d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Playstation 3 > Kto Ma, W Co Gra, Z Czym Ma Problem ;)
Prev1196197198199200523Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1.31
Jul 4 2010 02:02pm
Quote (Go_0su @ 4 Jul 2010 21:29)
jeszcze jedno głupie pytanie.. bo tak to już prawie wszystko osiągnąłem oprócz 50lvl :D

a mianowicie jak odblokować ten M1 GARAND? co trzeba na tej stronce tam zrobić?

a masz chociaz jedna gre z serii battlefield oprocz bc2? ja mialem 1943 i udalo mi sie dzis go odblokowac. zeby odblokowac garanda musisz miec 2 gry z serii battlefield, ale w sumie styka jedna, bo Battlefield Heroes tez sie liczy :P (darmowa gierka, ktora ma doslownie pare mega i niskie wymagania). wchodzisz na https://profile.ea.com/, linkujesz wszystkie konta i juz :)

Quote (VolveR @ 4 Jul 2010 20:32)
Panowie problem mam.
Chcę używać PS3 z monitorem i głośnikami PC.

No więc podłączam PS3 z monitorem kablem HDMI. Monitor nie ma wyjścia na mini jacka. W PS3 podobnie. Da radę to zrobić jakoś? Bez dźwięku to nie gra :)

da sie, ale niby tylko przez kompa, i ten musi byc wlaczony jak grasz, wlasnie dlatego wykminilem sobie monitor z wyjsciem sluchawkowym i glosnikami :)

This post was edited by fro5tbite on Jul 4 2010 02:04pm
Banned
Gold: Locked
Warn: 70%
Jul 4 2010 02:10pm
Quote (Go_0su @ 4 Jul 2010 20:29)
nie wiem czy w ogóle da się tak zrobić bo ja mam podłączonego pleja do monitora ale w monitorze mam głośniki, chyba że plejka podłączysz do wieży przez AUX :) sam tak chcę zrobić

musisz wybrać to gdzie pisze EX UPGR na spec 1 i najlepiej na spec 2 ustawić ten "wiatrak" taki bo wtedy chyba eksplozje są mocniejsze

e;

jeszcze jedno głupie pytanie.. bo tak to już prawie wszystko osiągnąłem oprócz 50lvl :D

a mianowicie jak odblokować ten M1 GARAND? co trzeba na tej stronce tam zrobić?

Wystarczy, ze na EA zarejestrujesz darmowe BC: Heroes.

Quote (VolveR @ 4 Jul 2010 19:32)
Panowie problem mam.
Chcę używać PS3 z monitorem i głośnikami PC.

No więc podłączam PS3 z monitorem kablem HDMI. Monitor nie ma wyjścia na mini jacka. W PS3 podobnie. Da radę to zrobić jakoś? Bez dźwięku to nie gra :)

Da sie ale ejst troche pierdolenia ;/ Postaram sie to w maire opisac choc nie jestem na silach ;d
Niestety HDMI raczej odpada. Musisz miec kabel (nie pamietam nazwy, chyba component), ktory z jednej strony ma te specjalne wejscie do ps3 a konczy sie czinczami (osobno obraz i dzwiek). Kupujesz adapter czincz -> dvi, wpinasz w to czincze od obrazu i dvi wpinasz do monitora. Do 2 czinczy od dzwieku kupujesz adapter czincz -> minijack i jacka wpinasz do glosnikow od kompa. Jesli nie masz w glosnikach wejscia (wejscia, nie wyjscia) czincz to wpinasz jacka w wejscie liniowe w kompie - niestety ma to jedna wade - zeby byl dzwiek komputer musi byc wlaczony. Zmiescisz sie w 40zl (kable + przejsciowki). Prawdopodobnie bedziesz tez musial kupic przedluzacz minijacka bo nie siegnie z monitora do glosnikow/wejscia liniowego, ale to sa groszowe sprawy. Bawilem sie tak z xboxem i dzialalo ;)

Generalnie musisz zamienic czincze od obrazu na vga/dvi (zalezy jakie masz wejscie w monitorze) i czincze od dzwieku na minijacka - adapterow i przejsciowek jest cala masa, musisz tak to polaczyc zeby wszystko sie zlozylo w kupe ;d

