d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Throne And Liberty - Temat Oficjalny
Prev123
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,047.06
Oct 9 2024 12:36pm
ta gra to takie gowno ja pierdole wspolczuje jak ktos odpalil i po 2h nie wylaczyl xD
Member
Gold: 128,982.67
Oct 9 2024 01:49pm
Quote (firstmurloc @ Oct 9 2024 08:36pm)
ta gra to takie gowno ja pierdole wspolczuje jak ktos odpalil i po 2h nie wylaczyl xD

xdd
Member
Gold: 369.00
Oct 9 2024 01:52pm
Quote (nestlecornflakes @ Oct 9 2024 09:49pm)

Ty to chyba lubisz

Jak w porównaniu do BDO?
Member
Oct 9 2024 02:15pm
Quote (Last_Hope @ Oct 9 2024 09:52pm)
Ty to chyba lubisz

Jak w porównaniu do BDO?

poki co fajnie mi sie gra bo to cos nowego, szczegolnie dungeony w ktorych przewaznie jest jakas mechanika eliminujaca debili. przykladowo w ponizszym dungeonie ogladniecie 2 filmikow po 30s powoduje ze boss jest kukla do bicia, ale ludzi i tak przerasta xd do tego rzucajac pieniedzmi w monitor mozna kupic praktycznie wszystko, wiec kelnerzy kupuja jakies gowno itemki tylko dlatego ze sa fioletowe za 200-800 cebulionow w gierkowej p2w walucie xd

do robienia dungeonow mozna przejsc bezposrednio z itemkami z kampanii, jesli zna sie mechaniki albo ma sie pol mozgu i patrzylo sie na skille mobkow po drodze. pvp natomiast to totalne gowno bo nie ma cc immune po paru sekundach i grajac dpsem nie ruszam sie z miejsca przez wiekszosc areny. do tego mastercard boys przychodza z minmaxed itemami i sa w stanie zoneshotowac kazdego + maja 2x wiecej hp przez system ulepszania itemasow

na plus:
open dungeony bo to czysty grind jak 20 lat temu w innych gierkach
ciekawe zwykle dungeony (pewnie po przebiegnieciu 50x sie znudza)
mozliwosc wydropienia fajnych itemkow praktycznie wszedzie (w kazdym miejscu leca jakies dobre rzeczy albo robi sie questy na rng boxy z itemami)
dosc rozbudowany system rozwoju postaci, skilli, itemow
p2w bo abusowalem frajerow/mozliwosc transferu itemow na inne serwery i do konca istnienia gry bede mogl wszystko kupic w cash shopie xd
gierka ladnie wyglada

na minus:
pvp
p2w w pvp
przyciaganie sie na linie, jakies double jumpy czy movement mechaniki ktore 'laguja'
niektore skille po prostu zle sie uzywa. nie wiem jak to opisac, ale za kazdym razem jak klikam to czuje cos pokroju 'ehh trzeba uzyc tego gowna bo za duzo daje ale bede stal 5s w miejscu'
uposledzeni ludzie jak gra sie z randomami, bo przerasta ich mechanika pokroju wejscia do kolka a po 2 probach wychodza obrazeni z grupy

Member
Gold: 1,047.06
Oct 9 2024 02:19pm
Quote (nestlecornflakes @ Oct 9 2024 09:49pm)

kurwa probowalem polvlowac, ale zapierdalam od punktu do punktu na mapie, dluzej skipowalem dialogi niz bylem w walce, przy czym combat i tak w chuj mierny.

wiadomo ze korean mmo klasyczek jak od amazona, nie bylo sie czego spodziewac, ale jednak czulem jakby bieganie przez te lokacje bylo bardziej bezmyslne niz w jakiejkolwiek innej grze w ktorej fabula nie jest na 1 planie.

w La mimo wielu wad gralem dlugo, bo jakas czesc gameplayu byla satysfakcjonujaca, tutaj gowno xD

dalej nie wiem co robi polowa moich spelli bo nie da sie przegrac, podczas encounterow z minibosami moglem klikac autoatak i isc sie zesrac bo hp regen byl wyzszy niz otrzymywane obrazenia

no ale moze pozniej jest fajnie, niestety wole zapierdolic 24h gooning session niz sie przekonac. hf

This post was edited by firstmurloc on Oct 9 2024 02:19pm
Member
Oct 9 2024 02:27pm
Quote (firstmurloc @ Oct 9 2024 10:19pm)
kurwa probowalem polvlowac, ale zapierdalam od punktu do punktu na mapie, dluzej skipowalem dialogi niz bylem w walce, przy czym combat i tak w chuj mierny.

