Quote (ViNc3aNiTy @ Oct 30 2010 05:14pm)
nie twierdze, ze same podrobki ale zdecydowana wiekszosc i to glownie te rzeczy ktore sa wlasnie nowe-zapakowane po smiesznie niskich cenach... wszystko to pochodzi z chin gdzie podrobia wszystko. Mozecie sie lansowac, ze jestescie elo-modni co nie zmienia faktu ze ubieracie badziewia z chin podobnie zreszta z perfumami.. tez mi wmowicie ze wymagaja od nich potwierdzenia org?:) akurat kumpel sobie kupil na allegro perfumy bossa "dark blue" a tak sie sklada ze ja kupilem je sobie jakis czas temu w douglasie zupelnie inny zapach i jakosc opakowania.
No nic tyle w tym temacie lansujcie sie dalej modnymi ubraniami z allegro

pozdrawiam
e:/
a swoja droga troche znam temat bo sam mialem dostep i nawet myslalem zeby handlowac podrobkami z chin ktore praktycznie wykonaniem nie roznia sie od org i wiem jaki jest tego przeciek do polski i ogolnie UE
z chin? w warszawie wiekszosc podrobionych ubran jakie mozna dostac po smiesznej cenie pochodzi glownie turcja/pakistan/wietnam
jeszcze nic od chinczyka nigdy lewego nie dostalem
podroby tak samo, z chin nie sa. i nie musze Ci nic wmawiac czy wymagaja potwierdzenia org. wystaw sobie byle jaka perfume po smiesznej cenie, a w poniedzialek twoja aukcja zostanie usunieta bo wtedy sie tym zajmuja. dopoki nie wyslesz im potwierdzen faktur itp mozesz zapomniec o handlu tym
a twoj kolezka to troche cipa, bo latwo odroznic na allegro akurat kto sprzedaje oryginalne perfumy a kto lewymi handluje
Quote (RamonVega @ Oct 30 2010 05:19pm)
Znaczy wiesz... Co do Allegro to Jedyne co tam kupuję to buty bo takich butów jak chce nie znajdę w mieście a jak znajdę to chcą kosmiczne ceny po 800 zl... Teraz tak naprawdę to wszystko pochodzi z Chin Zobacz na metkę swoich butów Nike Adidas to wszystko Chiny Tajwan itp... A dlatego że tam mniej płacisz za robociznę Chińczycy dostaną miskę ryżu i Dolara i on cały dzień ci pracuje i jest zadowolony....
brawo, odkryles na czym najwiecej zarabiaja najwieksi producenci odziezy, butow itp
nalezy ci sie pomnik
This post was edited by skwarek on Oct 30 2010 11:23am