d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Liga Legend > Temat Wysoce Oficjalny
Prev12042052062072084030Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Sep 29 2011 06:00am
Quote (Poeta @ 29 Sep 2011 13:55)
nie lubie grac duo, bo zawsze mam ostatnie picki, a nie lubie grac supportami, jezeli mam supportowac komus bez rak, a ad carry wgl nie gram bo nie ogarniam, lubie grac ofensywnie a zawsze dostane jakas pizde ktora woli stac pod turretem albo w krzakach, predzej czy pozniej sie wybije, po prostu wkurwia mnie system riotu, oni wychodza z zalozenia, ze jezeli jestes dobry to wygrasz te poczatkowe premiowane gry i wybijesz sie wysoko, tylko kurwa nie przewidzieli ze ta gra nie zalezy tylko od ciebie, wlasnie mialem gre, typ mial 4 ranki wygrane i na 1500 elo, nie potrafil ani last hitowac, ani grac caitlyn do ktorej oczywko mial skina

ja moge chetnie pograc duo moge grac suppoertem dzunglerem solotopem midem i ogolnie wszystkim wiec jak cos to mozemy popykac
Member
Gold: 2.16
Sep 29 2011 06:00am
Quote (Poeta @ Sep 29 2011 01:55pm)
nie lubie grac duo, bo zawsze mam ostatnie picki, a nie lubie grac supportami, jezeli mam supportowac komus bez rak, a ad carry wgl nie gram bo nie ogarniam, lubie grac ofensywnie a zawsze dostane jakas pizde ktora woli stac pod turretem albo w krzakach, predzej czy pozniej sie wybije, po prostu wkurwia mnie system riotu, oni wychodza z zalozenia, ze jezeli jestes dobry to wygrasz te poczatkowe premiowane gry i wybijesz sie wysoko, tylko kurwa nie przewidzieli ze ta gra nie zalezy tylko od ciebie, wlasnie mialem gre, typ mial 4 ranki wygrane i na 1500 elo, nie potrafil ani last hitowac, ani grac caitlyn do ktorej oczywko mial skina

na west przeszedles?
Member
Gold: 19.37
Sep 29 2011 06:04am
Quote (Poeta @ Sep 29 2011 11:55am)

Nie wiem dlaczego uwazacie ze granie supportem to robota ktora nie da sie gry wygyrwac, ja gram w wiekszosci meczy supportami i nawet jak mam ad bez rak jestem wstanie tak pokierowac grą na bocie ze rzadko przegrywam linie ( gram soną , janną ) - od razu uprzedze pytanie - tak uwazam ze support nadaje tępa gry na bocie bo od niego zalezy czy ciul zyje czy umiera
Member
Sep 29 2011 06:16am
fajny ten Xerath sie wydaje ale zygam na mysl ze bedzie kolejnym tanky dpsem
Member
Sep 29 2011 06:25am
Quote (luksus @ 29 Sep 2011 14:00)
na west przeszedles?

nie dalej na east jestem
Quote (toldi @ 29 Sep 2011 14:04)
Nie wiem dlaczego uwazacie ze granie supportem to robota ktora nie da sie gry wygyrwac, ja gram w wiekszosci meczy supportami i nawet jak mam ad bez rak jestem wstanie tak pokierowac grą na bocie ze rzadko przegrywam linie ( gram soną , janną ) - od razu uprzedze pytanie - tak uwazam ze support nadaje tępa gry na bocie bo od niego zalezy czy ciul zyje czy umiera

uwierz mi ze dobrze gram janna/tariciem ale z dupnym carry moge gowno zrobic, dlatego nie lubie grac supportami, w sumie nic nie moge sobie zarzucic, warduje cala mape, roamuje, rzucam dobre cv, ale zawsze trafiam na kogos kto po prostu nie potrafi grac ad carry tak jak i ja, podoba mi sie np. na us ze tam wybieraja ad carry w pierwszej kolejnosci bo od bot lane w choj duzo zalezy ( 2 potencjalne fragi, smok itp.)