wiadomo ze korean mmo klasyczek jak od amazona, nie bylo sie czego spodziewac, ale jednak czulem jakby bieganie przez te lokacje bylo bardziej bezmyslne niz w jakiejkolwiek innej grze w ktorej fabula nie jest na 1 planie.

w La mimo wielu wad gralem dlugo, bo jakas czesc gameplayu byla satysfakcjonujaca, tutaj gowno xD

dalej nie wiem co robi polowa moich spelli bo nie da sie przegrac, podczas encounterow z minibosami moglem klikac autoatak i isc sie zesrac bo hp regen byl wyzszy niz otrzymywane obrazenia

no ale moze pozniej jest fajnie, niestety wole zapierdolic 24h gooning session niz sie przekonac. hf

no gierka sie zaczyna po wbiciu max lvlu, lvling jest calkiem szybki i odbieralem to lepiej niz lost areczkowy xd

przy drugiej postaci wlaczylem to i wbilem w jakies 5h z przerwami. za pierwszym razem nei wiedzialem co robie i zajelo mi z 10h
https://www.youtube.com/watch?v=DlpdaFuhLLg

This post was edited by nestlecornflakes on Oct 9 2024 02:28pm
Member
Gold: 369.00
Oct 9 2024 03:17pm
Quote (nestlecornflakes @ Oct 9 2024 10:15pm)
poki co fajnie mi sie gra bo to cos nowego, szczegolnie dungeony w ktorych przewaznie jest jakas mechanika eliminujaca debili. przykladowo w ponizszym dungeonie ogladniecie 2 filmikow po 30s powoduje ze boss jest kukla do bicia, ale ludzi i tak przerasta xd do tego rzucajac pieniedzmi w monitor mozna kupic praktycznie wszystko, wiec kelnerzy kupuja jakies gowno itemki tylko dlatego ze sa fioletowe za 200-800 cebulionow w gierkowej p2w walucie xd

https://i.imgur.com/EfHxbaq.png

do robienia dungeonow mozna przejsc bezposrednio z itemkami z kampanii, jesli zna sie mechaniki albo ma sie pol mozgu i patrzylo sie na skille mobkow po drodze. pvp natomiast to totalne gowno bo nie ma cc immune po paru sekundach i grajac dpsem nie ruszam sie z miejsca przez wiekszosc areny. do tego mastercard boys przychodza z minmaxed itemami i sa w stanie zoneshotowac kazdego + maja 2x wiecej hp przez system ulepszania itemasow

na plus:
open dungeony bo to czysty grind jak 20 lat temu w innych gierkach
ciekawe zwykle dungeony (pewnie po przebiegnieciu 50x sie znudza)
mozliwosc wydropienia fajnych itemkow praktycznie wszedzie (w kazdym miejscu leca jakies dobre rzeczy albo robi sie questy na rng boxy z itemami)
dosc rozbudowany system rozwoju postaci, skilli, itemow
p2w bo abusowalem frajerow/mozliwosc transferu itemow na inne serwery i do konca istnienia gry bede mogl wszystko kupic w cash shopie xd
gierka ladnie wyglada

na minus:
pvp
p2w w pvp
przyciaganie sie na linie, jakies double jumpy czy movement mechaniki ktore 'laguja'
niektore skille po prostu zle sie uzywa. nie wiem jak to opisac, ale za kazdym razem jak klikam to czuje cos pokroju 'ehh trzeba uzyc tego gowna bo za duzo daje ale bede stal 5s w miejscu'
uposledzeni ludzie jak gra sie z randomami, bo przerasta ich mechanika pokroju wejscia do kolka a po 2 probach wychodza obrazeni z grupy

P2W w pvp mnie skutecznie odstrasza…

E
Ale dziękuję za obszerną recenzję

This post was edited by Last_Hope on Oct 9 2024 03:18pm
Member
Oct 9 2024 03:29pm
co 4h jest event i wieloryb lata po swiecie. leci kolo miejsca gdzie jest waypoint ktory mozna odblokowac wylacznie skaczac z wieloryba. tym razem wieloryb lecial w nocy wiec podczas pvp time i ludzie zabijali nieszczesnikow chcacych odblokowac lokacje XD

Member
Gold: 300.00
Oct 9 2024 10:43pm
gierki są dla dzieci,tyle w temacie. Można zamykać :locked:
Member
Gold: 1,040.00
Oct 10 2024 10:25am
Quote (colos @ Oct 10 2024 06:43am)
gierki są dla dzieci,tyle w temacie. Można zamykać :locked:

No to zamykamy :locked:
Go Back To Polska Topic List
Prev123