d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska >
Poll > Co Sadzisz O Aborcji? > Licze Na Nieco Sensownych Wypowiedzi
Prev1161718192046Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 1,992.34
Dec 19 2009 04:38pm
Quote (SilentSpamer @ 20 Dec 2009 00:31)
ty nie lepiej :) Zabezpieczanie sie jest w naszym zasiegu. Od 7 miesiaca juz tylko rosnie, wiec nie wiem gdzie zaciera sie granica miedzy czlowiekiem a... a nieczlowiekiem. Po porodzie to juz zdecydowanie za pozno na stawanie sie w pelni funkcjonalnym czlowiekiem.
Lepiej?
?

A czy ja mowie o 7 miesiacu? Dałbym kobiecie czas na dokladne przemyslenie ale nie 7 miesiecy tylko krócej na myslenie i na rozwój płodu. Ta granica zaciera sie po akcie urodzenia, po urodzeniu i to nie jest za późno. Inaczej mówiąc pomyśl jak różni się wydalanie, oddychanie, jedzenie płodu od człowieka to zrozumiesz jakie wielkie róznice dzielą te dwa pojęcia. Teraz mowisz o zabezpieczeniu, czyli znowu jak wiele osob w tym temacie wracasz do czegos co by było przed poczęciem, ale mówimy o aborcji czyli nie mamy do wyboru zabezpieczyć się czy nie, bo jest fakt dokonany płód w matce i co z nim zrobić a nie co zrobić żeby go nie było więc nie wiem czemu poruszasz ten temat, bo teraz znowu sie sprowadzi do argumentu żeby czekać z seksem do ślubu bo inaczej istnieje prawdopodobieństwo zapłodnienia.

Szczypiorek najprawdopodobniej wyśmiał Cie za tekst o niemozliwosci seksu bez przerwy, widać musiał mieć seks maraton niezły którego sobie nie wyobrażasz :)

Przeczytaj jeszcze raz kilka wypowiedzi które poparłem i naprawde wybolduj je i skomentuj bo tak jak co chwile czegos innego sie łapiesz to żadna dyskusja.

Quote (Nimf @ 20 Dec 2009 00:36)
oczywiście numer 1.

Jesteś debilem i to kurwa ciężkim. o ile to nie jest prowokacja.

This post was edited by Sukcez on Dec 19 2009 04:39pm
Member
Gold: 186.18
Dec 19 2009 04:41pm
Quote (SilentSpamer @ Dec 20 2009 12:37am)
A co, jezeli zagrozone jest zycie matki i dziecka? Rozpatrzmy przypadek, ze i matka i dziecko napewno umra, jezeli dojdzie do porodu: nie lepiej ocalic chociaz matke?

nie, ponieważ nikt nie ma prawa decydować o śmierci innych ludzi, tak więc skoro matka ma umrzeć i dziecko, to widocznie tak miało być.

po drugie, aborcję można przeprowadzać do 9 tygodnia ciąży, ale to tak btw.

Quote (Sukcez @ Dec 20 2009 12:38am)
A czy ja mowie o 7 miesiacu? Dałbym kobiecie czas na dokladne przemyslenie ale nie 7 miesiecy tylko krócej na myslenie i na rozwój płodu. Ta granica zaciera sie po akcie urodzenia, po urodzeniu i to nie jest za późno. Inaczej mówiąc pomyśl jak różni się wydalanie, oddychanie, jedzenie płodu od człowieka to zrozumiesz jakie wielkie róznice dzielą te dwa pojęcia. Teraz mowisz o zabezpieczeniu, czyli znowu jak wiele osob w tym temacie wracasz do czegos co by było przed poczęciem, ale mówimy o aborcji czyli nie mamy do wyboru zabezpieczyć się czy nie, bo jest fakt dokonany płód w matce i co z nim zrobić a nie co zrobić żeby go nie było więc nie wiem czemu poruszasz ten temat, bo teraz znowu sie sprowadzi do argumentu żeby czekać z seksem do ślubu bo inaczej istnieje prawdopodobieństwo zapłodnienia.

