Quote (Nothus @ Nov 18 2011 12:30am)
W głowie masz gówno zamiast mózgu najprawdopodobniej. Bronię policji, bo ona ma słuszność. Nie potrafisz się dostosować do prawa, to trzeba je egzekwować - pogódź się z tym lub bądź świadomie karany za to. 22:01 głośne zabawy? Nie dzownię wtedy na policję, tylko kulturalnie proszę, żeby lekko ściszyli i nei ma problemów żadnych. W życi nie miałem problemu z tym, bo niektórzy mają na tyle poukładane w głowach i tolerują, że ktoś wstaje wcześnie do pracy i nie ma ochoty nie spać całej nocy. Nie dociera? Ty takich nazywasz społeczniakami / konfidentami lub chuj wie czym jeszcze. Możesz mnie w dupę pocałować, skoro jesteś takim niedorozwojem i tego nei rozumiesz, że policja jest po stronie osób, które prawa przestrzegają.
Z prewencją to Ty może masz tyle wspólnego jak raz na tydzień zajrzysz do słownika, żeby rpzypomnieć sobie co to słowo oznacza. Nie twierdzę, że wiem wszystko o policji, ale to że nie jest to zjebana instytucja tak jak Ty twierdzisz.
Na policji pracują idioci, tak samo jak w szpitalach, w rządzie, w straży pożarnej, w szkołach, w bibliotekach itd. wszędzie są i pogódź się z tym. Ciebie po prostu drażni, że nie możesz robić wszystkiego co tylko chcesz i na co masz ochotę. Przykre? I dobrze Mr. no info gimnazjalna pokrako.
Sklej pizde bo miałem do czynienia jako członek zarządu II ligowego klubu sportowego i jako uczestnik widowiska sportowego. Policja jako instytucja nie jest zjebana tylko adekwatność jej działań do szkód wyrządzanych pozostawia wiele do życzenia. Wolą spisywać małolatów czy wstawiać mandaty za picie piwa niż interweniować gdy w tym samym czasie okładają się nożami. Dlaczego w UK policja jest szanowana? Bo jej funkcjonariusze nie mają mani wyższości, czy też nie ciebie jak zbrodniarza. Nie bez powodu jest powiedzenie: daj mi człowieka a znajdę paragraf. Czy normalne jest zatrzymywanie auta jadącego przepisowo co 15 km (na trasie 35km) i kontrolowanie jego około 30 minut podczas gdy tiry wyprzedzają przy cudownym panie władzy na podwójnej ciągłej? Czy normalnym jest puszczanie gazu na kolejkę ludzi którzy mają ważne bilety i chcą wejść na imprezę masową tylko dla tego, że są z innego miasta? Ale lepiej pewnie niech zajmują się takimi sprawami a tiry niech dalej wjeżdżają w osobówki czy napierdalają się nożami. Takich przykładów jest od chuja i ciut ciut. I ta instytucja dopóki się nie zmieni to nigdy nie będzie miała poparcia społecznego ze strony większości obywateli. Poza tym kurwa gdzie ja napisałem, że policja to zjebana instytucja pierdolcu? I gówno wiesz co mnie drażni i gówno wiesz co ja robię. Jesteś po prostu pizdą która szuka dowartościowania się w internecie.
A teraz leć do Rogala mnie podpierdolić bo przecież % na forum internetowym to najważniejsza rzecz. Będziesz spełniony.
Quote (Eldamar @ Nov 18 2011 12:34am)
Jak ja kocham te posty kiboli. Aż czuć toczącą się pianę z ust.
Oczywiście, wcieram ręką pianę z ust i międzyczasie wycieram monitor z jadu.
This post was edited by Pito on Nov 17 2011 04:55pm