Quote (aGnAd @ 20 Dec 2011 19:14)
napisalem ci prostego posta, ze po numerze vin na necie gowno znajdziesz
teraz wymysliles, ze glownie w krajach skandynawskich wiec moim zdaniem to ty tu krecisz
gdzies napisales, ze znasz sie na motoryzacji, a ja mam z ciebie polew co za brednie wypisujesz
bmw za 11zl
TAK, to prawda.
Ale zrozum, że w krajach skandynawskich jest opcja sprawdzeniu w ewidencji samochodów serwisowanych właśnie po numerze VIN.
NIe słyszałeś o akcji gdzie kupili Volvo nie wiem ze szwecji własnie chyba i miało ono przebiegu ~100k, przed przyjazdem do polski miało ~250k a po sprawdzeniu właśnie po numerze VIN w ewidencji okazało się, że ma najebane ponad 600k ;d
Ofc nie mówię, że we wszystkich samochodach jest taka opcja ale JEST na 100% ; )
Już pojmujesz?
Quote (CrazyHunter @ 21 Dec 2011 09:11)
a co jesli auto od kupienia bylo tylko na np. dwoch przeglądach w aso a reszta prywatnie, u mechanika? Chuja sprawdzisz.
/JAPIERDOLE
serio piszesz???
to, że masz wgląd do ostatniej wizyty danego samochodu w ASO jest chyba oczywiste.
Już nie trolluj
Quote (Alyx @ 21 Dec 2011 09:44)
A co gdyby, a co gdyby, pokazał ze jest możliwość sprawdzenia a wy się czepiacie, typowa polaczkowa mentalność żeby za wszelka cenę postawić na swoim,
To nie Polska, żeby ktoś oszczędzał na serwisach, większość samochodów z zachodu ma pięknie udokumentowane przebiegi
oni sie znają na wszystkim najlepiej, jakie to polskie
This post was edited by pezet44 on Dec 21 2011 10:19am