Quote (moofeq @ Oct 30 2010 09:44am)
: DDDDDDDDDDDDDDDDDD
leże i kwiczę.
przeczytaj to co wczesniej pisalem i wyciagnij wnoski. w tym momencie sprawa jest dla mnie jasna, nie wiesz co odpowiedziec to probujesz wysmiac, ot co. to i tak lepiej w porownaniu do przeszlosci kiedy to w takich sytuacjach pisales mi, zebym wypierdalal
Quote (Carwer @ Oct 30 2010 09:44am)
Dobra nie zaśmiecajcie już tego tematu , to temat o ubraniach , a nie o tym kto ile ma lat
hm ja juz koncze ta rozmowe z nimi, sa zbyt ociezali zeby zrozumiec co sie do nich pisze a ponadto poziom abstrakcyjnego myslenia w ich przypadku nie zostal jeszcze osiagniety. tyczy sie to szczegolnie moofqa, uksz jest przeciez starszy co automatycznie czyni go madrzejszym

Quote (moofeq @ Oct 30 2010 09:44am)
tak a w new yorkerze , croppie , h&m t-shirty za 20 zł...
i co w zwiazku z tym ?
Quote (uksz @ Oct 30 2010 09:49am)
Mam świadomość tego, że jesteś uczniem drugiej klasy liceum - tyle, że to nie ma dla mnie jebanego znaczenia.
Co do gimbusowania, wiadomo, że chodzi o niedojrzałość psychiczną.
Aczkolwiek jestem pewien, że znalazłbym niejednego gimnazjalistę, który jest bardziej ogarnięty życiowo niż Ty.
Pochwaliłem się ostatnim zakupem, po czym Twoja mizerna persona wpierdoliła się do tematu, tym samym robiąc z niego śmietnik.
ZDOBYWASZ MIANO KRÓLA INTERNETU, ja się wycofuję - naprawdę.
to po co do tego nawiazujesz ? nie przecze ze gimnazjalista moze bys ogarniety, ale kurwa przeciez sam dochodzisz to wniosku ze wiek nie ma znaczenia, a odnosisz sie do tego po raz kolejny, jaki to ma sens ? jak sam widzisz, zadnego. z kazdym postem probujac mi pojechac coraz bardziej sie pograzasz. a smietnik zrobiliscie wy, za wszelka cene probujac odpowiedac na moje posty, przy czym nie wypociliscie nic sensownego tylko gimbusowskie obelgi badz teksty w stylu 'kupuje drozsze ciuchy a ty jestes biedny'
Quote (moofeq @ Oct 30 2010 09:50am)
gadasz do mnie od biedaków , że kupuje t-shirty za 60 zł , a sam kupujesz tam gdzie są za 20 zł.
totalny self owned.
piszac o biedakach wysmiewalem twoj spierdolony tok rozumowania, gratulacje jesli bedac w tym wieku nie potrafisz zrozumiec co druga osoba do ciebie pisze.
a o ile taki t shirt by mi sie spodobal, wiedz ze nie wstydzilbym sie go nosic.
przepraszam za zasmiecenie 4 stron tego tematu :<
This post was edited by HillOvCypress on Oct 30 2010 03:56am