Quote (toyo @ Aug 20 2011 08:44pm)
Jest ktoś kto regularnie zarabia na zakładach? Pytam, bo do tej pory poznałem chyba tylko 1 osobę, która co miesiąc była na plusie.
A systemy, o których się słyszy, np. progresja - one działają czy jest w tym jakiś haczyk?
Progresja jest mało opłacalna, można w łatwy sposób przegrać dużo kasy, wystarczy seria 4-5 błędnych typów. Chyba że ktoś ma budżet xxxxx zł i może sobie pozwolić na grę do upadłego.
W 100 % nie ma sprawdzonego systemu, a granie np 4 z 6 mija się z celem. Najlepiej grać double/single z ako ~ 2.0.
Jeżeli masz zamiar zacząć grać, to warto skupić się na giełdzie w betfair, tam przed samym meczem na spadkach kursów można być na sporym plusie.
Na ostatnim zlocie z forum bukmacherskiego poznałem wiele osób które wygrywają systematycznie. Równolegle był też zlot traderów ( Oni właśnie grają na giełdzie ) i tam też poznałem kilka osób które nawet utrzymują się tylko z gry. Na temat giełdy nie jestem w stanie dużo powiedzieć bo sam wchodzę w ten temat i greeny, piny itp jeszcze nie są moją mocną stroną

Quote (nietopesz @ Aug 20 2011 08:56pm)
dziala, dziala, ale jakos nigdy sie za to nie zabralem, bo zbyt niecierpliwy na to jestem, ale teraz odczekam kilkanascie dni i zobacze, ktora lige wybrac, nie wiem czy grac na remisy we 2 wloskiej czy 2 francuskiej
hajsu mam sporo, wiec nie bedzie problemu
e/ ale zbankrutowac tez ofc mozna ; D
Rozumiem że gra dla zabawy i startujesz od 2 zł ?
This post was edited by dino99 on Aug 20 2011 02:07pm