Szczypiorek najprawdopodobniej wyśmiał Cie za tekst o niemozliwosci seksu bez przerwy, widać musiał mieć seks maraton niezły którego sobie nie wyobrażasz :)

Przeczytaj jeszcze raz kilka wypowiedzi które poparłem i naprawde wybolduj je i skomentuj bo tak jak co chwile czegos innego sie łapiesz to żadna dyskusja.

Jesteś debilem i to kurwa ciężkim. o ile to nie jest prowokacja.

a Ty kurwa kretynem, skoro wypisujesz takie bzdury.

This post was edited by Nimf on Dec 19 2009 04:42pm
Banned
Gold: 1,236.51
Warn: 30%
Dec 19 2009 04:43pm
Quote (Sukcez @ 19 Dec 2009 23:38)

Jak wybuchnie wojna to nie mozemy nikogo obwiniac o to, co bylo przed nia? Potrace piec osob samochodem i nikogo nie powinno obchodzic co robilem?

czas na przemyslenie: jaki? 5 miesiecy?

Poprzednich wypowiedzi nie pamietam i prawde mowiac nie chce mi sie wracac, ale jak nagle kazales mi sie nie ruchac to nie moglem nie odpisac x]
Ale chyba wiem co uwazasz x)

Quote (Nimf @ 19 Dec 2009 23:41)
nie, ponieważ nikt nie ma prawa decydować o śmierci innych ludzi, tak więc skoro matka ma umrzeć i dziecko, to widocznie tak miało być.

w Polsce tez mozna ja tak przeprowadzic? :/

This post was edited by SilentSpamer on Dec 19 2009 04:44pm
Member
Dec 19 2009 04:44pm
Quote (SilentSpamer @ Dec 20 2009 12:43am)
Jak wybuchnie wojna to nie mozemy nikogo obwiniac o to, co bylo przed nia? Potrace piec osob samochodem i nikogo nie powinno obchodzic co robilem?

Poprzednich wypowiedzi nie pamietam i prawde mowiac nie chce mi sie wracac, ale jak nagle kazales mi sie nie ruchac to nie moglem nie odpisac x]

lol, jakie kurwa 5 miesięcy -_-
Banned
Dec 19 2009 04:44pm
Quote (Nimf @ 19 Dec 2009 23:44)
lol, jakie kurwa 5 miesięcy -_-

no ja nie wiem gdzie chcesz ta granice ustalic. Po prostu pytam i nie chce podawac jakichs liczb "racjonalnych".
edit: glosowalas na #1? omg, to byla poprzednia strona i zapomnialem juz xD Ide spac zaraz, bo mi sie juz jebie wszystko :D

This post was edited by SilentSpamer on Dec 19 2009 04:46pm
Banned
Gold: 0.20
Warn: 20%
Dec 19 2009 04:46pm
ojapierdole

widze powazna debacja sie nakrecila :O

wybaczcie ale nie czytam ;D
Member
Gold: 1,992.34
Dec 19 2009 04:46pm
Quote (Nimf @ 20 Dec 2009 00:41)

a Ty kurwa kretynem, skoro wypisujesz takie bzdury.

Jebany świetobliwy bogobojny sie kurwa znalazł no nie wierze, goń do kościoła lepiej palancie.

"Widocznie tak miało być"
No skoro na ulicy kogoś zadźgają i sie ma wykrwawić to NIE DZWOŃ PO POGOTOWIE BO TAK MIAŁO BYĆ
Jak kogoś przypierdoli samochód NIE DZWOŃ PO POGOTOWIE BO TAK MIAŁO BYĆ
Jak zobaczysz pożar.. NIE DZWOŃ PO STRAŻ POŻARNA BO TAK MIAŁO BYĆ
Jak pierdalneło w kopalni i górnicy zgineli to trzeba sobie przybić piątki bo tak miało być

Ty chodzący farmazonie.
Płód to nie człowiek i matka w której ten płód sie znajduje wg mnie musi mieć takie prawo i Tobie gówno do tego co jej sie podoba.

