Quote (PrzykraSprawa @ Mar 19 2021 07:47am)
korzystam z Fitatu
a nie słyszałem o tym nawet :)
osobiście mam hantelki... 2 kg atm w pokoju :P 3 kg przedwczoraj pożyczyłem, tak samo 4 kg też są na wypożyczeniu...
z nimi można naprawdę dużo, ale w sumie bardziej się skupiam na pompkach, przysiadach, brzuszkach i podnoszeniu na drążku...
wykorzystuję też manewr na poręczach od schodów, można się fajnie podciągać :P
chciałbym jakaś dietę rozpracować sobie, ale na razie to jest, tzw. widnokrąg :~)
fajną dla mnie alternatywą jest karta multisporta, którą mi ojciec załatwił, wtedy można i basen i siłownię również zaliczać, ale znowu nam jakąś strefę w Gorzowie dojebali, więc obecnie nic z tego.
ostatnio oglądałem tego zjebanego tiktoka u kumpla, ja pierdolę co za żenada, ludzie nie wiedzą chyba co ze sobą robić, nawet widziałem tam Magdalenę Ogórek, która jadła ogórka wyobraźcie sobie... ale o czym mowa, do czego dążę - był tam taki ukrainiec, który pokazywał różne ćwiczenia, stąd wiem, że można takie fajne obroty na podłodze robić, ciężko mi to teraz przekazać.
na chwilę obecną to wszystko :~)
aha, chciałbym rzucić szlugi, 3 razy w życiu mi się udało z tym "sportem" pożegnać, najdłużej na 9 miesięcy, najkrócej na tydzień? więc wiem, że dałbym radę, póki co motywacji nie potrafię w sobie odnaleźć, żaden dzień nie jest dobry, żeby rzucić papierosy...
będzie cieplej, to się wybiorę na tzw. "pajączka'' - w GW na osiedlu Manhattan są takie poprzyczepiane do siebie drążki w kształcie pajączka, fajna sprawa.