Quote (izdwuut @ Sep 18 2020 09:45am)
Beka straszliwa. Nie kupuję tego wytłumaczenia i nie zamierzam nadużywać buffa. Z jednej strony fajna sprawa podbić sobie gemy do 150, a z drugiej... ja nawet programików do sprzedawania nie używam, nawet jeśli na ratach muszę prosić, żeby poczekali chwilę, bo muszę się wypróżnić. Jak ktoś zaprasz na ciastka, to tak samo. Wystarczy mi, że kiedyś w D2 jechałem na map hacku. Nigdy więcej.
Zresztą, gram drugi sezon. Dobiłem jakoś 2500 para, doświadczyłem exp mety (zarówno DH jak i raty), napisałem kilka guide'ow, udowodniłem że w mecie DH jest miejsce dla zNeca, przez pewien czas byłem w top 100 necem, zacząłem grać supportami. Nie ma dla mnie już wiele więcej do zobaczenia w tej grze. Czasami jeszcze odpalę dla relaksu, ale robię jakieś niskie (g)rifty, a nie expię. Tak o, dla zabawy. Kolejnego sezonu nie planuję zaczynać, jeśli już to będę grał NLD.
Ja gralem przez pierwsze trzy tygodnie, wbilem 2100 para i bylem Top2 Barb na ps4, ale potem to juz jest nakurwianie speedrunow do porzygu, wiec sobie odpuscilem. Potem jeszcze pogralem pare dni na hc, zrobilem gr150 (masz ss na poprzedniej stronie) i znowu olalem. Teraz zrobie juz tylko challenge rifta raz w tygodniu i czekam na nowy sezon, ktory ma niestety byc opozniony- pisza, ze z powodu covida, ale to samo w sobie brzmi smiesznie biorac pod uwage, ze tak pewnie ze trzy osoby pracuja nad d3

Co do speedrunow to preferuje dziesieciominutowe 134-139 niz odmozdzajace poltoraminutowe runy.
This post was edited by Pozdrawiam on Sep 18 2020 09:10am