Quote (Go_0su @ 4 Jul 2010 20:29)
nie wiem czy w ogóle da się tak zrobić bo ja mam podłączonego pleja do monitora ale w monitorze mam głośniki, chyba że plejka podłączysz do wieży przez AUX

sam tak chcę zrobić
musisz wybrać to gdzie pisze EX UPGR na spec 1 i najlepiej na spec 2 ustawić ten "wiatrak" taki bo wtedy chyba eksplozje są mocniejsze
e;
jeszcze jedno głupie pytanie.. bo tak to już prawie wszystko osiągnąłem oprócz 50lvl

a mianowicie jak odblokować ten M1 GARAND? co trzeba na tej stronce tam zrobić?
Wystarczy, ze na EA zarejestrujesz darmowe BC: Heroes.
Quote (VolveR @ 4 Jul 2010 19:32)
Panowie problem mam.
Chcę używać PS3 z monitorem i głośnikami PC.
No więc podłączam PS3 z monitorem kablem HDMI. Monitor nie ma wyjścia na mini jacka. W PS3 podobnie. Da radę to zrobić jakoś? Bez dźwięku to nie gra

Da sie ale ejst troche pierdolenia ;/ Postaram sie to w maire opisac choc nie jestem na silach ;d
Niestety HDMI raczej odpada. Musisz miec kabel (nie pamietam nazwy, chyba component), ktory z jednej strony ma te specjalne wejscie do ps3 a konczy sie czinczami (osobno obraz i dzwiek). Kupujesz adapter czincz -> dvi, wpinasz w to czincze od obrazu i dvi wpinasz do monitora. Do 2 czinczy od dzwieku kupujesz adapter czincz -> minijack i jacka wpinasz do glosnikow od kompa. Jesli nie masz w glosnikach wejscia (wejscia, nie wyjscia) czincz to wpinasz jacka w wejscie liniowe w kompie - niestety ma to jedna wade - zeby byl dzwiek komputer musi byc wlaczony. Zmiescisz sie w 40zl (kable + przejsciowki). Prawdopodobnie bedziesz tez musial kupic przedluzacz minijacka bo nie siegnie z monitora do glosnikow/wejscia liniowego, ale to sa groszowe sprawy. Bawilem sie tak z xboxem i dzialalo

Generalnie musisz zamienic czincze od obrazu na vga/dvi (zalezy jakie masz wejscie w monitorze) i czincze od dzwieku na minijacka - adapterow i przejsciowek jest cala masa, musisz tak to polaczyc zeby wszystko sie zlozylo w kupe ;d
This post was edited by Stara_Lunara on Jul 4 2010 02:14pm