Po moich ostatnich procentach uznalem, ze przestane postowac na pl sekcji. Pewnie zapytacie czemu? no to akurat wyjasnie wam! Postowanie tam jest istnym idiotyzmem (niestety coraz bardziej ta sekcja zsuwa sie ku morzu sprd) oraz osoby, ktore sa odpowiedzialne do trzymania porzadku na forum sa nieadekwatne z tym co powinni robic, warnuja za byle co, a wysyp multi, ktory byl ostatni czasy jest nietykany. Może po przeczytaniu tej rzeki płaczu osoby typu sajgon,bombel i inni poczuja sie wywyzzszeni~~ w formie istnej erekcji intelektualnej~~, lecz wiążą sie z tym takze minusy. Oczywiscie jest to przemyslana decyzja, choc przyjaciele z krwii i guwna(rzart xd) nie wierzyli w to co pisze, ale wiecie jaki to ja jestem,unbroken.
PS: JEZELI JEDNAK ODCZUWACIE TĘSKNOTE ZA JAKZE WAZNA PERSONE MOZECIE MNIE NADAL ZNALEZC NA STEAMIE I BNECIE(wiecej info w liscie gier)
Rowniez przy okazji sle pozdrowionka do moich kumow:
~~Istny bug bogactwa Unsatiable
~~Muj podnurzek Drdicker
~~Wentyl (niestety nie nadam mu tytułu, zbyt krotko go znam)
~~Playmate doto VRT/Rexxer
~~Moj mentor i mistrz w grze doto2 Bushlick i jezeli kiedys sie dorobie przeznacze wszystkie fundusze na operacje plastyczna aby w koncu stal sie upragnionym azjata.
~~KenshinKiba - PDR GUY 'K
~~WhiteStarArmy A.k.a eXotic - na zawsze w moim sercu

~~Moje kochanie oraz jedna z osob, ktore oglada chinskie bajki;p ONESTOPTODIE A.K.A iRetwe
Jezeli o kims zapomnialem to przepraszam i sle do owej persony mase calusow i wur wubuw.
ELO
Onesteptodie to iRetwe? Pamietam jak na angrenost realmie dawał mi passy i blagal, zebym ubral mu jakiegos chara