Quote (SilentSpamer @ 20 Dec 2009 00:43)

w Polsce tez mozna ja tak przeprowadzic? :/

Obwiniać, tu ważne słówko które dałeś i Cie pogrążyło.
Obwiń laskę że guma pękła. Ale po obwinianiu trzeba coś zrobić z niechcianym dzieckiem.
Masz racje możemy obwiniać, ale skoro wojna już wybuchła to teraz sie mysli jak ją poprowadzić przy jak najmniejszych stratach etc.
Przykład z samochodem jest głupi bo tam nie ma porównania do ciąży która nie usunięta ma dalekie konsekwencje, a jak przypierdolisz 5 osob to zakładam że zgon więc nie ma nic dalej, po tym, a po ciązy jest.
Czas na przemyślenie nie podam bo musiałbym sie zagłębic w kolejne etapy rozwoju płodu żeby Ci powiedzieć. Na pewno co najmniej 2 miesiące

This post was edited by Sukcez on Dec 19 2009 04:51pm
Banned
Dec 19 2009 04:47pm
Quote (Sukcez @ 19 Dec 2009 23:46)
Jebany świetobliwy bogobojny sie kurwa znalazł no nie wierze, goń do kościoła lepiej palancie.

No skoro na ulicy kogoś zadźgają i sie ma wykrwawić to NIE DZWOŃ PO POGOTOWIE BO TAK MIAŁO BYĆ
Jak pierdalneło w kopalni i górnicy zgineli to trzeba sobie przybić piątki bo tak miało być

Ty chodzący farmazonie.
Płód to nie człowiek i matka w której ten płód sie znajduje wg mnie musi mieć takie prawo i Tobie gówno do tego co jej sie podoba.

Kosciol chyba zezwala na aborcje jak zagrozone jest zycie matki i dziecka, ale nie jestem pewny. Wiec "tak mialo byc" wierzacych jest nieco inne od podanych przykladow.
Member
Dec 19 2009 04:48pm
Quote (Sukcez @ Dec 20 2009 12:46am)

Ty chodzący farmazonie.

ojajebie, ale hejter ;D.
z płodu robi się człowiek, więc to to samo kretynie. usunięcie go jest równoznaczne ze śmiercią tego co z niego wyrośnie, czyli człowieka.
Zastanów się, a nie kurwa na zastanowienie kobiecie byś dawał 16546584 miesięcy, śmieszny w chuj ;D

nie jestem do końca wierząca.

Quote (SilentSpamer @ Dec 20 2009 12:44am)
no ja nie wiem gdzie chcesz ta granice ustalic. Po prostu pytam i nie chce podawac jakichs liczb "racjonalnych".
edit: glosowalas na #1?

tak

This post was edited by Nimf on Dec 19 2009 04:48pm
Banned
Dec 19 2009 04:49pm
Quote (Nimf @ 19 Dec 2009 23:48)
ojajebie, ale hejter ;D.

Nom, az niechetnie pisze cokolwiek :D

z płodu robi się człowiek, więc to to samo kretynie. usunięcie go jest równoznaczne ze śmiercią tego co z niego wyrośnie, czyli człowieka.
Zastanów się, a nie kurwa na zastanowienie kobiecie byś dawał 16546584 miesięcy, śmieszny w chuj ;D

Wszedzie mowia, ze lepiej zapobiegac nic leczyc, a tu nagle kaza zastanawiac sie po fakcie. Ja tego nie rozumiem. :)

edit: zapobiegac niz leczyc... to nie jest bezposrednio o ciazy i rzekomym leczeniu zaklopotanych kobiet... Moze powinienem jeszcze nieco staranniej dobierac slowa i zwroty, zeby nie bylo.
Nie hejtowac, nie hejtowac!

This post was edited by SilentSpamer on Dec 19 2009 04:52pm
Go Back To Polska Topic List
Prev1161718192046Next
Add Reply New Topic New Poll