Quote (Atanok @ Apr 6 2013 10:19am)
No dawaj je, I dare you. Ja nie ejstem tardem z pdr, zeby nagrywac filmiki jak trashuje latwiakow na midzie, ale skoro tak sie upierasz to dawaj te skriny i sie posmiejemy.
musialbym cofnac sie o jakies 200 stron na jsp typie jak to nie jestes? dostalismy forseken archerke ktora nigdy wczesniej nie gralem i mialem 20 deny wiecej niz ty? eustachy byl na obsie wiec nie wiem po co krecisz nie mamy o czym rozmawiac typku
Quote (martyna_fajny_mish @ Apr 6 2013 10:20am)
tak, tak, siedz dalej w tym temacie, krzycz i nie graj z nikim, zeby przypadkiem nie wyszlo, ze nie ogarniasz doty, ja sobie z sajgonem teraz pogram, zegnam

nic innego ci nie pozostalo jak gra z typem ktory myslal ze umie grac w gry moba a pozniej zapraszal mnie na ts zebym z nim pogral, smiech na sali, zawsze uzywalem takiego powiedzenia ze 'slabi gracze trzymaja sie razem' troche w bardziej wulgarnej formie, ale nie bede sie tu rozpisywal nie ma co % lapac za obrazanie jakiegos 'nikta'
Quote (EustachyMotyka @ Mar 23 2013 04:25pm)
no wlasnie nie, biliscie sie 15min i po 15min zdecydowaliscie sie ze ten kto wiecej last hitow na creepy mial wygral, toz to smieszne
Quote (EustachyMotyka @ Mar 23 2013 10:32pm)
nie wiem mozliwe, ja jednak pamietam forsejkena
co tam sajgon
This post was edited by HunTer]nK[ on Apr 6 2013 04:27am