mag armora
jesli widzisz ze maja malo stunerow to mozesz isc w zwykle buty od magic penetration, nastepnie itemek z aura -20 magic resist [lacznie z passivem bedziesz mial -50]
jesli maja sporo ad dps - buty od dodge'a [tak tak]
masteries standardowo 9 0 21
runki.. czerwone mag penetration
zoltych jeszez nie kupilem dla fiddla, ale standardowo mialem dodge i ich uzywam i.. w end game jak leci na Ciebie tf z karta ze stunem/yi/dowolny low hp end game dps i nie trafi raz badz dwa razy to moze byc kwestia Twojego przezycia badz nie.
niebieskie - tu jeszcze kombinuje, mana/5/18 - zaczynam z doran ringiem, cd red/18 - zacznyma z itemem 7mana/sek i 2 potkami
jak jeszze jakies pytania to pisz
napisalem bardzo chaotycznie ale jak g rales pare razy fiddlem to ogarniesz sprawe
Banned
Gold: 5.21
Warn: 40%
Jul 24 2010 04:33am
Quote (ozizu @ Jul 24 2010 12:28pm)
ostatnio troche eksperymentuje ze startem, jak masz runki pod magic regen to zaczynaj z ringiem + jedna hp potka
i pozniej w zaleznosci czy lecisz na mida czy nie
zauwazylem ze najbardziej oplaca sie zaczac od 3ciego skilla na wypadek gankow, chyba ze w przciwnym teamie jest teemo/twitch, wtedy od ssania
jesli ich nie ma to.. o dziwo najsensowniej mi sie ostatnio gra rozwijacac:
rozwiaj silenca, wpakowuje jeden punkt w feara. przewaznie nei biore ulti na 6, daje sie troche pojechac na midzie zeby zrobic recalla badz robie recalla przy pushu na midzie zeby widzial ze wracam do bazy, nastepnie kupuje butki zwykle i soulstealera jak starczy kasy jak nie to butki i 2x 20ap item
nastepnie tele do ostatniej wiezy, czesto na fale creepow, i podstawowa rzecz w przypadku fiddla: GOLEM
idac na golema przyda sie meic po 3 poziomie e oraz w, ale da sie z nizszymi zrobic spokojnie, dluzej tylko to potrwa
w miedzyczasie mowie ludziom z lane'a zeby przestali pushowac, confeli sie troche
zawsze, ale to ZAWSZE na dowolnym etapie gry
wyskakuj z ulti zza sciany, z krzakow
nigdy nie dopusc zeby Cie widzieli
dosyc latwo Cie wykryc ze wzgledu na passive aure, ale to juz na wyzszym poziomie elo
pozniej standard
skok z ulti [podczas chanellowania ulti wlaczam ghosta]
silence natychmiast po wyladowaniu zeby nei mogli sie wyleczyc/zestunowac Cie
nastepnie gonienie ;D
na koncu, zaleznie od teamu i tego ilu zostanie fear i suck
w miedzyczasie powinien Ci sie odnowic silence
warto silenca rzucic w creepy jesli championi sa poza zasiegiem, badz zrobic nawet maly tower diving za ich creepami. Jesli stoja w miare blisko siebie, razem zaczna uciekac to silence ubije ich obu
nastpnym przedmiotem [tak, wciaz przy podstawowych butach, chyba ze jada Cie jak psa, maja soraka, mase stunerow, badz Twoj team jest do dupy {przy ostatniej opcji czasem nie warto jednak z tego rezygnowa}] itemek od ap i slowa [ryjal czy cos takiego :P]
to jest podstawa Twojego buildu
jesli widzisz ze maja paru tankow/magic dps to buty robisz od magic defa i robisz itemek od penetracji mag armora
jesli widzisz ze maja malo stunerow to mozesz isc w zwykle buty od magic penetration, nastepnie itemek z aura -20 magic resist [lacznie z passivem bedziesz mial -50]
jesli maja sporo ad dps - buty od dodge'a [tak tak]
masteries standardowo 9 0 21
runki.. czerwone mag penetration
zoltych jeszez nie kupilem dla fiddla, ale standardowo mialem dodge i ich uzywam i.. w end game jak leci na Ciebie tf z karta ze stunem/yi/dowolny low hp end game dps i nie trafi raz badz dwa razy to moze byc kwestia Twojego przezycia badz nie.
niebieskie - tu jeszcze kombinuje, mana/5/18 - zaczynam z doran ringiem, cd red/18 - zacznyma z itemem 7mana/sek i 2 potkami
jak jeszze jakies pytania to pisz
napisalem bardzo chaotycznie ale jak g rales pare razy fiddlem to ogarniesz sprawe

dzieki wielkie
Member
Gold: 1,321.00
Jul 24 2010 05:27am
iso jakies granie na eu dzisiaj, najlepiej 3x3. Prosze o pmki.
e:
skype/ventrillo i mikrofon jest.

This post was edited by TDI on Jul 24 2010 05:27am
Member
Gold: 41.41
Warn: 100%
Jul 24 2010 05:33am
Quote (h3_h3 @ Jul 24 2010 10:33am)
dzieki wielkie

jak będziesz miał vs w teamie Anivie, to raczej unikaj mida fiddlem, bo anivia go rozpierdala jak leci.