Quote (Elobos @ Nov 18 2010 06:27pm)
ja mam ciekawy spasob pojmowania swiata??
zacznijmy od tego ze ja przyjolem 1 osobe ponizej 20 lvl a sam nie miales wtedy 30 to ty przyjoles sprowrotem kolesia ktorego wyjebales pod presja Widma i moja i jakos dziwne ze jak tylko Widmo odszedl tobie skasowali konto i to nie ja plakalem daj mu szanse a wystarczylo ze 1 dzien siedzialem 16h w pracy to nikt nie dopilnowal gildii
Mówisz o starych dziejach, kiedy połowa ludzi miała jeszcze 14 - 15poziomy ? Ja mam na myśli to, co było 4dni temu jak jeszcze nie planowałeś odwrotu. Jak widać masz dziury w pamięci.Czas o którym piszesz i wydarzenia miały miejsceł, ale nie zmienia to faktu, że wtedy byłem już najlepszym graczem w gildi i nie miałbyś ze mną szans pomimo tego, że dochodząc do gildi miałem 8poziomów do tyłu.
Nie pod presją synu tylko z powodu gracza który ma atm 35poziom, który napisał w tym samym czasie podanie o przyjęcie.
Jeśli chodzi o storka to już jest spowrotem przyjęty ^^ Napisałem mu tylko , żeby poczekał aż zbiorę golda na twierdzę, bo atm przyjąłem mocniejszy poziom , żeby nie zrezygnował i nie uciekł do innej gildi.
Dla Ciebie upadek gildi to odejście 2osób, które na dodatek nie są najsilniejsze ? Puknij się w czerep ^^