d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Drożdżówki - Temat Oficjalny
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 40.00
Warn: 30%
Mar 19 2026 11:11am
czyli tez nie zrozumiałeś, ale to już nie pierwszy raz, powinienes rozważyć dołączenie do gildii modrzew :)

wrzuć w LLM niech ci wyjaśni :bonk:

No spodziewalem sie ze tak napiszesz, bo cóż innego moglbyś napisać o najmądrzejszy! Przeczytaj jeszcze raz dokładnie co napisałeś i odnieś to do posta kondesa. Małpa by dostrzegła co jest nie tak :lol:
Ja nie muszę sie wspierać LLM.
Member
Gold: 1,000.00
Mar 19 2026 11:12am
Pomidorek ile Ty źresz w temacie o maczku pisałeś o 3 powiększonych frytach i 8 burgerach, ja mam dużo ponad 100 ale kilka drożdżówek nie wciągnę :lol:

łoo to ja nawet tyle nie szamałem w maku a nick colos zobowiązuje
Member
Gold: 95.00
Warn: 50%
Mar 19 2026 11:14am
This post is a violation of the site rules and appropriate action was taken.

No spodziewalem sie ze tak napiszesz, bo cóż innego moglbyś napisać o najmądrzejszy! Przeczytaj jeszcze raz dokładnie co napisałeś i odnieś to do posta kondesa. Małpa by dostrzegła co jest nie tak :lol:
Ja nie muszę sie wspierać LLM.

No to sprawdźmy, czyli zaorajmy kolejnego.

Tak — ten zwrot bardzo wyraźnie sugeruje przytyk personalny.
„Z pustego i Salomon nie naleje” w tym kontekście znaczy mniej więcej:
„nie da się czegoś wyjaśnić, jeśli po drugiej stronie brak podstaw”,
czyli pośrednio: rozmówca nie ma zdolności, wiedzy albo ogarnięcia, żeby zrozumieć.
Więc:
nie pada wprost „masz niski poziom intelektualny”,
ale implikacja jest obraźliwa i dotyczy braków po stronie Kodensa,
praktycznie: to jest personalny przytyk, nie neutralne wyjaśnienie.
Precyzyjniej:
to nie jest twardy opis „niskiego poziomu intelektualnego” w sensie dosłownym,
ale jest to deprecjonowanie jego zdolności rozumienia.

Pozdrawiam :wub:

This post was edited by RedGentooHat on Mar 19 2026 11:15am
Member
Mar 19 2026 11:46am
This post is a violation of the site rules and appropriate action was taken.

No to sprawdźmy, czyli zaorajmy kolejnego.

Tak — ten zwrot bardzo wyraźnie sugeruje przytyk personalny.
„Z pustego i Salomon nie naleje” w tym kontekście znaczy mniej więcej:
„nie da się czegoś wyjaśnić, jeśli po drugiej stronie brak podstaw”,
czyli pośrednio: rozmówca nie ma zdolności, wiedzy albo ogarnięcia, żeby zrozumieć.
Więc:
nie pada wprost „masz niski poziom intelektualny”,
ale implikacja jest obraźliwa i dotyczy braków po stronie Kodensa,
praktycznie: to jest personalny przytyk, nie neutralne wyjaśnienie.
Precyzyjniej:
to nie jest twardy opis „niskiego poziomu intelektualnego” w sensie dosłownym,
ale jest to deprecjonowanie jego zdolności rozumienia.

Pozdrawiam :wub:

pojebaleś strony i probujesz orać podając llmowi kontekst i sugerują co ma odpowiedzieć :lol: a modele lubią przytakiwać

twój post znaczy mniej wiecej tyle ze to ty masz pusty leb i dlatego nie jestes w stanie kondesowi nic wyjasnic.

praktycznie słowo w slowo wyplulo mi google tryb Ai ale bez "po drugiej stronie"
„Z pustego i Salomon nie naleje” to polskie przysłowie oznaczające, że nie da się czegoś zrobić, jeśli nie posiada się do tego odpowiednich środków lub podstaw.'

jak już tak ładnie umiesz w llm to zapytaj go jeszcze co to jest starowka B)

żegnam
Member
Mar 19 2026 11:47am
pojebaleś strony i probujesz orać podając llmowi kontekst i sugerują co ma odpowiedzieć :lol: a modele lubią przytakiwać

twój post znaczy mniej wiecej tyle ze to ty masz pusty leb i dlatego nie jestes w stanie kondesowi nic wyjasnic.

praktycznie słowo w slowo wyplulo mi google tryb Ai ale bez "po drugiej stronie"
„Z pustego i Salomon nie naleje” to polskie przysłowie oznaczające, że nie da się czegoś zrobić, jeśli nie posiada się do tego odpowiednich środków lub podstaw.'

jak już tak ładnie umiesz w llm to zapytaj go jeszcze co to jest starowka B)

żegnam

czyli nawet wyjaśnienie llma nie przekonalo ciebie do zaakceptowania faktu posiadania ogromnego deficytu, rozumiem, żegnam :wub:
Member
Mar 19 2026 11:58am
czyli nawet wyjaśnienie llma nie przekonalo ciebie do zaakceptowania faktu posiadania ogromnego deficytu, rozumiem, żegnam :wub:

przeciez od razu widac co mu napisales. ja dostalem zgola inna odpowiedz. mam na tyle pełno w głowie, że nie używam llmów na codzień, nie widzę potrzeby

Zreszta dyskusja z toba nie ma zadnego sensu. Wiadomym jest, żes pieniacz. Do tego albo mitomat albo czlowiek z niesamowicie niskiem poczuciem wlasnej wartosci ktory przychodzi na martwe forum o martwej grze sie dowartosciowac. Przykre. Co tu wiecej pisać?
Member
Gold: 1,097.06
Mar 19 2026 11:58am
kiedys paczka czy drozdzowke co drugi dzien jadlem jak mialem taki maly sklepik na osiedlu, przywozili z piekarni, niestety sklepik sie zamknal w pizdu wiec juz nie ma takich atrakcji, wiadomo maja w lidlu czy gdzies ale komu by sie chcialo dymac po slodka bulke z rana
Member
Mar 19 2026 11:59am
przeciez od razu widac co mu napisales. ja dostalem zgola inna odpowiedz. mam na tyle pełno w głowie, że nie używam llmów na codzień, nie widzę potrzeby

Zreszta dyskusja z toba nie ma zadnego sensu. Wiadomym jest, żes pieniacz. Do tego albo mitomat albo czlowiek z niesamowicie niskiem poczuciem wlasnej wartosci ktory przychodzi na martwe forum o martwej grze sie dowartosciowac. Przykre. Co tu wiecej pisać?

a jak ci dam linka w którym zobaczysz mój Prompt, będziesz w stanie pzreprosic i przyznać się ze po prostu masz ogromny deficyt?
Member
Gold: 233.50
Mar 19 2026 12:06pm
nie wiem ło cym godka, ale isto nie o kołoczach
Member
Mar 19 2026 12:11pm
nie wiem ło cym godka, ale isto nie o kołoczach

Grzesiu... nie udawaj
Go Back To Polska Topic List
Prev1234Next