d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Żydzi Syjoniści Chazarzy Aka " Naród Wybrany "
Prev1234527Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 11.00
Feb 2 2015 04:58am
Quote (TheFirstJesusKun @ 2 Feb 2015 10:52)
No to reaktywuj obozy, na co czekasz.

Ależ ja nic nie mam do Żydków, wręcz podziwiam ich zdolności biznesowe i dyplomatyczne. Powinni być inspiracją dla zmian, a nie obiektem hejtu. Bo taka już jest polska mentalność - Boże, nie chcę, żeby było dobrze mnie, tylko żeby sąsiadowi było gorzej.
Member
Gold: 11.45
Feb 2 2015 05:00am
Quote (zibib @ Feb 2 2015 10:58am)
Ależ ja nic nie mam do Żydków, wręcz podziwiam ich zdolności biznesowe i dyplomatyczne. Powinni być inspiracją dla zmian, a nie obiektem hejtu. Bo taka już jest polska mentalność - Boże, nie chcę, żeby było dobrze mnie, tylko żeby sąsiadowi było gorzej.

to by miało sens gdyby wszystkich taktowano jednakowo
Member
Gold: 11.00
Feb 2 2015 05:21am
Jednakowe traktowanie to lewacki mit.

Jesteś prezesem firmy i poszukujesz pracownika. Swoją kandydaturę zgłasza Polak i Cygan (tak, daleko posunięta abstrakcja na potrzeby przykładu). Kogo wybierasz i dlaczego Polaka?

This post was edited by zibib on Feb 2 2015 05:26am
Member
Gold: 373.32
Warn: 10%
Feb 2 2015 05:29am
Quote (luksus @ Feb 2 2015 09:43am)
Zawsze z nas robiono antysemitow. Kiiedys tez przeciez tak bardzo plakano ze jacy to polacy antysemici. Jezdzili na bazary i mieli te targi(wtedy zydzi zyli glownie z handlu obwoznego), i owszem dokuczano im, glownie mlodziez akademicka robila jakies burdy, np. rozjebali stragan czy cos, jednak bardzo zadko. Nie bylo tak ze zydow nakurwiano 24h, w ciagu roku kilka zgonow i tyle, ale nie wiecej niz polakow :thumbsup: . Wiele razy tez przekrecano podajac bledne liczby i grubo przesadzajac, przykladowo jedwabne. Co do zaludnienia to sporo zydostwa kiedys tu bylo i tyle. Zapytajcie sie dziadkow jak jeszcze zyja, w miastach zydostwo mialo normalnie swoje dzielnice zydowskie, byly np. takie czesci miast, w ktorych samo zydostwo mieszkalo. Kiedys sporo u nas bylo obcokrajowcow, no ale takie czasy, sporo ruchow migracyjnych. Spodobalo im sie tutaj to zostali =d Nie potrafili sie asymilowac to sie ich cisnelo, no a teraz zostal ten syf ale coz, szary czlowiek nic nie zrobi.http://chatslang.com/images/shortcuts/justintv/admins/kappa.png

Niepokalane poczecie antysemityzmu w Polsce?

Ktos z was widxzial kiedys zyda na oczy? ;]

Banned
Gold: 133.00
Warn: 20%
Feb 2 2015 05:40am
Quote (KinderKorwinista @ 2 Feb 2015 12:29)

Ja widzialem kilku i co w zwiazku z tym?
Member
Gold: 1,523.49
Feb 2 2015 05:52am
Quote (KinderKorwinista @ 2 Feb 2015 12:29)

Przyjaciel mojej rodziny jest zydem, problem?

