d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > The Union - Czy Prohibicja Jest Czymś Dobrym? > Biznes Stojący Za Upalaniem Się.
Prev1234533Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Jan 12 2013 05:16pm
Quote (Lander @ Jan 12 2013 11:30pm)
Więc niech sobie palą, ja im nie bronie.
Natomiast jestem zwolennikiem tego, żeby nie leczyć na nfz(abstrahując od niechęci do przymusowego ubezpieczenia) osób które spowodowały wypadek pod wpływem czy to wódy czy ćpania(bo nie wmówisz mi, że jazda po cpaniu jest równie bezpieczna co na trzeźwo).

ćpaniu? :)
Quote (kefir @ Jan 12 2013 11:55pm)
Po pierwsze mniejszosc nie powinna nakazywac co ma robic wiekszosc.
Po 2 prohibicja to jeden wielki syf. Przykladem to co dzialo sie w  Ameryce na poczatku 20 wieku.

a raczej, większość nie powinna nakazywać co ma robić mniejszość ;)
każdy niech pilnuje swojego nosa, wkurwia mnie obecny system. dwóch debili ma większość do profesora nauk.
Banned
Gold: Locked
Warn: 10%
Jan 12 2013 08:46pm
jak ktos chce to i cipaczem sie nacpa. srsly polowa spoleczenstwa w tym kraju jedyna radosc widzi w napierdoleniu sie/zjaraniu, umyslowe kaleki bez perspektyw na lepsze zycie.
Sprobowalem w zyciu bardzo wielu rzeczy, jednak nigdy nie powtorzylem 99% z nich. jedynie ice wine lubie czasem wypic do obiadu.

http://www.amazon.co.uk/Inniskillen-Gold-Vidal-Icewine/dp/B003TW0WP4 - polecam

This post was edited by bushlick on Jan 12 2013 08:55pm
Member
Gold: 1.00
Jan 13 2013 01:09am
Quote (bushlick @ Jan 13 2013 04:46am)
jak ktos chce to i cipaczem sie nacpa. srsly polowa spoleczenstwa w tym kraju jedyna radosc widzi w napierdoleniu sie/zjaraniu, umyslowe kaleki bez perspektyw na lepsze zycie.
Sprobowalem w zyciu bardzo wielu rzeczy, jednak nigdy nie powtorzylem 99% z nich. jedynie ice wine lubie czasem wypic do obiadu.

Pieprzony alkoholik.
Member
Jan 13 2013 03:27am
Quote (bushlick @ Jan 13 2013 04:46am)

Coś o tym wiem, mieszkam w takiej mieścinie gdzie alko i jaranie to top 1 wśród młodzieży, a alko, feta wśród starszych.. brak perspektyw, bieda, brak pracy, zamknięto 8 zakładów pracy i zostały same sklepy no i ofc biedronka ~~

Quote (Shald @ Jan 13 2013 09:09am)
Pieprzony alkoholik.

Nie ubliżaj.

This post was edited by GracjanTadeusz on Jan 13 2013 03:28am
Member
Gold: 165.58
Jan 13 2013 04:26am
co do ładowania w nas chemii to stara prawda. Liczy się pieniądz, nic więcej, niestety. a będzie jeszcze gorzej. wystarczy spojrzeć np. na zupki chińskie, niech ktos na yt ogarnie jak nasz żołądek trawi takie cus a jak np. rosół. Polski rząd chce pozbyć się ok~~ 7% społeczeństwa. Mamy żyć coraz krócej zeby nie dozywać marnej emerytury. Boli mnie zajebiscie fakt ze nikt z tym nic nie robi, pozwalamy robić się w chuja az miło.

Co do trawy- jest bardziej toksyczna niz ta którą palili kiedyś hipisi, nie pamiętam dokładnie ale o ok ~~15%-20%. Musi mocniej kopać. to wszystko przez te muchozole i inne świństwa które podczas uprawy są dodawane. nawet nie myśle co moze byc np. w fecie czy kokainie, nieraz jak czytam opisy typów że po fecie typy moga iśc spac, to zastanawiam sie ile na geta mial czystej fety, 10%? reszta to apapy i inne gówna pokruszone, ale to inna bajka nvm.

otumanionym społeczeństwem łatwiej jest manipulować, u ruskich do tej porty w wojsku dzienna dawka wódka na żołnierza to ok 100g.
Member
Gold: 505.00
Jan 13 2013 04:40am
prohibicja jak pokazała historia to nic dobrego,kto będzie chciał pić/ćpać czy co tam lubi to i tak to będzie robił,a państwo na tym tylko straci
Member
Jan 13 2013 06:29am
Quote (wilq1 @ Jan 13 2013 12:26pm)
co do ładowania w nas chemii to stara prawda. Liczy się pieniądz, nic więcej, niestety. a będzie jeszcze gorzej. wystarczy spojrzeć np. na zupki chińskie, niech ktos na yt ogarnie jak nasz żołądek trawi takie cus a jak np. rosół. Polski rząd chce pozbyć się ok~~ 7% społeczeństwa. Mamy żyć coraz krócej zeby nie dozywać marnej emerytury. Boli mnie zajebiscie fakt ze nikt z tym nic nie robi, pozwalamy robić się w chuja az miło.

