d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Napisz Cos Milego O Uzytkowniku Nad Toba
Prev123
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Jun 16 2026 03:05pm
pan papiez dobry czlowiek wielki polak jp2
Member
Gold: 36,209.59
Jun 16 2026 03:06pm
Czekolada smaczne orzechy zdrowe mleko w lekkim kremie i spirala ciuchci
Member
Gold: 0.00
Jun 16 2026 03:07pm
: D
Bezczelnie oblakane scierwo
Ja sobie nie zycze spiralowania wiktorii na ciuchci partnerow bo esyfilisa roznosicie i co
I haselko:
Czolo twoje- punkty moje pokemonie

Nie jestem żadnym ścierwem ani pokemonem, masz kłopoty ze sobą i swoim życiem, to się udaj do psychologa, może ci pomoże, żebyś normalnie funkcjonował w społeczeństwie. Możesz sobie nie życzyć, ja też sobie życzę, żebyś się normalnie zachowywał w stosunku do mnie i chcę, żeby to było spełnione i albo się posłuchasz, albo kolejne 50% wpadnie szybciutko, bo ja cały czas reportuje twoje bezwartościowe posty. Nawet nie będę ci kazał wypierdalać, bo te konto ma się jeszcze przydać i ma być na nim zero warna. A tobie radzę się zastosować i lepiej pilnować swoich domniemanych rzeczy na battlenecie.
Member
Gold: 1,341.26
Warn: 50%
Jun 16 2026 03:11pm
Nie jestem żadnym ścierwem ani pokemonem, masz kłopoty ze sobą i swoim życiem, to się udaj do psychologa, może ci pomoże, żebyś normalnie funkcjonował w społeczeństwie. Możesz sobie nie życzyć, ja też sobie życzę, żebyś się normalnie zachowywał w stosunku do mnie i chcę, żeby to było spełnione i albo się posłuchasz, albo kolejne 50% wpadnie szybciutko, bo ja cały czas reportuje twoje bezwartościowe posty. Nawet nie będę ci kazał wypierdalać, bo te konto ma się jeszcze przydać i ma być na nim zero warna. A tobie radzę się zastosować i lepiej pilnować swoich domniemanych rzeczy na battlenecie.

edgelord boli go ze musi chodzic do pracy przez nastepne 30 lat i wiele z tego nie bedzie

jakbym tak mial tez bym tu wchodzil was powyzywac xD

oczywiscie mialem na mysli uzytkownika kbheh ale kupcia to spamer i sie wpierdolil jak pisalem

Harhhhhh
Tfu

Dla poslizgu na ciuchci normalnie miejcie od zycka : D
Go Back To Polska Topic List
Prev123
Add Reply New Topic New Poll