Quote (Elfisher @ Nov 29 2014 06:53pm)
tatus kupil przyglupiemu synkowi drogi samochod zeby mu sie lepiej studiowalo chujowy kierunek?
wiem, żę wypadałoby cie zmieszać z gównem, ale chyba masz rację

Quote (zibib @ Nov 29 2014 06:46pm)
Dobrze, że jest komunikacja miejska.
O to, że jeździsz wieśwagenem z przybitym logo?
Rozpierdala mnie, że 90% kierowców sraudi ma jakiś dziwny ból dupy i jak tylko widzą mnie na drodze, to zaczynają wyprzedzać, wymuszać pierwszeństwo, nie wpuszczają itp. Z innymi markami jakoś nie ma tego problemu. Sraudi to stan umysłu.
bmw i audi to temat rzeka i kwestia gustu, od zawsze rywalizowały i będą, ale kurwa - przecież to kierowcy bmw są uważani za pierdolonych wsiurów serwisujących samochód w ASO u szwagra przy pomocy młotka i szpachli, znajdź zadbaną 10 letnią bmw, a audi
Powiedz mi w takim razie porównując te same segmenty, czyli a6 c6 i e60 co ma lepszego e60, albo co ma bmw czego nie ma audi, bmw imo lepiej wygląda z zewnątrz, ale w środku audi >>>, o właściwościach jezdnych nie będę gadał bo e60 przejechałem się dwa razy i to 520d
Quote (Phrarr @ Nov 29 2014 06:55pm)
O to byś dał sobie kurwa spokój. Pierdolisz o cenie tej audicy jakby to jakiś kurwa jebany wyznacznik był. I tak zapewne musiał ci ojciec dać kasę bo przecież "biedny synuś studiuje, może w przyszłości odda". Pierdolisz do tego o bmw, że niby tanie i chuj z tego kurwa? Jak jest zadbane to źle? Wolałbym zadbane starsze auto niż jakieś nowsze co pizda nim jeździła i już na zimnym silniku "1 i pizda!".
on mnie przezywa to ja jego też muszę, na tym polega to forum