d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Xbox 360 > Temat Oficjalny
Prev1193194195196197207Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Jun 10 2013 12:47pm
Quote (Atanok @ Jun 10 2013 08:46pm)
Nie kupie go wczesniej niz rok po premierze. Cena mocno spadnie i nie bedzie takich problemow jak z 360, ze te pierwsze edycje potrafily sie zapalic.

Zobaczymy co pokaza, ale watpie, ze beda jacys szokujaco lepsi niz ms. Prawdopodobnie bedzie tak samo jak z 360 i ps3 - podzial rynku po rowno.

No ja jedynie mowie o tym co ja sadze jak chcesz to kupuj ale imo xbox zfailowal w chuj i zobaczysz ze nie jestem jedyna osoba ktora to mowi.
Member
Gold: 20.11
Jun 10 2013 12:48pm
Quote (gnuj618 @ Jun 10 2013 08:47pm)
No ja jedynie mowie o tym co ja sadze jak chcesz to kupuj ale imo xbox zfailowal w chuj i zobaczysz ze nie jestem jedyna osoba ktora to mowi.

ja też tak mówię
Member
Gold: 133.00
Warn: 30%
Jun 10 2013 12:51pm
Quote (gnuj618 @ 10 Jun 2013 20:47)

Jesli mam byc szczery, to mysle, ze jak im klienci zaczna truc dupe to usuna te pojebane zabezpieczenia bo to jest zwyczajnie niewygodne. Zobaczymy co sie bedzie przez najblizsze poltora roku dzialo. Szczerze mowiac jestem coraz bardziej zainteresowany konsola od Nintendo.
Member
Gold: 0.64
Jun 10 2013 01:00pm
Darmowy fable 3 :)

Lionhead Studios ‏@LionheadStudios 50s

Fable III available for download at no additional charge for gold subscribers on Xbox Live #GamesWithGold #XboxE3
Member
Jun 13 2013 08:44am
Potwierdziła się najgorsza informacja jaka mogła trafić do polskich graczy. Xbox One nie pojawi się w naszym kraju w tym roku.

"Nie znamy powodów takiej decyzji Microsoftu. Możliwe, że ma to związek z problemami z produkcją konsoli, o których plotkowało się od pewnego czasu. Konsola zatem faktycznie trafi na 21 rynków, ale Polska nie będzie jednym z nich.

Co to dla nas oznacza? Przede wszystkim walkę o konsolę na zachodzie. Informowaliśmy Was tuż po konferencji, że cena Xbox One w Wielkiej Brytanii wyniesie 429 funtów. Tyle własnie będziecie musieli zapłacić chcąc kupić konsolę na prawdopodobnie najbardziej zasobnym rynku w Europie.

Nie wiemy kiedy poznamy oficjalną datę premiery Xbox One w Polsce. Jeżeli tylko takowa się pojawi, będziemy jednymi z pierwszych, którzy Was o tym poinformują.

Dzięki za cynk, Gram.pl!"

http://polskilive.pl/news/xbox-one-nie-pojawi-sie-w-polsce-w-2013-roku/

This post was edited by Patryk1991 on Jun 13 2013 08:44am
Member
Jun 13 2013 08:46am
Quote (Patryk1991 @ Jun 10 2013 09:00pm)
Darmowy fable 3 :)

Lionhead Studios ‏@LionheadStudios 50s

Fable III available for download at no additional charge for gold subscribers on Xbox Live #GamesWithGold #XboxE3

fanbojizm w kazdej mozliwej postaci jest obrzydliwy "microsoft dal nam chujowa gre za free so good overlords"
Member
Jun 14 2013 01:55pm
Member
Jun 19 2013 04:09pm
Microsoft poszedł najwidoczniej po rozum do głowy i na rękę graczom, którzy już od pewnego czasu wylewali swe żale na restrykcyjne zabezpieczenia konsoli Xbox One, które już teraz są przeszłością.

Don Mattrick podzielił się całkowicie nową wizją w temacie zabezpieczeń. Co się zmieniło?

1. Nośnik z grą jest własnością gracza i ten może z nim robić wszystko - kupujesz grę i od ciebie zależy, czy będziesz ją chciał odsprzedać, czy też pożyczyć. Wolność. Jedyne ograniczenie - z oczywistych względów płyta z grą będzie musiała pozostać w napędzie w trakcie rozgrywki.

