Quote (kuebk @ Dec 11 2011 09:25pm)
W tamtym roku zamawialem, infolinia jest zjebana.
Dzwonie, dowiaduje sie ze jestem 3 w kolejce i tak czekam, czekam i nagle "tak o" po 20 minutach czekania polaczenie jest automagicznie zrywane. I co? Musze dzwonic jeszcze raz zeby ponownie dowiedziec sie ktory jestem w kolejce i ponownie zostal rozlaczony po 20 minutach, i tak w kolko.
Tak na powaznie to ile tam trwa telefoniczna obsluga jednego klienta? Dzien?
Sorry ale ten sklep to dla mnie jakas kpina, ja rozumiem ze towaru nie ma na sklepie ale jak co 2 dni dowiaduje sie ze towar bedzie za 2 dni i tak przez tydzien to chyba cos jest nie tak?
infolinia zjebana byla bo bylo nas tylko kilku a polaczen masa i staramy sie odebrac wszystkie polaczenia. Mamy mozliwosc polaczenia sie z nasza infolinia za free przez internet i wtedy nic za polaczenie nie placisz. Teraz juz jest o wiele lepiej i jezeli klient ma wszystko przygotowane (nr zam) to obsluga jednego klienta srednio trwa 1-2min. A terminy przesuwane niestety niezależnie od nas. Aby była szybka dostawa zamówionego sprzetu musimy zebrac minimum logistyczne u naszego dostawcy i wtedy mamy pewna dostawe na nastepny dzien.
This post was edited by DnBBoY on Dec 11 2011 03:29pm