Quote (Astav @ Nov 9 2013 09:06pm)
na blu jak na kazdym servie sa przyjemni ludzie i jest klimat, lecz pewnych polaczkow powinni zamknac w komorach rosmieszajacych i pomylic gazy.
idz tam gdzie masz ziomkow, bo nawet najlepszy pvp server z nastawieniem na raidowanie nie da ci tego (tzn mozesz kogos znalezc, ale sam po graniu 6miechow znalazlem 1osobe, z ktora wartaloby zamienic wiecej niz 1slowo)
/e; nie mam pojecia jak stoi sprawa z draenorem, gralem tam do konca wotlka po czym sprzedalem acc.
Przenosze sie razem z kolega, z ktorym teraz jestem razem w gildii, i z ktorym generalnie od D2 jeszcze gram zawsze razem. ;p
Nie mam raczej ziomkow na innych serwerach, a jak juz, to takich, do ktorych nie ciagnie mnie jakos specjalnie (powiedzmy, ze nie ciagnie na tyle zeby w ciemno wydac 80 zl czy ile tam na transfer do nich :D).
W ogole na wowprogressie probuje znalezc cos sensownego, ale ciezko jest..
1. Zniknely z "mapy" serwery z podobnym ratio Horda/Ally.
2. Albo sa serwery mega przepelnione typu kazzak, albo takie, na ktorych nikt nie gra
3. Nie ma rywalizacji zadnej na topie (Typu 1st gildia 10/14 HC, druga 9/14 HC, trzecia 9/14 HC), tylko wlasnie jedna gildia 14/14 HC top 10 world, a za nia dopiero 8,7,6 HC..
Dlatego tak ciezko mi ogarnac gdzie by tu sie transfernac.
Ogolnie 25m raiding raczej mnie interesuje bardziej niz 10m, aktualny progress 8/14 HC, wiec w tych okolicach szukalbym gildii do apply na serwer, na ktory bym sie mial przeniesc.
This post was edited by PQA on Nov 9 2013 02:13pm