2. Brak konieczności łączenia się z siecią - wszystkie gry mające tryb jednoosobowy będziemy mogli włączyć bez konieczności podłączania konsoli do Internetu. Zniknie też wymóg łączenia się z siecią raz na 24 godziny. Jedyne ograniczenie - konsola wymagać będzie jednorazowego podłączenia do sieci w celach konfiguracji. Później może pozostać offline na wieki.

3. Żadnych blokad regionalnych.
Oznacza to najpewniej, że już pierwszego dnia sprzedaży konsol będziemy ją mogli nabyć w Polsce i grać. Zniknęła bowiem informacja o tym, że Xbox One dostępny będzie wyłącznie w 21 krajach. Obecnie czytamy, że premiera nowej konsoli odbędzie się "na świecie, później w 2013 roku". Nie będzie też problemów ze sprowadzaniem gier zza granicy.

I co myślicie?

http://gamezilla.komputerswiat.pl/newsy/2013/25/microsoft-ulega-naciskom-xbox-one-bez-zabezpieczen-i-blokad-uzywanych-gier
Member
Warn: 100%
Jun 19 2013 04:22pm
Quote (Patryk1991 @ 20 Jun 2013 00:09)
Microsoft poszedł najwidoczniej po rozum do głowy i na rękę graczom, którzy już od pewnego czasu wylewali swe żale na restrykcyjne zabezpieczenia konsoli Xbox One, które już teraz są przeszłością.

Don Mattrick podzielił się całkowicie nową wizją w temacie zabezpieczeń. Co się zmieniło?

1. Nośnik z grą jest własnością gracza i ten może z nim robić wszystko- kupujesz grę i od ciebie zależy, czy będziesz ją chciał odsprzedać, czy też pożyczyć. Wolność. Jedyne ograniczenie - z oczywistych względów płyta z grą będzie musiała pozostać w napędzie w trakcie rozgrywki.

2. Brak konieczności łączenia się z siecią- wszystkie gry mające tryb jednoosobowy będziemy mogli włączyć bez konieczności podłączania konsoli do Internetu. Zniknie też wymóg łączenia się z siecią raz na 24 godziny. Jedyne ograniczenie - konsola wymagać będzie jednorazowego podłączenia do sieci w celach konfiguracji. Później może pozostać offline na wieki.
3. Żadnych blokad regionalnych. Oznacza to najpewniej, że już pierwszego dnia sprzedaży konsol będziemy ją mogli nabyć w Polsce i grać. Zniknęła bowiem informacja o tym, że Xbox One dostępny będzie wyłącznie w 21 krajach. Obecnie czytamy, że premiera nowej konsoli odbędzie się "na świecie, później w 2013 roku". Nie będzie też problemów ze sprowadzaniem gier zza granicy.

I co myślicie?

http://gamezilla.komputerswiat.pl/newsy/2013/25/microsoft-ulega-naciskom-xbox-one-bez-zabezpieczen-i-blokad-uzywanych-gier

no to teraz sony moze dostac po dupie
Member
Gold: 133.00
Warn: 30%
Jun 19 2013 04:24pm
Quote (Patryk1991 @ 20 Jun 2013 00:09)

1. Nośnik z grą jest własnością gracza i ten może z nim robić wszystko- kupujesz grę i od ciebie zależy, czy będziesz ją chciał odsprzedać, czy też pożyczyć. Wolność. Jedyne ograniczenie - z oczywistych względów płyta z grą będzie musiała pozostać w napędzie w trakcie rozgrywki.

2. Brak konieczności łączenia się z siecią- wszystkie gry mające tryb jednoosobowy będziemy mogli włączyć bez konieczności podłączania konsoli do Internetu. Zniknie też wymóg łączenia się z siecią raz na 24 godziny. Jedyne ograniczenie - konsola wymagać będzie jednorazowego podłączenia do sieci w celach konfiguracji. Później może pozostać offline na wieki.
3. Żadnych blokad regionalnych. Oznacza to najpewniej, że już pierwszego dnia sprzedaży konsol będziemy ją mogli nabyć w Polsce i grać. Zniknęła bowiem informacja o tym, że Xbox One dostępny będzie wyłącznie w 21 krajach. Obecnie czytamy, że premiera nowej konsoli odbędzie się "na świecie, później w 2013 roku". Nie będzie też problemów ze sprowadzaniem gier zza granicy.

I co myślicie?

To byla oczywista oczywistosc, ze sie ugna. Inaczej strzelaliby sobie z karabinu w stopy.
Go Back To Polska Topic List
Prev1193194195196197207Next
Add Reply New Topic New Poll