Quote (Lewo @ 1 Oct 2011 15:03)
karte sieciową mam. a router wifi z tego co rozumiem? bo kablowy to ja mam.
i jak to ma niby działać? co mam ustawić zeby internet kablowy nadawać do telefonu przez wifi? bedzie mi potrzebne hasło do sieci czy coś?
przewodem sieciowym wpinasz sie w router, ktory zamiena to na sygnal wifi. Kabelkiem podpinasz pc, i za jego pomoca konfigurujesz siec wifi ( ustalasz haslo, identyfikator, itd ) w routerze.
Quote (toyo @ 1 Oct 2011 14:57)
Lol, dalej nie czytam.
Temat z płaczem po zjedzonym pakiecie też mnie rozśmieszył, a w żadne prowokacje nie wierzę, odkąd to słowo stało się najpopularniejszą wymówką na d2jsp.
Nie wiem jak niby markov próbuje znaleźć jelenia sprzedając ZTE Blade. W miare dobry i opłacalny telefon, na pewno nie ma wydajności SGS-a, ale jest od niego pewnie 2 razy tańszy.
Sam szykuje się do zakupów w pierwszej połowie października, bo używam teraz Nokii 6300 no i nie wiem czy nie wybiorę właśnie Blade, bo ma fajną cenę.
Sprzedałem HD2, który nie licząc baterii był dla mnie idealnym telefonem, teraz myślę nad SGSem, ale troche nie pasuje mi cena. Nie lubie mieć zbyt drogiego telefonu, bo zawsze boje się, że go zgubie albo rozwale.
Przeglądałem jeszcze wszelkie Desire, ale jakoś żaden mi nie pasuje, poza tym też są dość drogie. Milestone nie chce.
Jest jeszcze jakiś telefon do 800 zł warty zainteresowania? Nie gram w gry, fajnie byłoby mieć możliwie największy ekran i najszybszy procesor, reszta mi wisi. W tej chwili wydaje mi się, że chyba jednak wezme coś z dolnej półki, właśnie Blade albo i5700.
Jakby ktoś miał do sprzedania coś w tej cenie to dajcie znać.
Coraz bardziej myślę nad kupnem jeszcze raz HD2 + 1-2 dodatkowych baterii ;D
Ostatnio dosc intensywnie przegladam telefony pod podobnymi kryteriami,
dzisiaj odebralem w idealnym stanie z 1.5' roczna gwarancja sgs za 830 zl, wlasnie wrzucilem mu cm7 i sie bawie, najprawdopodobniej telefon przekaze bratu, a sam rozgladne sie za hd2. Brak gorilla glass za mna nie przemawia.
biorac pod uwage bolaczke baterii przy hd2 zostaje albo kupno dodatkowej, albo battery packa i nosic go w plecaku.. niestety, nic innego nie ma.
zte jeszcze mnie nie zawiodl, ale jakos teraz majac sgs wciaz malo mi obszaru roboczego, mysle, ze hd2 bedzie idealny.
This post was edited by markov on Oct 1 2011 07:08am