d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Awiomarin
Prev123
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2,390.15
Aug 1 2025 04:14pm
jak zawsze zero wiedzy ale napisze...

dimenhydrynat prowadzi do stanów psychotycznych o wysokim stopniu ryzyka agresji, samouszkodzeń, a nawet zgonu. Halucynacje są częste, ale mogą być nieprzyjemne

Skończ się pucować wiedzą nabytą przed napisaniem posta :mellow:
Member
Gold: 13.37
Aug 1 2025 08:48pm
jak zawsze zero wiedzy ale napisze...

dimenhydrynat prowadzi do stanów psychotycznych o wysokim stopniu ryzyka agresji, samouszkodzeń, a nawet zgonu. Halucynacje są częste, ale mogą być nieprzyjemne

Po co mam mieć wiedzę skoro mam ciebie - największego fana polskiej sekcji :D co nie napisze to zaraz jesteś ty niczym najlepszy przyjaciel człowieka ktory wszystko wyjasni taki prywatny fan&chatgpt w 1 :rofl:

Dzieki ze jestes 😋
Member
Gold: 7,242.01
Aug 1 2025 09:56pm
Nie
Member
Gold: 410.00
Aug 2 2025 12:15am

Mówisz tak tylko dlatego, ze nie rozumiesz z jak "wybitnym" użytkownikiem wszedłeś w interakcję B)

Mnie najbardziej bawią jego wymadrzajace posty z gpt B)

Po co mam mieć wiedzę skoro mam ciebie - największego fana polskiej sekcji :D co nie napisze to zaraz jesteś ty niczym najlepszy przyjaciel człowieka ktory wszystko wyjasni taki prywatny fan&chatgpt w 1 :rofl:

Dzieki ze jestes 😋

O kurde zaczynam być chyba zazdrosny myślałem, że to ja jestem w jego serduszku a tu taka sytuacją 😂
Member
Gold: 95.00
Warn: 50%
Aug 2 2025 01:05am

jesteś na podobny poziomie co ta dwójka, wiem ze nie za bardzo cos ogarszniasz ale awiomarin cpali ludzie na głodzie amfemitanownym, jakbyś czytał książki to może byś trafił na takie cos jak my dzieci z dworca zoo to byś wiedział, ale ze jesteś jak tamta dwójką to....
P.S. Nawet jakbyś mial racje ze dowiedziałem się ZANIM napisałem post, to stawiało by mnie to poziomie nieosiągalnym dla niektórych tutaj, bo niektórzy nie wiedza absolutnie nic do tego są po prostu głupi i piszą posty, wiec w obie strony samozaroanie, gratulacje.

Dzieki ze jestes 😋

proszę, dziwie się tak realnie tylko ze ci nie wstyd, bo ja rozumiem ze trafił się na forum jeden kredens który jest tak głupi ze to aż budzi zdziwienie i przy okazji nie ma żadnego wstydu, ale trafić dwie takie osoby... nieźle...

This post was edited by RedGentooHat on Aug 2 2025 01:08am
Member
Gold: 1,047.06
Aug 2 2025 01:44am
:mellow:

lepiej zaloguj sie na gauntlet, za zabicie hillocka jest mtx rekawicy (gauntlet :mellow: ) a nie jakis aviomarin
Member
Gold: 2,390.15
Aug 2 2025 03:08am
jesteś na podobny poziomie co ta dwójka, wiem ze nie za bardzo cos ogarszniasz ale awiomarin cpali ludzie na głodzie amfemitanownym, jakbyś czytał książki to może byś trafił na takie cos jak my dzieci z dworca zoo to byś wiedział, ale ze jesteś jak tamta dwójką to....
P.S. Nawet jakbyś mial racje ze dowiedziałem się ZANIM napisałem post, to stawiało by mnie to poziomie nieosiągalnym dla niektórych tutaj, bo niektórzy nie wiedza absolutnie nic do tego są po prostu głupi i piszą posty, wiec w obie strony samozaroanie, gratulacje.

proszę, dziwie się tak realnie tylko ze ci nie wstyd, bo ja rozumiem ze trafił się na forum jeden kredens który jest tak głupi ze to aż budzi zdziwienie i przy okazji nie ma żadnego wstydu, ale trafić dwie takie osoby... nieźle...

Co Ty bredzisz, człowieku?
Weź się ogarnij, bo masz jakieś ogromne pokłady złości w sobie.

This post was edited by Pozdrawiam on Aug 2 2025 03:17am
Member
Gold: 410.00
Aug 2 2025 03:17am

:rofl: jak łatwo
Member
Gold: 13.37
Aug 2 2025 03:56am

Z nim jest właśnie taka rozmowa, uwielbiam go prowokować :rofl:

This post was edited by Mis_nom on Aug 2 2025 03:56am
Member
Gold: 95.00
Warn: 50%
Aug 2 2025 04:10am

aha nie zrozumiałeś no tak, gildia zobowiązuje xD jeszcze misia tam weźcie i zmienić nazwę na "Inteligencja narodu polskiego"

This post was edited by RedGentooHat on Aug 2 2025 04:11am
Go Back To Polska Topic List
Prev123
Add Reply New Topic New Poll