d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Perypetie Polskiego Informatyka
Prev12345Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 95.00
Warn: 50%
Jan 31 2025 02:01am
Kolejny dowód na to, że żyjesz w swoim wyimaginowanym świecie komandosie. Nie tak dawno, odpowiedziałeś mi, że jesteś w trakcie :lol:

Póki co to ty w tym temacie wykazałeś się ogromną wiedzą specjalistyczną B)
Stwierdzając, że architektura do niczego plus zapytany o wskazanie rozwiązania, które według ciebie jest dobrym wyborem zacząłeś szczekać, a ponoć wiesz wszystko najlepiej na świecie :rofl:

jak sie jest w trakcie to cos sie konczy, obronilem sie w grudniu :D ale kontynuj :) na absolutnie kazdym kroku wychodzisz na skrajnie glupiego :rofl:
Member
Gold: 410.00
Jan 31 2025 02:04am
jak sie jest w trakcie to cos sie konczy, obronilem sie w grudniu :D ale kontynuj :) na absolutnie kazdym kroku wychodzisz na skrajnie glupiego :rofl:

No faktycznie skrajna głupota że niedopytywalem jakiegoś wysrywa czy już się obronił B)
Member
Jan 31 2025 02:09am
This post is a violation of the site rules and appropriate action was taken.

No faktycznie skrajna głupota że niedopytywalem jakiegoś wysrywa czy już się obronił B)

Stary :D podjales sie polemiki ad meritum, zmoitlem cie w dyskusji, ktos mnie zapytal czym sie zajmuje w innym temacie, powiedzialem ze robie doktorat, tak cie to boli ze przezywasz to juz 8 miesiac :D tak jest to smieszne. W kazdym watku ktory zemna podajales osmieszylem cie i wykazalem ze nie wiesz absolutnie nic na absolutnie kazdy temat w ktorym sie wypowiadasz :rofl: mi juz na prawde szkoda tobie odpisywac bo czuje sie jakbym sie znecal nad niepelnosprawnym, ale bardzo mnie bawi twoj bol dupy o to ze jestem doktorem a ty tylko sm.... kazdy wie kim :baby:

Powodzenia na zasilku i szczekaniu do lepszych od siebie przez reszte smutnego zycia :wub:
Member
Jan 31 2025 02:10am
Stary :D podjales sie polemiki ad meritum, zmoitlem cie w dyskusji, ktos mnie zapytal czym sie zajmuje w innym temacie, powiedzialem ze robie doktorat, tak cie to boli ze przezywasz to juz 8 miesiac :D tak jest to smieszne. W kazdym watku ktory zemna podajales osmieszylem cie i wykazalem ze nie wiesz absolutnie nic na absolutnie kazdy temat w ktorym sie wypowiadasz :rofl: mi juz na prawde szkoda tobie odpisywac bo czuje sie jakbym sie znecal nad niepelnosprawnym, ale bardzo mnie bawi twoj bol dupy o to ze jestem doktorem a ty tylko sm.... kazdy wie kim :baby:

Powodzenia na zasilku i szczekaniu do lepszych od siebie przez reszte smutnego zycia :wub:

To mnie rozbawiło najbardziej B)
Member
Jan 31 2025 02:12am
To mnie rozbawiło najbardziej B)

na tym forum nie ma raczej nikogo gorszego od ciebie :bonk:
Member
Jan 31 2025 02:17am
na tym forum nie ma raczej nikogo gorszego od ciebie :bonk:

A czy jest ktoś lepszy od tak wybitnej persony jak ty :unsure:
Member
Jan 31 2025 02:31am
A czy jest ktoś lepszy od tak wybitnej persony jak ty :unsure:

na pewno, pytanie w czym
Member
Jan 31 2025 02:38am
na pewno, pytanie w czym

Przecież odpowiedź jest oczywista we wszystkim B)

Niby taki mondry, taki wyszczekany ale pamięć ameby B)
Member
Jan 31 2025 02:41am
Przecież odpowiedź jest oczywista we wszystkim B)

Niby taki mondry, taki wyszczekany ale pamięć ameby B)

ty nawey pytania nie umiesz zadac co wlasnie powyzej jest widoczne xD i ja mam znizac sie do poziomu dyskusji z toba xD puszka groszku jest bardziej elokwentna
Member
Jan 31 2025 02:46am
ty nawey pytania nie umiesz zadac co wlasnie powyzej jest widoczne xD i ja mam znizac sie do poziomu dyskusji z toba xD puszka groszku jest bardziej elokwentna

Nie mój problem ze nikt nie nauczył cię łączyć kropek B)
Wyjaśnij czego nie rozumiesz to może ktoś ci wyjaśni bo na pewno nie ja B)

Btw dyskusja ze mną sprawia ci ogromną radość bo masz poczucie bycia lepszym (jak już wielokrotnie podkreślałeś we wszystkim xd) jakiś ty łatwiutki B)

Czekam z utęsknieniem na dzień kiedy to w swojej psychotycznej obsesji na temat mojej osoby zaczniesz stawiać tematy dziękczynne B)
Go Back To Polska Topic List
Prev12345Next
Add Reply New Topic New Poll