d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska >
Poll > Macieye 2009, Faworyci > Ankieta Oficjalna
Prev1181920212258Next
Closed New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Banned
Gold: 85.00
Oct 2 2009 03:12pm
Quote (DrumAndBase @ Fri, Oct 2 2009, 11:06pm)
A powiedz tak szczerze. Co oni sobą reprezentują? Dostosowuje się poziomem do tej sekcji, a nie ona do mnie ;)

Generalnie, teraz podjeżdża Cię ta dwójka (tak, wiem, że brzmi głupio), ale nie zauważyłem jak dotąd, by kiedykolwiek wyjeżdżali z irytująco-atencyjnymi tematami. Ty ostatnimi czasy po prostu ciut przeginasz pałę. Moja rada; Zbastuj, a wszystko będzie ok.
Aha i zauważyłem jeszcze, że ostatnio też wpychasz trochę za dużo rl do @.

No off, rzecz jasna.

/e; Z tym rl chodzi głównie o to, że od "konfrontacji" z Azure stałeś się dosyć bojowo nastawiony. Wcześniej tak nie było ...

This post was edited by unstoppable_one on Oct 2 2009 03:19pm
Member
Gold: 2,801.00
Oct 2 2009 03:13pm
zagłosowałem już chwile temu, ale przyjebie postem na dobranoc
Member
Gold: 0.00
Oct 2 2009 03:13pm
21 Пользователь(ей): Leoncio, Niko90, kraSiu, bUlBaSaUr_ger, Pabelcini, MadZombie, Ultrasonic, xXxDarkWolfxXx, NOWYUSER2009, DrumAndBase, Shani, Melcma, realny, Mateuszek, szczypiorek, Al4n, Xhanti, Maciey, Daveroon1245, Eurynomos_III, Samoth

Pozdrawiam :wub:
Banned
Gold: 0.00
Warn: 10%
Oct 2 2009 03:14pm
Quote (DrumAndBase @ Fri, 2 Oct 2009, 23:06)
Nie zamierzam mieć z tobą w rl kontaktu, bo nie lubie zadufanych w sobie gówniarzy. Z azurem przyjaźnić się również nie zamierzałem. Chciałem tylko sprawdzić, czy będzie w stanie bluzgać mi w twarz. Nie był. Podobnie jak nie byłbyś w stanie ty i cała reszta.

Btw, jesteś intelektualnym zerem. Ja wyjeżdżam z normalnym argumentem. Nie jest on pierwsza klasa, ale jest to fakt, który może kilka osób potwierdzić. Twój jedyny argument brzmi: jesteś gównem. Ty masz się za inteligentnego?

Przeciez on cię debilu nie bluzgał, był wobec ciebie obojętny na forum. A co do naszej ewentualnej konfrontacji w rl, to jeśli pierwszy byś nie rozwarł paszczy, również bym z niczym nie wyskoczył, bo należę do ludzi spokojnych i opanowanych, poza tym jestem za stary na jakieś pyskówki w rl. Jednak nie miałbym żadnych pragmatycznych zahamowań, żeby cię odpowiednio sprowadzić do parteru, gdyby zaszła taka potrzeba, zresztą na fotach prezentujesz się jako straszny wieszak, więc nie wiem, skąd ten bojowy ton. Ale może już nie rozwijajmy tego tematu, nie chce znowu słuchać o twoim bujnym i gangsterskim realnym żywocie etc.

A co do drugiej części wypowiedzi, to jesteś na tym forum ostatnią osobą, która moze sie wypowiadać o czyims poziomie intelektualnym.

This post was edited by BjNsux on Oct 2 2009 03:15pm
Member
Gold: 13,810.00
Oct 2 2009 03:15pm
Drum idz spac
Member
Gold: 273.03
Oct 2 2009 03:15pm
Zdecydowanie Mysz15, nieograniczony wręcz potencjał, jeden z nielicznych życiowych nieudaczników, który posiada niewyczerpalny asortyment plebejstwa.
Banned
Gold: 2.20
Warn: 20%
Oct 2 2009 03:16pm
Quote (Melcma @ Fri, Oct 2 2009, 11:11pm)
jak dla mnie rozdzielanie e-życia od życia to ostateczny krok desperata
jak dla ciebie w internecie jesteś inna osobą niż w rl i to zupełne inne płaszczyzny to twój rozwój zatrzymał się razem z gównem z 4chana
wystarczą odpowiednie znajomości i choćbyś miał tajwańskie proxy i zmienne ip maskowne, to i tak można cię dojechać, można wyciągnąć twoje dane, imie, nazwisko, adres, imie ojca, imie drugiego ojca, czyli tego samego zjeba co pisze farmazony z konta na jsp
ixi

