a czemu hero sieege czyli heroinowa sidżka czyli heroinowa piczka zabiła samą siebie? no ja nie gram bo mi sie nie podoba symulator movement skilla i chuj w duperoniczke, ale nie grałem od jakiegoś czasu i nwm, widzialem ze drzewko wprowadzili jakies myslalem ze to spoko
zreworkowali hell 5 i inferno hp scaling i jak byla w huj dyspropocja meta klas do chujowych (np plague doctor robi hell 5 day 1 w gowno itemach vs caster na 10x lepszych itemach struggle na hell1) to po skalowaniu hp sie to tylko zwiekszylo. no i zero balansu klas co jest hujowe to jest hujowe od 2 lat no i boty i rmt rozpierdolily rynek, ostatnich dwoch sezonow nawet nie gralem a jak ostatnio gralem to z rynkiem byly problemy przez duping a teraz doszly boty no i mozesz kupic 500 bilionow golda za 5zl i ubrac cala postac w bis xD nwm jakt o jest mozliwe w sumie ale no heh najarane kurwy robia te gre i nie wiedza co robia
no i problemy z serwerami juz zapomnialem o tym xD mieli 10k graczy w peaku online jak ludzie z poe nie mieli co robic i sie nie dalo grac przez tydzien, pozniej kolejny launch 6k osob i tez wypierdalalo noi sie ludziom odechcialo, jeszcze banowali na discordzie jak ktos im pisal ze sa debilami i sie nie da grac
This post was edited by firstmurloc on Jan 28 2026 04:56pm