Quote (Rob4lq @ 30 Sep 2011 20:55)
wlasnie o to mi chodzilo, zeby rozbawic ludzi, ktorzy czytali o "wielkiej tragedii" - straconym pakiecie + 7 zł - specjalnie wyolbrzymilem sprawe,
dodatkowo chcialem zeby dolaczyli sie ci ktorym to tez sie zdarzylo i zeby sie tym pochwalili jakie sumy stracili (ktos pisal nawet o 50 zl)
a ty sie wpierdoliles w temat z wielkim e-rage typu "CO TO JEST 7 ZL OMG CRY WHO CARES TROLOLOL"
a teraz probuj dalej sprzedac to ZTE, zycze ci powodzenia
rozbawic? przeciez ty plakales w tym temacie, nie mogles przebolec, jak radio moglo ci zabrac twoj drogocenny pakiet, nie mowiac o tych 7 zl.
Nic podobnego tym zenujacym temacie nie pisalem, przeliczylem ci tylko ogrze ile radio jest w stanie pociagnac mb na minute/godzine, bo ciebie to przeroslo. Android ma to do siebie, ze szybko skresla ze swojej listy uzytkownikow takie ciamajdy jak ty, bo zazwyczaj zawyzony rachunek zganiaja na operatora, bo przeciez jakim prawem internet pobiera pieniadze.
zte sprzeda sie bez problemu, bo w tej cenie jest bezkonkurencyjny, ale to przeciez ty do niedawna szukales smartfona od nokii. Pozdrawiam celowanie w nokie e52 jeszcze kilka dni temu

.
///////////////
Tutaj kilka dowodow, co bys nie mowil, ze chciales rozbawic ludzi, a ja postowalem jakies smieci
Zacznijmy od mojego postu typu ' CO TO JEST 7 ZL OMG CRY WHO CARES TROLOLOL" '
Quote (markov @ 23 Sep 2011 17:10)
3 minutowa piosenka to jakies 3 mb,
na godzinke mamy jakies 20 pioseneczek, co daje nam 60 mb,
w cztery godzinki dziabniemy jakis 240 mb

Tutaj widzimy jak bardzo rozbawiales ludzi,
Quote (Rob4lq @ 23 Sep 2011 14:33)
Wyobraźcie sobie, że sciagnalem tunein radio z android marketa.
Poszedlem do roboty ze stanem konta 7.45zł i pakietem internetowym 94 MB.
Slucham sobie radia, godzine, dwie, trzy, caly czas sprawdzam ile mi transferu bierze, okazuje sie ze ani 1MB.
po 4 godzinach nagle SMS od orange: BRAK SRODKOW NA KONCIE a za nim drugi sms: WYKORZYSTALES CALY PAKIET INTERNETOWY
wychodzi na to ze KURWA COS MI ZDZARŁO 94 MB i 7,45 z konta.
Jak tu sie nie wkurwic?
Internetowe radio/10
Bawimy publike ciag dalszy,
Quote (Rob4lq @ 23 Sep 2011 14:36)
jebane orange nie aktualizuje tego stanu pakietu co chwile z tego co zauwazylem ale poza tym kurwa 2-3 godziny bez aktualizacji a tu nagle ze pobralo 94 MB + 7,45? NO KURWA
wifi nie mam w robocie.
Nie odpisuj z laski swojej, bo juz pokazales zaklamany poziom.Quote (Rob4lq @ 30 Sep 2011 21:26)
markov ty byles, jestes i zawsze bedziesz trollem na calym d2jsp i pcl, ty nigdy sie nie zmienisz, ale do rzeczy
w tamtym topicu przeliczyles tylko ile moglo pobrac, owszem, lecz w tym topicu wpierdoliles sie i wyleciales ze byl CRY itd.
czlowieku kurwa ty myslisz ze stracenie kwoty 7 czy tam 20 zl moze mnie zdemotywowac? chodzilo o sam fakt stracenia tego pakietu,
jakas osoba pisze tam o straconych 120 zł, to juz by mnie dotknelo.
nad e52 nawet sie nie zastanawialem, bo by mnie w chuj nie urządzała, myslalem tylko o noki n96 ale to za stary model
widzisz, mam inny rodzaj zartu niz ty, mnie bawi wyolbrzymianie rzeczy, nie wstawiam w swoich zajebistych postach zadnych EMOTIKONÓW zeby pokazac w ktorym miejscu sie powinienes smiac (?).
powrocmy do tematu o androidzie, nie probuj tworzyc kolejnej e-dramy
haters gonna hate.
edit
/////////////nawet nie chce mi sie ripostowac, dziabne tylko quote, bo niby nie interesowala Cie e52.
nie lkaj juz.
d2jsp Forums > Polska > Nokia E52 Vs. N96 > Ktora Wybrac?Quote (Rob4lq @ 10 Sep 2011 19:24)
Ktora waszym zdaniem bedzie lepiej spelniac funkcje multimedialnego telefonu z wbudowanym wifi i gps?
ewentualnie piszcie inne modele / marki w tym samym przedziale cenowym (400-500)
This post was edited by markov on Sep 30 2011 01:29pm