Quote (GumisiowySok @ 10 Nov 2024 07:47)
Rossmann Run 2024 > wszystkie biegi swiata. XD
This. Wszelkie rekordy możliwe to tylko na rosmanie

Quote (Pozdrawiam @ 10 Nov 2024 08:10)
Wcześniej odpisywałem na szybko bez większego skupienia, więc może teraz doprecyzuję- biegam zazwyczaj rano, po nocce w pracy i po rozciągnięciu się i rozgrzaniu wychodzę z domu i z truchtam przez chwilę, żeby potem przyspieszyć i jakoś w połowie drogi robię sobie minutę- dwie marszu połączonego z doprowadzaniem krwi do kończyn, żeby potem wrócić do biegu a na ostatnie 200-300m daję ile fabryka dała i po powrocie do domu daje sobie trochę czasu na ochłonięcie zanim wezmę chłodny prysznic.
Z ciśnieniem i innymi parametrami jest u mnie doskonale a poza tym taki rodzaj treningu sprawia, że na codzień czuje się bardzo dobrze.
No spoko rób jak uważasz. Jeśli czujesz, że to dla Ciebie dobre to w porządku. Ja tam bym się cykał takiego trenowania. Brzmi na 3x w tygodniu intensywną jednostkę treningową
Quote (Last_Hope @ 10 Nov 2024 00:08)
Mi się nie chce biegać… już wolę rower albo cokolwiek innego. Bieganie imo jest nudne.
Ja próbowałem rower, ale to nie dla mnie. Może dlatego, że nie ma gdzie jeździć a zanim się rozpędzę to trzeba hamować