d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Wszywa
Prev12345Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 13.37
Jun 4 2025 03:17pm
Nie kumam jaki jest sens wszywki jesli jest ona nieskuteczna z tego co widze. Tak ogolnie to na jakiej zasadzie to ma niby dzialac? Zaszywasz sie i nie pijesz bo masz cos w dupie i ci wybuchnie jak sie drina napijesz?

Wszywka to gowno jeśli nie jesteś totalnie rozjebany zdrowotnie menelem to nawet nie rozróżnisz działania esperalu z kacem dlatego to hajs wyjebany w błoto aka placebo Wow mam wszywke napije sie i umre a to tak nie działa, ludzie sa po różnych przejściach wzlotach i upadkach czy sa na dnie czy na górze zawsze towarzyszy temu alkohol najbardziej i najłatwiej dostępny narkotyk na rynku niestety
Member
Gold: 0.00
Warn: 40%
Jun 4 2025 03:19pm
Wszywka to gowno jeśli nie jesteś totalnie rozjebany zdrowotnie menelem to nawet nie rozróżnisz działania esperalu z kacem dlatego to hajs wyjebany w błoto aka placebo Wow mam wszywke napije sie i umre a to tak nie działa, ludzie sa po różnych przejściach wzlotach i upadkach czy sa na dnie czy na górze zawsze towarzyszy temu alkohol najbardziej i najłatwiej dostępny narkotyk na rynku niestety

niektorym pomaga a to lepsze niz nic, prawda jest taka ze wszyscy maja wypierdolone na cudze problemy dopoki ich nie dotykaja wiec niech sie zachla dopoki nie jezdzi najebany.
Member
Jun 4 2025 03:24pm
niektorym pomaga a to lepsze niz nic, prawda jest taka ze wszyscy maja wypierdolone na cudze problemy dopoki ich nie dotykaja wiec niech sie zachla dopoki nie jezdzi najebany.

Jeśli jesteś tego zdania i masz bardzo silna wolę to możesz sie zaszyć czemu nie każdy sposób myślenia by "nie pic" powiedzieć stop jest dobry nie będę tego negował i życzę powodzenia ale życzę Ci byś miał z kim pogadać o problemie oraz ludzi ktorzy będą z Tobą w tym że tak to nazwie "szambie" ale jak to mówią trzeba spaść na dno żeby sie od niego odbić :) sam mam problem to wiem co czujesz 😅

A co do jazdy najebanym to miałem taki trip przez 2 lata dobrze ze nikogo nie zabilem

Ale mieszkajac w centrum Chorzowa przez kilka lat nie miałem żadnej kontroli mógłbym równie dobrze nie mieć prawka i jeździć polska policja sie na chuj nadaje bo nawet na głupich skrzyżowaniach rano nie było dmuchania a teraz mieszkam w Będzinie i w drodze do Chorzowa dmucham czasem jak jade do roboty i jak wracam 🤷‍♀️

This post was edited by Mis_nom on Jun 4 2025 03:29pm
Member
Jun 4 2025 03:37pm
I nie boj sie zmiany srodowiska ze względu ze kolega będzie smutny albo wyjdziesz na pizde bo sie z nim nie napijesz popatrz w końcu na siebie i olej srodowisko ktore tylko Cie truje i ciągnie w dol - trzymaj sie :hug:
Member
Jun 4 2025 04:06pm
I nie boj sie zmiany srodowiska ze względu ze kolega będzie smutny albo wyjdziesz na pizde bo sie z nim nie napijesz popatrz w końcu na siebie i olej srodowisko ktore tylko Cie truje i ciągnie w dol - trzymaj sie :hug:

chlopie ja nie mam 16 lat, juz mieszkalem za granica kupe lat i akurat zmiana srodowiska dobrze mi zrobi bo kazdy wali do okola browary a nawet jesli nie to ja sobie znajduje pretekst zeby sie napic jak sie widzimy, nie zgina beze mnie
Member
Jun 4 2025 04:08pm
chlopie ja nie mam 16 lat, juz mieszkalem za granica kupe lat i akurat zmiana srodowiska dobrze mi zrobi bo kazdy wali do okola browary a nawet jesli nie to ja sobie znajduje pretekst zeby sie napic jak sie widzimy, nie zgina beze mnie

Oni bez Ciebie nie ale ty z nimi tak jeśli masz problem i walisz 😅 nie rozpierdol sobie rodziny i wszystkiego na co pracowałeś przez uzywki
Member
Gold: 410.00
Jun 4 2025 04:26pm
Oni bez Ciebie nie ale ty z nimi tak jeśli masz problem i walisz 😅 nie rozpierdol sobie rodziny i wszystkiego na co pracowałeś przez uzywki

Dawno nie czytałem tak mądrych słów na tym forum B)
Member
Gold: 1,047.06
Jun 4 2025 09:49pm
nwm ale powodzenia b)
Member
Jun 5 2025 12:41am
zamierzam autoterapii sprobowac ta zewnetrzna mi gowno dala. a zwala mam na mysli ze na pogotowiu jest spora szansa ze skonczysz ale nie wykitujesz. ten caly Tajger Bonzo czy inny smieszek z netu podobno sie zachlal wlasnie bo mial wszywke

Moj ojciec byl na jakiejsc chyba dwu miesiecznej terapii w Gdansku i mu bardzo pomogli. Ogolnie sam chcial juz przestac pic ale terapia ktora mu dali zadzialala. Bardziej docierali do niego za pomoca rozmowy itp. Pisal listy do siebie samego, obliczali ile kasy wpierdolil w nalog itd
Member
Jun 5 2025 12:44am
Moj ojciec byl na jakiejsc chyba dwu miesiecznej terapii w Gdansku i mu bardzo pomogli. Ogolnie sam chcial juz przestac pic ale terapia ktora mu dali zadzialala. Bardziej docierali do niego za pomoca rozmowy itp. Pisal listy do siebie samego, obliczali ile kasy wpierdolil w nalog itd

Ale to byla zamknieta terapia w osrodku czy chodzil na jakies aa i sie tam uzalal? To drugie to juz ogladalem z trzeciej osoby gdzie ludzie po zkaonczonym spotkaniu aa wsiadali w taxi i jechali do knajpy na wodeczke
Go Back To Polska Topic List
Prev12345Next
Add Reply New Topic New Poll