Quote (DzonyPe @ 15 May 2014 12:11)
zrobilem to samo dwa miesiace temu. lacznie po kupieniu prepa bylem zalogowany moze z 6 godzin. moim zdaniem po dluzszej przerwie do tej gry sie nie da wrocic. no chyba ze dogadasz sie ze znajomymi, ubiora Cie na raidach i zaczniesz chodzic na kazda farme i progress.
no ja juz do tej gry wracalem wiele razy, zawsze sie czyms potrafilem zajac na krotka mete (bg, pet battles, questy itd) ale tym razem cos mi pomyslu brakuje :<
Quote (Nothus @ 15 May 2014 12:30)
PvP areny, progress na SoO, legendarne questy, heoric raidy, celestiale i wiele innych... Jak sie ktos nastawi, ze w tydzien chce miex najlepszy gear, to niestety musze zmartwic.. Nie da sie.
Poza tym.. Ally ssie ^^
bg gralem niedawno dosc sporo, ubralem sie caly w s15 (chyba), na raidy sobie nie moge pozwolic. max moich mozliwosci czasowych to jakies skrzydlo w LFR ;] (tylko nie ma to sensu bo itemy z wyspy sa lepsze niz te z lfr), celestiale i timeless isle mam przerobione :/
Quote (DP_DT @ 15 May 2014 12:31)
Ja bede sie bawil w pvp magiem/huntem i solowanie/stare raidy dkiem/huntem
no ja chyba stare raidy troche poodwiedzam, chociaz wiekszosc mountow i petow juz mi powypadala

Quote (Pozer @ 15 May 2014 12:43)
Ja teraz glownie farmuje bloody coins i zbieram screenshoty z ragem na mnie.
szkoda ze horde bo bysmy razem polatali

Quote (Astav @ 15 May 2014 14:58)
+challenge mody/proving grounds polecam porobic, na wodzie maja nie byc juz dostepne
przyznam ze nigdy sie tym nie interesowalem, zerkne ;]
mysle ze poki co porobie jakies stare questy go loremastera

i moze troche ah poabusuje
This post was edited by cOr on May 15 2014 07:47am