Lekomani wpierdalają aspirynę i inne tego typu środki jak cukierki. Wydaje mi się również, że nie jest to jednodniowy proces, tylko jakoś się to pewnie odkłada i jak z miesiąc przesadza to pewnie pikawa nie wytrzymuje i tyle, jedyne sensowne dla mnie wytłumaczenie...
jest tam trafny argument w pierwszych 20 minutach bodajże o działaniu prohibicji

Wiem stary, sam tak mam, że zajaram to na drugi dzień jestem taki zajebany, a co dopiero jak pali się codziennie. Inna rzecz, że jak zajaram to na drugi dzień zanik żył i w ogóle mięśnie takie małe i słabe się robią, ktoś ma podobnie? Niestety jest to przez chujowe odmiany oraz technikę tj. palenie, vaporyzacja daje całkowicie inne efekty niestety odsetek ludzi tylko stosuje takie metody jak vaponizer lub gotowanie z dodatkiem marihuany/haszyszu. Po prostu nas nie stać, bo kto zrobi jajecznicę z worem zielska skoro może się tym zajebać kilka razy? Gdyby był legal, ludzie sami by sobie uprawiali i większość by eksperymentowała :). za fluor <5> + od siebie dodam, ze niewielu zdaje sobie sprawę jaki wpływ na naszą skórę ma chlor. Otóż panowie trądzikowcy, spróbujcie na miesiąc nie myć buzii wodą z kranu, zmienić dietę. Niestety o tym dermatolog Wam nie powie, sam się w ten sposób wyleczyłem z trądziku całkowicie, a miałem kiedyś dosyć poważny ( zrobił mi się taki z młodzieńczego poprzez mazidła i żele antytrądzikowe

) Także zmarszczki i inne dolegliwości skórne są w większości spowodowane przez chlorowaną wodę. Chlor był była kiedyś trucizną w obozach, poczytajcie

W ogóle tyle chemii, którą nas faszerują od tylu lat... na szczęście jestem w stanie sobie zapewnić sam teraz jedzenie - działka, dziczyzna, swojskie jaja etc. niestety jest to drogie rozwiązanie, ale zdrowie ponad wszystko.
Nie chce mi się czytać całego wywodu ale nigdy nie miałem żadnych efektów ubocznych po jaraniu (może poza typowym przepaleniem).