No muszę się przyznać, że i w rl i na jsp mam jedną wspólną cechę. I tu i tu jak popiję, lubię dokazywać

Quote (RoGh @ Fri, Oct 2 2009, 11:10pm)
wysoko mierzysz czlowieczku, a kimze jestes w rl, ze wydajesz takie osady? Masz pas mistrzowski wszystkich federacji bokserskich? Dostales juz nominacje profesorska od Kaczynskiego? Czy moze po prostu zbijasz miliony grajac na gieldzie? Enlight me, bo poki co dzialamy na polu internetowym i to na podstawie naszych wypowiedzi na forum mozemy sie mierzyc, a nie na podstawie mniej lub bardziej wydumanych zapewnien w stylu "w real life kazdy kozak z forum to pizda".

W rl jestem normalnym człowiekiem. Perspektywy mam przypuszczam lepsze niż 3/4 tej sekcji. Mam płakać, bo jedzie mnie w internecie jakiś 17 latek?

Quote (SilentSpamer @ Fri, Oct 2 2009, 11:10pm)
To wyglada jak typowe wykrecanie sie, odwracanie kota ogonem.
Co do bluzgania w twarz - czy warto ryzykowac dostanie po ryju? Zagwarantujesz, ze zachowasz sie inaczej niz tutaj? xd

Bluzgam tu kogoś? Jak narazie piszę zupełnie spokojnie. Nie jade nikomu od kurw, chujów itp.

Quote (BjNsux @ Fri, Oct 2 2009, 11:14pm)
Przeciez on cię debilu nie bluzgał, był wobec ciebie obojętny na forum. A co do naszej ewentualnej konfrontacji w rl, to jeśli pierwszy byś nie rozwarł paszczy, również bym z niczym nie wyskoczył, bo należę do ludzi spokojnych i opanowanych, poza tym jestem za stary na jakieś pyskówki w rl. Jednak nie miałbym żadnych pragmatycznych zahamowań, żeby cię odpowiednio sprowadzić do parteru, gdyby zaszła taka potrzeba, zresztą na fotach prezentujesz się jako straszny wieszak, więc nie wiem, skąd ten bojowy ton. Ale może już nie rozwijajmy tego tematu, nie chce znowu słuchać o twoim bujnym i gangsterskim realnym żywocie etc.

A co do drugiej części wypowiedzi, to jesteś na tym forum ostatnią osobą, która moze sie wypowiadać o czyims poziomie intelektualnym.

Nie bluzgał na forum, tylko jak ja i wyjdzzszafy poszliśmy z Szadzią na piwo, to wypisywał jej smsy, że spotkała się z kurwą ;)
W sumie gorzej, niż jakby bluzgał na forum. Nie wiem skąd ta zazdrość, ale to nie moja sprawa.
Nie napisałem nigdzie, że jestem jakimś pakerem, czy gangsterem. Ale mimo to jakoś nie był w stanie powtórzyć mi tamtego

This post was edited by DrumAndBase on Oct 2 2009 03:19pm
Member
Gold: 0.01
Warn: 100%
Quote (AdiDS @ Fri, 2 Oct 2009, 21:13)
21 Пользователь(ей): Leoncio, Niko90, kraSiu, bUlBaSaUr_ger, Pabelcini, MadZombie, Ultrasonic, xXxDarkWolfxXx, NOWYUSER2009, DrumAndBase, Shani, Melcma, realny, Mateuszek, szczypiorek, Al4n, Xhanti, Maciey, Daveroon1245, Eurynomos_III, Samoth

Pozdrawiam :wub:

rowniez pozdrawiam m8 :wub: <3
Member
Gold: 3.14

Nikt nie chce mojego chujowego pucharu?
Member
Gold: 2.00
Warn: 100%
Oct 2 2009 03:17pm
ależ epicki temat :)
Go Back To Polska Topic List