Quote (Westo @ Jun 9 2018 12:09pm)
Spokojnie, jeszcze strzeli w Rosji będziesz zadowolony. Ta akcja była bardzo fajna, i te podanie TEO mmm środek pizdeczki :) Ogólnie fajnie wczoraj polacy grali na połowie rywala. Czasami nie wierzyłem w to że tak wychodzą z kontrą XD
Na minus Krychowiak, szkoda bo wyraźnie odstaje od reszty, A te przyjęcie na początku meczu przed polem karnym naszym, typowy grzesiek :DD Słaba zmiana Cionka, w tej naszej obronie to był dramat w drugiej połowie. Rybka bardzo fajnie też. Jest na zmianę Bereś, a on może zagrać na dwóch stronach więc o boki obrony nie ma co się martwić. Tylko ten KRYCHA.. najgorsze jest to że nie ma dla niego zmiennika
Ja się na piłce nie znam, ale jaki jest cel w meczach towarzyskich (takich przed samymi Mistrzostwami) w zmienianiu całkiem formacji i sprawdzaniu praktycznie wszystkich piłkarzy?
Jak któryś wejdzie w 78' i przez 12 minut nic nie stworzy ciekawego, to znaczy, że jest słaby? a z kolei jeśli przez te 12 minut strzeli bramkę albo zatrzyma kapitalnie atak przeciwnika, to wygryzie innego zawodnika z podstawowego składu?
Tak to było widać w tej drugiej połowie, że ta gra się w ogóle nie kleiła i w sumie w takiej planowanej na MŚ formacji i składzie to Polska grała przez 45 minut. Mam nadzieję, że z Litwą inaczej to będzie wyglądać.