d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Was Pewnie Kroją Jak Frajerów
Prev123
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,040.00
Jul 25 2024 03:37pm
Czasy kiedy się jarało już dawno przeminęły :rolleyes:
Member
Gold: 410.00
Jul 25 2024 11:33pm
Quote (DrizztEU @ 25 Jul 2024 23:31)
wow, to widze pomału to zaczyna jakoś wyglądać w PL, to spoko bardzo. I to susz normalny kupujesz w aptece w jakimś firmowym pakunku, a psy jak Ciebie łapią to razem z receptą pokazujesz pjone tematu i puszczają :D ?
Na lewo sobie ogarniają ludzie w miare sprawnie czy z tym póki co ciężka sprawa?
Smacznego w takim razie drogi kolego :)

Ponoć policeman mówi spoko jak mu pokażesz erecepte plus susz musi być w oryginalnym opakowaniu, ale tutaj aptekarze znów kumają czacze i są takie pojemniczki z etykietą na przechowywanie leku z garścią informacji co skąd dla kogo i po co B)

W sumie na lewo to nie wiem bo jestem człowiekiem prawym i sprawiedliwym, ale obecnie receptę można zdobyć na jednej telewizycie B)
Member
Gold: 2,370.15
Jul 26 2024 12:26am
Quote (DrizztEU @ Jul 25 2024 10:31pm)
wow, to widze pomału to zaczyna jakoś wyglądać w PL, to spoko bardzo. I to susz normalny kupujesz w aptece w jakimś firmowym pakunku, a psy jak Ciebie łapią to razem z receptą pokazujesz pjone tematu i puszczają :D ?
Na lewo sobie ogarniają ludzie w miare sprawnie czy z tym póki co ciężka sprawa?
Smacznego w takim razie drogi kolego :)

Normalnie zamawiasz e-recepte i jak dobrze piojdzei to w pół godziny ja dostajesz, potem kupujesz w aptece opakowanie z woreczkiem strunowym, gdzie masz kraj pochodzenia, zawartość poszczególnych substancji i dawkowanie :D
Go Back To Polska Topic List
Prev123
Add Reply New Topic New Poll