d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Co Wlasnie Jesz > Oficjalny Temat Ja Pilnuje Zasad
Prev1200201202203204496Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Jul 5 2013 12:21pm
Widze wszyscy na IF/LG ... : p Pamietam jak kiedys z tamburynem o tym gadalem i polecil mi, ze to lepiej stosowac jak juz sie ma zbudowana sensowna mase... chcialbym w tym miejscu sie z nim zgodzic;D Jesli ktos jest wieszakiem, to zwykla dieta jest duzo lepszym wyjsciem. (a nawet nie dieta, a styl zywienia)
Member
Gold: 0.01
Jul 5 2013 12:23pm
Quote (Rushe @ 5 Jul 2013 20:21)
Widze wszyscy na IF/LG ...  : p Pamietam jak kiedys z tamburynem o tym gadalem i polecil mi, ze to lepiej stosowac jak juz sie ma zbudowana sensowna mase... chcialbym w tym miejscu sie z nim zgodzic;D Jesli ktos jest wieszakiem, to zwykla dieta jest duzo lepszym wyjsciem. (a nawet nie dieta, a styl zywienia)

nie jestem na lg, dzis dnt i taki upał że przez cały dzień zjadłem tylko parę naleśników z twarogiem więc musze czymś kcal dopchać
Member
Gold: 21,979.00
Jul 5 2013 01:20pm
Quote (Rushe @ 5 Jul 2013 19:21)
Widze wszyscy na IF/LG ...  : p Pamietam jak kiedys z tamburynem o tym gadalem i polecil mi, ze to lepiej stosowac jak juz sie ma zbudowana sensowna mase... chcialbym w tym miejscu sie z nim zgodzic;D Jesli ktos jest wieszakiem, to zwykla dieta jest duzo lepszym wyjsciem. (a nawet nie dieta, a styl zywienia)

dlaczego jest lepszym wyjściem? jestem na IF i fajnie by było jakbyś wymienił te negatywne strony takiego jedzenia posiłków
Member
Gold: 1,513.66
Jul 5 2013 01:35pm
Quote (Rushe @ 5 Jul 2013 19:21)

Jestem suchoklatesem, miesa prawie 0, jestem od 4 miesiecy na LG/IF ( z czym przez ostatnie 2 miechy jem 1 posilek dziennie ) - caly czas redukcja, a sila idzie. Progressuje z tygodnia na tydzien w glownych bojach po 2,5kg/5kg. A jak progress stal, to deload i znowu poszlo w gore.

e; No i najwiekszy plus takiego trybu jedzenia jest taki, ze codziennie w pracy nie musze sie przejmowac, ze czas cos zjesc. A do tego treningi wieczorem na czczo duzo lepiej mi wychodza niz wtedy jak cos przed nimi jadlem ( a probowalem rozne kombinacje B + w / B + T / B + W + T )

Micha:
- Owsianka
- Kiwi
- Banan
- Truskawki
- Hopki duo
- cynamon
- Wszystko z woda i slodzikiem !

Pancakes:
- dwa z bananem
- dwa z truskawkami
- jeden bez niczego

Talerz:
- 0.5kg cyckow z kury
- kukurydza

This post was edited by zYwi3c on Jul 5 2013 01:37pm
Member
Gold: 0.00
Jul 5 2013 01:37pm
Quote (myl0rd @ Jul 5 2013 07:20pm)
dlaczego jest lepszym wyjściem? jestem na IF i fajnie by było jakbyś wymienił te negatywne strony takiego jedzenia posiłków

