Quote (Rushe @ 5 Jul 2013 20:37)
IMO lepiej sie masuje przy jedzeniu normalnym... tak tak, wiem, ze wszystkie te fajne badania naukowe mowia, ze to same shit, czy jesz co 3h, czy moze co 24h, a wazny jest tylko rozklad makroskladnikow... ale moj organizm jednak woli normalne zywienie;D Pomijam juz oczywiscie takie aspekty jak gust, czy trudnosc dla niektorych we wrzuceniu w siebie przykladowo 3500kcal w 2-3 posilkach... Dodatkowo jak od rana nie jesz do 16-18 nic, a nie jestes fanem gum czy innego niskokalorycznego dziadostwa odswiezajacego oddech, to smierdzi Ci z japy jak z dupy... no i oczywiscie leangains daje ludziom zludne wyobrazenie, ze moga w siebie wrzucac najgorsze jakosciowo zarcie, a i tak wszystko fajnie pojdzie.. Konczac napisze, ze osobiscie uwazam, ze na rekompozycje, czy redukcje, tego typu system zywienia jest swietny, ale przy masie, W MOIM ODCZUCIU bardziej wymierne rezultaty daje zwykla masowka.
Zgadzam się z tym w 100%, bo mam podobnie. Dla mnie masa na IF jest nie do zrobienia, bo nie wciągnę zapotrzebowania.
Jednak nie znaczy to, że ktoś nie może zrobić zajebistej masówki właśnie na IF.
Jakoś pominąłem w Twojej wypowiedzi fakt, ze pisałeś o masie.
Quote (1970 @ 5 Jul 2013 20:39)
bo taka jest prawda, tylko większość tutaj właśnie redukuje na lg/if
mase powinno się robić na czystej misce a jak się tnie to można jeść śmieci
mi się właśnie wydawało, że na masie można sobie pozwolić na jakieś nie do końca czyste żarełko
This post was edited by myl0rd on Jul 5 2013 01:49pm