d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Enemy_matka_ojciec
Prev123
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 21,669.56
Mar 28 2026 02:00pm
a to w Polsce było w tym roku podobnie. Kolo mnie rośnie taka kędzierzawa wierzba??, to też był podobny efekt na całej powierzchni. widocznie drzewo oddało wilgoć i to zamarzło
W Warszawie dobrze dojebało śniegiem i temperaturą w tym roku, do prawda nie aż tyle, ale ponad -20 wystarczyło, żeby osiągnąć podobny efekt, choć w mniejszej skali

Wiem, co 2 tygodnie jestem na 2 tygodnie w kraju, nie pamietam takiej zimy jak w zeszlym roku. U mnie w domu twierdza ze to ja przywlokłem mróz do polski xD
Member
Gold: 40.00
Warn: 30%
Mar 28 2026 02:05pm
Wiem, co 2 tygodnie jestem na 2 tygodnie w kraju, nie pamietam takiej zimy jak w zeszlym roku. U mnie w domu twierdza ze to ja przywlokłem mróz do polski xD

Mi tam się nawet podobało. Biegałem przy -10 po Kampinoskim i było całkiem fajnie. Ścieżki wydeptane, więc się dobrze biegało, bo nie dość że miękko to jeszcze równo pod stopą. Tylko przy tej temperaturze woda w dziubku butelki zaczynała czasami zamarzać :D
Za dzieciaka w altach 90tych to wydaje mi się, że taka zima to raczej byl standard.
Member
Gold: 21,669.56
Mar 28 2026 02:11pm
Mi tam się nawet podobało. Biegałem przy -10 po Kampinoskim i było całkiem fajnie. Ścieżki wydeptane, więc się dobrze biegało, bo nie dość że miękko to jeszcze równo pod stopą. Tylko przy tej temperaturze woda w dziubku butelki zaczynała czasami zamarzać :D
Za dzieciaka w altach 90tych to wydaje mi się, że taka zima to raczej byl standard.

Ja przestalem biegac w ujemnych temperaturach bo zawsze konczylo sie to u mnie chorobą. Na zime mam w domu orbitreka i rower stacjonarny.
Go Back To Polska Topic List
Prev123
Add Reply New Topic New Poll