Quote (Pozdrawiam @ Apr 7 2015 01:00pm)
Kiedy kurwa do waszych niedojebanych mozgow dotrze, ze pada sie na glebe, zeby zasygnalizowac sedziemu, ze cos sie stalo. Kazdy kurwa pilkarz grajacy na jakims tam poziomie tak robi, bo gdyby nie robil, moglby nie miec wielu stalych fragmentow. Orellana musial dostac czerwo i nawet z tym nie dyskutowal, wiec o chuj wam chodzi, kretyni xd
Przez tak niedojabenych ludzi jak ty ten sport schodzi na psy. Jak ktoś jest pierdoloną pizdą to przy podmuchu wiatru będzie padał i łapał się za ryj. I nie kurwa, nie każdy piłkarz tak robi. Kurwić się za stałe fragmenty gry? Ok, możesz już wypierdalać.
Quote (PQA @ Apr 7 2015 01:11pm)
No czerwień zasłużona, tylko trochę mnie dziwi właśnie w ostatnim meczu Polska - Irlandia, że Mila był krytykowany za to, że upadł po tym jak Irlandczyk dał mu plaskacza.
To na pewno "BARDZIEJ BOLAŁO" niż rzut trawą, a jednak Polacy po Polaku jeździli, +nie było czerwonej kartki.
W sumie dobrze mówisz, jak się nie rzuci na trawę w bólu i rozpaczy, to sędzia często nie widzi, że w ogóle coś się stało. Nie mogę mieć bardziej wyjebane na kogoś niż na Busquetsa, ale trzeba się powoli przyzwczajać do tego, że jak zawodnik zostanie nadpnięty na stopę, to złapie się za twarz i padnie. Głupie, ale z drugiej strony, to też świadczy o słabym sędziowaniu, jeśli ani poboczni ani główny nie zobaczy, że coś się stało.
I bardzo dobrze. Lepiej żeby nie pajacowali nawet kosztem stałych fragmentów gry.
/e I kiedy do waszych spierdolonych mózgów dotrze, że to nie jest normalne i takiego gówna nie należy tolerować? Wygrywanie za wszelką cenę, nie moja bajka...
This post was edited by Pito on Apr 7 2015 06:10am