IMO lepiej sie masuje przy jedzeniu normalnym... tak tak, wiem, ze wszystkie te fajne badania naukowe mowia, ze to same shit, czy jesz co 3h, czy moze co 24h, a wazny jest tylko rozklad makroskladnikow... ale moj organizm jednak woli normalne zywienie;D Pomijam juz oczywiscie takie aspekty jak gust, czy trudnosc dla niektorych we wrzuceniu w siebie przykladowo 3500kcal w 2-3 posilkach... Dodatkowo jak od rana nie jesz do 16-18 nic, a nie jestes fanem gum czy innego niskokalorycznego dziadostwa odswiezajacego oddech, to smierdzi Ci z japy jak z dupy... no i oczywiscie leangains daje ludziom zludne wyobrazenie, ze moga w siebie wrzucac najgorsze jakosciowo zarcie, a i tak wszystko fajnie pojdzie.. Konczac napisze, ze osobiscie uwazam, ze na rekompozycje, czy redukcje, tego typu system zywienia jest swietny, ale przy masie, W MOIM ODCZUCIU bardziej wymierne rezultaty daje zwykla masowka.
Member
Gold: 0.01
Jul 5 2013 01:39pm
Quote (Rushe @ 5 Jul 2013 21:37)
IMO lepiej sie masuje przy jedzeniu normalnym... tak tak, wiem, ze wszystkie te fajne badania naukowe mowia, ze to same shit, czy jesz co 3h, czy moze co 24h, a wazny jest tylko rozklad makroskladnikow... ale moj organizm jednak woli normalne zywienie;D  Pomijam juz oczywiscie takie aspekty jak gust, czy trudnosc dla niektorych we wrzuceniu w siebie przykladowo 3500kcal w 2-3 posilkach... Dodatkowo jak od rana nie jesz do 16-18 nic, a nie jestes fanem gum czy innego niskokalorycznego dziadostwa odswiezajacego oddech, to smierdzi Ci z japy jak z dupy... no i oczywiscie leangains daje ludziom zludne wyobrazenie, ze moga w siebie wrzucac najgorsze jakosciowo zarcie, a i tak wszystko fajnie pojdzie.. Konczac napisze, ze osobiscie uwazam, ze na rekompozycje, czy redukcje, tego typu system zywienia jest swietny, ale przy masie, W MOIM ODCZUCIU bardziej wymierne rezultaty daje zwykla masowka.

bo taka jest prawda, tylko większość tutaj właśnie redukuje na lg/if
mase powinno się robić na czystej misce a jak się tnie to można jeść śmieci
Member
Gold: 96.00
Warn: 80%
Jul 5 2013 01:40pm
Quote (Rushe @ 5 Jul 2013 20:37)
IMO lepiej sie masuje przy jedzeniu normalnym... tak tak, wiem, ze wszystkie te fajne badania naukowe mowia, ze to same shit, czy jesz co 3h, czy moze co 24h, a wazny jest tylko rozklad makroskladnikow... ale moj organizm jednak woli normalne zywienie;D  Pomijam juz oczywiscie takie aspekty jak gust, czy trudnosc dla niektorych we wrzuceniu w siebie przykladowo 3500kcal w 2-3 posilkach... Dodatkowo jak od rana nie jesz do 16-18 nic, a nie jestes fanem gum czy innego niskokalorycznego dziadostwa odswiezajacego oddech, to smierdzi Ci z japy jak z dupy... no i oczywiscie leangains daje ludziom zludne wyobrazenie, ze moga w siebie wrzucac najgorsze jakosciowo zarcie, a i tak wszystko fajnie pojdzie.. Konczac napisze, ze osobiscie uwazam, ze na rekompozycje, czy redukcje, tego typu system zywienia jest swietny, ale przy masie, W MOIM ODCZUCIU bardziej wymierne rezultaty daje zwykla masowka.

ProPS
Member
Jul 5 2013 01:46pm

Zgadzam się z tym w 100%, bo mam podobnie. Dla mnie masa na IF jest nie do zrobienia, bo nie wciągnę zapotrzebowania.
Jednak nie znaczy to, że ktoś nie może zrobić zajebistej masówki właśnie na IF.

Jakoś pominąłem w Twojej wypowiedzi fakt, ze pisałeś o masie.

Quote (1970 @ 5 Jul 2013 20:39)
bo taka jest prawda, tylko większość tutaj właśnie redukuje na lg/if
mase powinno się robić na czystej misce a jak się tnie to można jeść śmieci

mi się właśnie wydawało, że na masie można sobie pozwolić na jakieś nie do końca czyste żarełko

This post was edited by myl0rd on Jul 5 2013 01:49pm
Member
Gold: 1,513.66
Jul 5 2013 01:48pm

Jak dobrze, ze na masie nie bede musial jesc 3500kcal ;x Ale true, jak w koncu przejde na upragniona mase, to nie ma opcji, ze zjem wszystko w 2/3h. Bede musial zaczac jesc przed treningiem ;x
Member
Jul 5 2013 01:51pm
Quote (zYwi3c @ 5 Jul 2013 20:48)
Jak dobrze, ze na masie nie bede musial jesc 3500kcal ;x Ale true, jak w koncu przejde na upragniona mase, to nie ma opcji, ze zjem wszystko w 2/3h. Bede musial zaczac jesc przed treningiem ;x

Ty to i tak jesz mało ryżu/makaronu w sumie, ostatnio węgle masz z babeczek itd.

jakbym miał codziennie jeść 400g ryżu albo makaronu w ~4h po treningu to bym chyba nie dał rady, bo gdzie mięcho i zieleninę jeszcze wszamać

dlatego ostatnio jem mniejszy posiłek jakieś 3-4h przed treningiem, a potem po treningu największy
Go Back To Polska Topic List
Prev1200201202203204496Next
Add Reply New Topic New Poll