Quote (elfisher @ 17 Sep 2011 18:41)
4.65" to juz przesada. wg mnie idealnym rozmiarem wyswietlacza to 3.5" - tyle mam w iphonie i jest wystarczajaco duzy do przegladania stron, i wystarczajaco maly do chowania w kieszeni.
mam nadzieje ze do sgs 3 dadza w zestawie walizke czy cos. 2250 mah? i tak nie wytrzyma 2 dni czuwania bez ladowarki. pomiajajac rozmiar, zapowiada sie ciekawie. z cena pewnie tez zaszaleja.
czytales o koncepcie ladowania baterii z swiatla emitowanego przez wyswietlacz? wokol ekranu mialyby byc male panele ladujace baterie, co pozwoliloby na przedluzenie czasu czuwania o 50%

tylko czekac az zaczna to wprowadzac do smartfonow
4.3 >>>> 3.5 cala.
Im większy wyświetlaczy tym lepiej, dopóki oczywiście mieści się w kieszeni, a mi się nadal wydaje, że HD2 leży w kieszeni lepiej niż iPhone 3G.
To, czy telefon nosi się wygodnie zależy raczej od jego grubości i kształtu tylnej części obudowy niż od wielkości wyświetlacza o ile właściciel ma więcej niż 12 lat i przynajmniej 150 cm wzrostu.
Miałem kilka telefonów z ekranami o różnej wielkości i po przygodzie z HD2 nie schodzę poniżej 4.3 cala. 100 razy lepiej przegląda się na tak dużym ekranie strony i czyta PDFy.
Multidotyk, lupa, powiększanie itp. rzeczywiście mogą spełniać swoją rolę, ale możliwość czytania bez machania palcem 1500 razy na minute w życiu nie zastąpi wygody, jaką daje przeglądanie strony na dużym ekranie o wysokiej rozdzielczości.
Z tym ładowaniem baterii z podświetlenia wyświetlacza i 50% dłuższym czuwaniu to niestety jakieś kompletne głupoty wypisujesz.