This post was edited by Stara_Lunara on Jul 4 2010 02:14pm
Member
Gold: 13.37
Jul 4 2010 02:51pm
nie widzę tam żeby szło zarejestrować te heroes? bc2 zarejestrowałem ale tego to nie wiem jak
Member
Gold: 20.00
Warn: 100%
Jul 4 2010 02:51pm
a tego alkoholika znowu nie ma? ;/
Member
Gold: 16.00
Jul 4 2010 03:15pm
Quote (Stara_Lunara @ Jul 4 2010 10:10pm)

Da sie ale ejst troche pierdolenia ;/ Postaram sie to w maire opisac choc nie jestem na silach ;d
Niestety HDMI raczej odpada. Musisz miec kabel (nie pamietam nazwy, chyba component), ktory z jednej strony ma te specjalne wejscie do ps3 a konczy sie czinczami (osobno obraz i dzwiek). Kupujesz adapter czincz -> dvi, wpinasz w to czincze od obrazu i dvi wpinasz do monitora. Do 2 czinczy od dzwieku kupujesz adapter czincz -> minijack i jacka wpinasz do glosnikow od kompa. Jesli nie masz w glosnikach wejscia (wejscia, nie wyjscia) czincz to wpinasz jacka w wejscie liniowe w kompie - niestety ma to jedna wade - zeby byl dzwiek komputer musi byc wlaczony. Zmiescisz sie w 40zl (kable + przejsciowki). Prawdopodobnie bedziesz tez musial kupic przedluzacz minijacka bo nie siegnie z monitora do glosnikow/wejscia liniowego, ale to sa groszowe sprawy. Bawilem sie tak z xboxem i dzialalo ;)

Generalnie musisz zamienic czincze od obrazu na vga/dvi (zalezy jakie masz wejscie w monitorze) i czincze od dzwieku na minijacka - adapterow i przejsciowek jest cala masa, musisz tak to polaczyc zeby wszystko sie zlozylo w kupe ;d

Dzięki. Udało mi się zrobić video przez hdmi i audio przez wejście liniowe w kompie. Jakość jest jednak fatalna, a i komputer musi być włączony.
Jutro kupię przejściówkę z dwoma wejściami mini jack. Mam przejściówkę z 2 czinczy na mini jacka. Z tą drugą będę mógł połączyć PS3 z głośnikami. Ciekawe tylko jak z jakością.
Member
Jul 4 2010 03:19pm
Quote (Go_0su @ 4 Jul 2010 22:51)
nie widzę tam żeby szło zarejestrować te heroes? bc2 zarejestrowałem ale tego to nie wiem jak

dajcie mi odpowiedź :angry: fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Member
Jul 4 2010 03:32pm
Quote (Go_0su @ 4 Jul 2010 23:19)
dajcie mi odpowiedź :angry: fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

https://profile.ea.com/ tutaj wszystko pododawaj. i po prostu jak sie na battlefield heroes rejestrujesz uzywasz tego samego maila co do bc2. no i oczywiscie poza bc2 i battlefield heroes musisz miec jeszcze jedna gre z serii battlefield, cuz na veteran 1 sa potrzebne 2 gry :)
Member
Jul 4 2010 03:33pm
Quote (fro5tbite @ 4 Jul 2010 23:32)
https://profile.ea.com/ tutaj wszystko pododawaj. i po prostu jak sie na battlefield heroes rejestrujesz uzywasz tego samego maila co do bc2. no i oczywiscie poza bc2 i battlefield heroes musisz miec jeszcze jedna gre z serii battlefield, cuz na veteran 1 sa potrzebne 2 gry :)

a to nie mam drugiej gry z serii czyli lipa?
Banned
Gold: Locked
Warn: 70%
Jul 4 2010 04:10pm
Quote (fro5tbite @ 4 Jul 2010 22:32)

Nie pindol, ja mam tylko BC2 i BC:H i garand jest odblokowany ;)
Member
Jul 4 2010 04:16pm
Quote (Stara_Lunara @ 5 Jul 2010 00:10)
Nie pindol, ja mam tylko BC2 i BC:H i garand jest odblokowany ;)

teraz juz sie dowiedzialem, ze bc2 tez sie liczy do tego :P dobrze mowisz
Go Back To Polska Topic List
Prev1196197198199200523Next
Add Reply New Topic New Poll