Quote (Keisper @ 17 Nov 2012 17:44)
Przepiękne one są ! I ten ich układ ciała na gałęzi :wub:. Wybierałeś kolor maluszka ? Ja bym wziął też czerwonego chociaz potem to wsio jaki był.
1050 tylko dałeś ? Jak ja się rozglądałem chyba 3 miechy temu to jedna osoba w Polsce miała je po 1800. Na forum terrarium na 99% to było.
Proszę o filmik z 1 karmienia :D. Ja właśnie rozmnażam 4 oseski dla mojej zbożówki

e/
Jak do Ciebie przyszedl jechales ?
Pojechałem, bo akurat w czerwcu użytkownik Zaakoo@tcp rozmnozyl. Mialem pol godziny samochodem, bo mieszka w innej dzielnicy gdańska . Jeśli ktoś by myślał o zakupach od niego to polecam w 100%, gość strasznie ogarnięty, podpytywał mnie ciągle dyskretnie o różne rzeczy związane z tym wężem - byle komu ich nie sprzedaje. Oprocz tego od razu mowil szczerze, ze pare wezy nie je samodzielnie, ale mi ich nie sprzeda, bo niepotrzebny burdel i antyreklame by sobie robil. Oprocz tego widac, ze na tej kasie AZ TAK mu nie zalezalo, to raczej czlowiek z kasa, dla ktorego to rozmnozenie bylo czyms w rodzaju nowego doswiadczenia, a nie glownego zrodla dochodu.
co do pierwszej czesci - sa dostepne jakies w warszawie, tez od ogarnietego sprzedawcy, w cenie chyba kolo 1000 tez. Akurat z tego rozmnozenia wszystkie weze mialy kolor czerwony - mocne geny mamuśki

Ciezko mi zreszta powiedziec, ktore sa ladniejsze. Zarowno zolty jak i czerwony robia potezne wrazenie.
E: Waz wlasnie zaczal sie przyzwyczajac do terra, minelo poltorej godziny od wylaczenia swiatel i juz szuka zarcia
This post was edited by myr00n on Nov 17 2012 12:26pm