Quote (Pozdrawiam @ Jun 17 2015 01:13pm)
No i widzisz- jesteś tutaj swego rodzaju symbolem.
Symbolem studenta- niedorozwoja, który ma przerośnięte ego, bo jest częścią życia akademickiego i ma przedmioty o trudnych nazwach, a znajduje się tam, bo na prawdziwe studia miał za słabe oceny i nakurwia ze średnią 3,5 tylko, żeby dostać nic nie warty dyplom licencjata i rozpocząć karierę w mcdonald's
aha
czym nazywasz prawdziwe studia w takim razie? wymień kilka kierunków, bo tutaj każdy pierdoli o tych mistycznych studiach produkujących milionerów i władców świata, ale jak kogoś zapytasz co skończył i ile zarabia to się okazuje, że kurier za 2.5k albo tak jak w twoim przypadku krupniker pewnie za podobną stawkę, jeszcze kurwa powiedz, że pracujesz w polskim kasynie.
pochwal się co ty skończyłeś, zamiast przepowiadać moją przyszłość jakbyś był wyrocznią
Quote (markov @ Jun 17 2015 01:12pm)
Ty chyba jednak jestes jeszcze mocno ze swoja mala glowka w tej integracyjnej klasie gimnazjum do ktorej Cie rodzicielka wyslala, bo nie wierze, ze plujesz mi tutaj statami z globalnej ofensywy :D
Kiedy Ty przez caly miesiac pocisz sie w oplaconym przez rodzicow pokoju zeby sprzedac ciezko wystrzelane konto za 50$ inni pracuja, zeby po tym jak juz wylogujesz sie ze steama mogli rzucic Ci reszte z kebaba do puszki. Zejdz na ziemie, starzy umra, popychacz matki ktorego nazywasz wujkiem nie odda Ci biura rachunkowego jak juz nie bedzie mu stawac i wyjdzie tak, ze nie bedzie mial Ci kto paysafecard kupic.
a co mam ci pierdolić o rl life, ty nie znasz mnie ani ja ciebie, grałem z tobą w cs'a więc mogę obiektywnie ocenić, a to co piszemy o sobie nawzajem irl to pierdolenie kto komu bardziej rodzicielke przezwał ten wygrywa