Quote (saszas @ 14 Dec 2010 17:02)
mozna sobie zagrac i jest ok, nie mowie, ze kazdy to spierdoleniec.
ale na tego, to juz mnie nosi.
taka pierdolona niedorajda, ze moja laska uczyla go zmieniac poszewki na posciel....
kibla cep nie umie umyc.
nie gasi swiatla za soba.
smierdzi od niego z pokoju i co impreze robi przypal, a pozniej przeprasza.
w sumie to ja mam router w pokoju...
czasmai sie bawie i "tne mu kabel"
czas reakcji jak przyczajony tygrys ukryty smok
jebany chyba po 0.000001s juz napierdala kapciem "kurwaaaaaa"
Nie wiem czy nie lepsze takie przyrośnięte-do-komputera-coś od jaikegoś darciucha, chyba, że rzeczywiście ten typ od wowa jest taki głośny.
U mnie na szczescie jest w miare normalnie, mieszkanie 2 poziomowe, na dole 2 laski, a u gory ja + kolega w osobnych pokojach. Obaj jak jestesmy w mieszkaniu to raczej siedzimy cicho, każdy albo sobie klika, albo sie uczy, oglada tv czy zdrzemnie się, a te dwie laski z miesiaca na miesiac robia sie coraz glosniejsze. Jak się uczą w kuchni i porozkładają tam swoje rzeczy to nie da się nawet lodówki otworzyć, do tego jedna chodzi bez kapci i piętami tak klepie w podłogę, że całe mieszkanie się trzęsie (nie, nie jest gruba, wprost przeciwnie).
Gorzej jak się faktycznie trafi jakiś śmierdziuch co nic nie potrafi. Wiadomo, że w ciagu pierwszych kilku tygodni trzeba nauczyc sie nowych rzeczy, ale bez przesady, jak ktoś jest takim idiotą, że nie wie jak zmienic posciel to masakra.
Proponuje np. rano przy wychodzeniu wylaczyc korki jak śmierdziuch będzie jeszcze spał, troche mu zejdzie zanim się połapie co się stało albo zablokować na routerze samoego wowa. Ja zrobiłem tak ze stronami xxx dla żartu, wpisalem je na blackliste

Quote (AlCapoone @ 14 Dec 2010 17:15)
Ja troche nie dziwie się tym którzy uzależnili się od komputera/ogółem od gier. Sam któregoś roku napierdalałem do 4-6 rano w Diablo 2 LOD. Sporo wtedy grałem, teraz żałuje
Ale w gimnazjum czy liceum to ok, człowiek jeszcze jako-tako głup, ale siedzieć 24/7 przy wowie w wieku np. 21 lat to przerąbane, trzeba mieć coś z głową. Mi po prostu szkoda na coś takiego czasu...
Quote (gravelet @ 14 Dec 2010 17:14)
Zakradnij się do kompa i rozładuj cewkę przez procesor xD ładnie mu narobisz xD xD tylko byś musiał pierw taki obwód zmontować
że co? T____T
This post was edited by toyo on Dec 14 2010 10:18am