Quote (DOUGLASQUAIDE @ 29 Sep 2011 14:16)
fajny ten Xerath sie wydaje ale zygam na mysl ze bedzie kolejnym tanky dpsem

to ma byc caster

This post was edited by Poeta on Sep 29 2011 06:25am
Member
Gold: 30.00
Sep 29 2011 06:25am
Jakie runki proponujecie kupic na AD ? Zazwyczaj gram na lane, ale zdarza się jugnlować. Głownie takie champy jak Ashe, Cait, Udyr, Trynda, Lee sin, GP, Twitch.

This post was edited by Dexty on Sep 29 2011 06:32am
Member
Gold: 19.37
Sep 29 2011 06:28am
Quote (Poeta @ Sep 29 2011 12:25pm)
nie dalej na east jestem

uwierz mi ze dobrze gram janna/tariciem ale z dupnym carry moge gowno zrobic, dlatego nie lubie grac supportami, w sumie nic nie moge sobie zarzucic, warduje cala mape, roamuje, rzucam dobre cv, ale zawsze trafiam na kogos kto po prostu nie potrafi grac ad carry tak jak i ja, podoba mi sie np. na us ze tam wybieraja ad carry w pierwszej kolejnosci bo od bot lane w choj duzo zalezy ( 2 potencjalne fragi, smok itp.)

to ma byc caster

Jakbyś dobrze grał janna ( w co wątpie ) byłbyś na innym pozomie elo - Janna to jedyny support breaker - Janna to najtrudniejszy supp w grze i dam sobie głowę uciąc ze daleko Ci brakuje to chocby dobrego grania - grasz supportem bo musisz tak to tratujesz , taric to teraz smiec tylko z caitlyn jest fajnym misiem
Member
Sep 29 2011 06:29am
Quote (Dexty @ 29 Sep 2011 14:25)
Jakie runki proponujecie kupic na AD ? Zazwyczaj gram na lane, ale zdarza się jugnlować.

jak na jugle to pewnie zolte flat armor czerwone arm pen fioletowe ad/as/flat hp niebieksie mres/lvl
Member
Gold: 8,910.00
Sep 29 2011 06:33am
ej ja nie zartowałem z tym kerowaniem timu za pomocą ashe

e/ jakis chuj mi poradził ezreala ktory jest wyśmiewany na rankedach

e2/ zbieram na vayne -.-

This post was edited by breakage on Sep 29 2011 06:36am
Member
Sep 29 2011 06:38am
Quote (toldi @ 29 Sep 2011 14:28)
Jakbyś dobrze grał janna ( w co  wątpie ) byłbyś na innym pozomie elo - Janna to jedyny support breaker - Janna to najtrudniejszy supp w grze i dam sobie głowę uciąc ze daleko Ci brakuje to chocby dobrego grania - grasz supportem bo musisz tak to tratujesz , taric to teraz smiec tylko z caitlyn jest fajnym misiem

taric teraz nakuria az milo, duzo lepszy niz przedtem, nie wiem na jakiej podstawie wysnules swoj wniosek, bo zmiana wyszla tylko na +
co do janny, nie uwazam ze jest najtrudniejsza, mysle ze ogarniam dobrze skille a przede wszystkim ulti, np. wpychanie przeciwnika pod swojego turreta, co dziwne reszta teamu zazwyczaj chwali mnie za dobra gra, dopoki na eu bedzie panowala tendencja ze support i ad carry to sa picki za kare, bo przeciez trzeba je wziac, a zostaly juz tylko 2 miejsca to nie widze szansy na poprawe, wszyscy wiedza ze trafiaja zazwyczaj do osob ktore graja z koniecznosci, na szczescie na 1600+ sytuacja sie juz krystalizuje i zazwyczaj gra wyglada juz o niebo lepiej
Go Back To Polska Topic List
Prev12042052062072084030Next
Closed New Topic New Poll