Poza kilkoma wyjątkami to postowały tu same pojeby, które nie potrafią czytać, ze smutkiem patrzę w przyszłość naszego kraju, tu nigdy nie bedzie normalnie przez takich jak wy palantów.Quote (punisher_hc @ Wed, 6 Feb 2008, 03:44)
do roboty a nei na latwiczne lecisz poszperaj wyszukaj pozycz a nie liczysz ze Ci tu ktos kawe na lawe wylozy a ty sobie skopjujesz
umiesz czytać ? bo powątpiewam. Jaką łatwizne czy ja chcę żebyś pisał coś za mnie ?Quote (qba69 @ Wed, 6 Feb 2008, 09:59)
^^

vouch , idz na forum Bravo Girl i zaloz topic ;<
idz sie powieś dziecko, bo zamiast mózgu masz rozrzucowny obornik. Jeśli nie masz nić ciekawego do powiedzenia w temacie to nie postuj!Quote (Sick_MP @ Wed, 6 Feb 2008, 10:04)
tu nigdy nie będzie normalnie dopóki potencjalny mgr Random będzie prosił o pomoc na forum growym, w którym średnia wieku nie przekracza pewnie 20 lat ...
i jeszcze do tego się oburzał, że wszyscy robią sobie z niego jaja
pomyśl człowieku, to nie boli
czytałeś o co konkretnie proszę ?
chyba nie uważasz że oczekuje czegoś od ludzi poniżej 25 roku życia, bo zwyczajnie nie mają o tym pojęcia ale może ich rodzice bądz znajomi ? czytaj do końca zanim coś napiszesz oczy od tego cię nie rozbolą. This post was edited by Turbine on Feb 6 2008 02:07am