Co do trawy- jest bardziej toksyczna niz ta którą palili kiedyś hipisi, nie pamiętam dokładnie ale o ok ~~15%-20%. Musi mocniej kopać. to wszystko przez te muchozole i inne świństwa które podczas uprawy są dodawane. nawet nie myśle co moze byc np. w fecie czy kokainie, nieraz jak czytam opisy typów że po fecie typy moga iśc spac, to zastanawiam sie ile na geta mial czystej fety, 10%? reszta to apapy i inne gówna pokruszone, ale to inna bajka nvm.

otumanionym społeczeństwem łatwiej jest manipulować, u ruskich do tej porty w wojsku dzienna dawka wódka na żołnierza to ok 100g.

widać, że nie oglądałeś bo tam panowie miażdżą argument o tym, że dzisiejsza trawa to co innego niż palili nasi rodzice, oraz miażdżą teorię bramy.

szczerze polecam, dużo można się dowiedzieć.
Quote (Grobek @ Jan 13 2013 12:40pm)
prohibicja jak pokazała historia to nic dobrego,kto będzie chciał pić/ćpać czy co tam lubi to i tak to będzie robił,a państwo na tym tylko straci

no właśnie.
Edit:

http://www.konopialeczy.pl/?p=1107

Kolejne 7 stanów USA w kolejce do legalizacji!

This post was edited by GracjanTadeusz on Jan 13 2013 06:41am
Member
Jan 13 2013 02:38pm
w gure wyrzej.

bardzo małe zainteresowanie tematem, mało Was interesuje, że za Wasze pieniądze walczą z czymś co mogłoby służyć człowiekowi ? to rocznie miliony złotych, a na świecie miliardy dolarów.

Gdyby ktoś nie zauważył wczesniej:
http://www.konopialeczy.pl/?p=1107

Kolejne 7 stanów USA w kolejce do legalizacji!

This post was edited by GracjanTadeusz on Jan 13 2013 02:38pm
Member
Gold: 1.00
Jan 13 2013 04:13pm
Quote (GracjanTadeusz @ Jan 12 2013 10:57pm)
Lekomani wpierdalają aspirynę i inne tego typu środki jak cukierki. Wydaje mi się również, że nie jest to jednodniowy proces, tylko jakoś się to pewnie odkłada i jak z miesiąc przesadza to pewnie pikawa nie wytrzymuje i tyle, jedyne sensowne dla mnie wytłumaczenie...

jest tam trafny argument w pierwszych 20 minutach bodajże o działaniu prohibicji ;)

Wiem stary, sam tak mam, że zajaram to na drugi dzień jestem taki zajebany, a co dopiero jak pali się codziennie. Inna rzecz, że jak zajaram to na drugi dzień zanik żył i w ogóle mięśnie takie małe i słabe się robią, ktoś ma podobnie? Niestety jest to przez chujowe odmiany oraz technikę tj. palenie, vaporyzacja daje całkowicie inne efekty niestety odsetek ludzi tylko stosuje takie metody jak vaponizer lub gotowanie z dodatkiem marihuany/haszyszu. Po prostu nas nie stać, bo kto zrobi jajecznicę z worem zielska skoro może się tym zajebać kilka razy? Gdyby był legal, ludzie sami by sobie uprawiali i większość by eksperymentowała :). za fluor <5> + od siebie dodam, ze niewielu zdaje sobie sprawę jaki wpływ na naszą skórę ma chlor. Otóż panowie trądzikowcy, spróbujcie na miesiąc nie myć buzii wodą z kranu, zmienić dietę. Niestety o tym dermatolog Wam nie powie, sam się w ten sposób wyleczyłem z trądziku całkowicie, a miałem kiedyś dosyć poważny ( zrobił mi się taki z młodzieńczego poprzez mazidła i żele antytrądzikowe ^_^ ) Także zmarszczki i inne dolegliwości skórne są w większości spowodowane przez chlorowaną wodę. Chlor był była kiedyś trucizną w obozach, poczytajcie ;) W ogóle tyle chemii, którą nas faszerują od tylu lat... na szczęście jestem w stanie sobie zapewnić sam teraz jedzenie - działka, dziczyzna, swojskie jaja etc. niestety jest to drogie rozwiązanie, ale zdrowie ponad wszystko.

Nie chce mi się czytać całego wywodu ale nigdy nie miałem żadnych efektów ubocznych po jaraniu (może poza typowym przepaleniem).
Member
Gold: 165.58
Jan 13 2013 04:13pm
Quote (RavenN @ Jan 13 2013 10:13pm)
Nie chce mi się czytać całego wywodu ale nigdy nie miałem żadnych efektów ubocznych po jaraniu (może poza typowym przepaleniem).

a ile lat juz palisz?
Go Back To Polska Topic List
Prev1234533Next
Add Reply New Topic New Poll