/e chociaz ochrzczeni wiec nie wiem czy sie liczy

This post was edited by Lander on Feb 2 2015 05:54am
Member
Gold: 10.50
Feb 2 2015 05:55am
Najbardziej żenujące jest to, że mówi się że żyd ma głowę do interesów. Mają łeb do tego jak kogoś oszukać. Gdyby ktokolwiek z nas tyle się nakradł co te obrzezane darmozjady to również miałby co inwestować i mówiłoby się o nim że ma głowę do interesów. Te obrzezane gronkowce tyle się nakradły że mają o wiele łatwiej. Polak jest dla nich "gojem" (zwierzęciem) jak mówi żydowski talmud. Ogólnie przyjęło się że Polak Polakowi podkłada świnię za granicą. Taka opinia krąży nie od dziś. Ludzie nie mają pojęcia jak wiele tych koszernych gnid mówi po polsku za granicą. W bardzo wielu przypadkach "Polak wsadzający nóż w plecy innemu Polakowi" okazuje się obrzezany. Są nie do rozpoznania na pierwszy rzut oka. Poznasz ich po owocach. Dla nich na pierwszym miejscu są ich koszerne interesy. Honor u żyda schodzi na dalszy plan. Myślicie że kto najbardziej kolaborować z najeźdźcami podczas rozbiorów? Kto sprzedawał polskich patriotów bezpiece? Te żydo-pomioty. Są cwańsi niż ładniejsi. Nawet w Polsce organizują swoje spotkania w mieszaniach prywatnych, spróbuj do nich wejść.. zrobią wszystko byś nie słuchał o czym gadają. Co to za wolny rynek gdy mamy do czynienia z biednymi Polakami którzy ledwo wiąrzą koniec z końcem i koszernymi złodziejami którzy się dorobili na naszej krwawicy. Wiadomo kto kogo wygryzie. Żydo-komuna się przefarbowała ale cały czas syjonistyczne żydo-kurewstwo rządzi krajem. Robią z nas swoich niewolników zgodnie z zasadami ich talmudu. "Co żyd ukradnie gojowi może sobie zatrzymać". Stosują cwane patenty. Wielu polaków jest niewolnikami wieloletnich kredytów bankowych "polbanków", "getinbanków", parabanków, pożyczek chwilówek. To jest legalna niewola. Stworzyli nam niewolniczy system. Wywalenie lichwiarzy na zbity pysk jest mniejszym złem dla naszych rodzin i najbliższych. Tam gdzie nie ma tego obrzezanego ścierwa, jest mniej wojen, konfliktów i mniej ludzkiego cierpienia.
Member
Gold: 10.50
Feb 2 2015 06:02am
Ogólnie staram się nie generalizować, jednak nie spotkałem jeszcze żyda który nie jest fałszywy. Może zwyczajnie mam pecha, nie wiem.. Pewnie jak wszędzie można trafić na różne przypadki. Ale jak kogoś kodeksem moralnym jest talmud to poprawkę trzeba na niego brać. Cytaty z tej żydowskiej księgi mówią same za siebie. Warto się tematem szerzej zainteresować. Dlaczego media i środki masowego przekazu nie podnoszą tego tematu powinniśmy wiedzieć.. jeżeli umiemy myśleć samodzielnie. https://www.youtube.com/watch?v=PMtrSqHg2Jk
Banned
Gold: 133.00
Warn: 20%
Feb 2 2015 06:03am
Co sie dzieje na tej sekcji to ja nawet nie wiem.
Member
Gold: 1,355.00
Feb 2 2015 07:01am
Quote (slzcik @ Feb 2 2015 11:55am)
Najbardziej żenujące jest to, że mówi się że żyd ma głowę do interesów. Mają łeb do tego jak kogoś oszukać. Gdyby ktokolwiek z nas tyle się nakradł co te obrzezane darmozjady to również miałby co inwestować i mówiłoby się o nim że ma głowę do interesów. Te obrzezane gronkowce tyle się nakradły że mają o wiele łatwiej. Polak jest dla nich "gojem" (zwierzęciem) jak mówi żydowski talmud. Ogólnie przyjęło się że Polak Polakowi podkłada świnię za granicą. Taka opinia krąży nie od dziś. Ludzie nie mają pojęcia jak wiele tych koszernych gnid mówi po polsku za granicą. W bardzo wielu przypadkach "Polak wsadzający nóż w plecy innemu Polakowi" okazuje się obrzezany. Są nie do rozpoznania na pierwszy rzut oka. Poznasz ich po owocach. Dla nich na pierwszym miejscu są ich koszerne interesy. Honor u żyda schodzi na dalszy plan. Myślicie że kto najbardziej kolaborować z najeźdźcami podczas rozbiorów? Kto sprzedawał polskich patriotów bezpiece? Te żydo-pomioty. Są cwańsi niż ładniejsi. Nawet w Polsce organizują swoje spotkania w mieszaniach prywatnych, spróbuj do nich wejść.. zrobią wszystko byś nie słuchał o czym gadają. Co to za wolny rynek gdy mamy do czynienia z biednymi Polakami którzy ledwo wiąrzą koniec z końcem i koszernymi złodziejami którzy się dorobili na naszej krwawicy. Wiadomo kto kogo wygryzie. Żydo-komuna się przefarbowała ale cały czas syjonistyczne żydo-kurewstwo rządzi krajem. Robią z nas swoich niewolników zgodnie z zasadami ich talmudu. "Co żyd ukradnie gojowi może sobie zatrzymać". Stosują cwane patenty. Wielu polaków jest niewolnikami wieloletnich kredytów bankowych "polbanków", "getinbanków", parabanków, pożyczek chwilówek. To jest legalna niewola. Stworzyli nam niewolniczy system. Wywalenie lichwiarzy na zbity pysk jest mniejszym złem dla naszych rodzin i najbliższych. Tam gdzie nie ma tego obrzezanego ścierwa, jest mniej wojen, konfliktów i mniej ludzkiego cierpienia.

Oby więcej takich ludzi jak Ty.

Warto zapoznać się z osobą Bohdana Piaseckiego, syna Bolesława, polskiego "ANTYSEMITY", na którym dokonany został mord rytualny przez osobników wiadomego pochodzenia.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Zab%C3%B3jstwo_Bohdana_Piaseckiego

http://prawica.net/forum/25073

Go Back To Polska Topic List
Prev1234527Next
Closed New Topic New Poll