Quote (Nimf @ 20 Dec 2009 00:41)
nie, ponieważ nikt nie ma prawa decydować o śmierci innych ludzi, tak więc skoro matka ma umrzeć i dziecko, to widocznie tak miało być.
po drugie, aborcję można przeprowadzać do 9 tygodnia ciąży, ale to tak btw.
a Ty kurwa kretynem, skoro wypisujesz takie bzdury.
Jebany świetobliwy bogobojny sie kurwa znalazł no nie wierze, goń do kościoła lepiej palancie.
"Widocznie tak miało być"
No skoro na ulicy kogoś zadźgają i sie ma wykrwawić to NIE DZWOŃ PO POGOTOWIE BO TAK MIAŁO BYĆ
Jak kogoś przypierdoli samochód NIE DZWOŃ PO POGOTOWIE BO TAK MIAŁO BYĆ
Jak zobaczysz pożar.. NIE DZWOŃ PO STRAŻ POŻARNA BO TAK MIAŁO BYĆ
Jak pierdalneło w kopalni i górnicy zgineli to trzeba sobie przybić piątki bo tak miało być
Ty chodzący farmazonie.
Płód to nie człowiek i matka w której ten płód sie znajduje wg mnie musi mieć takie prawo i Tobie gówno do tego co jej sie podoba.
Quote (SilentSpamer @ 20 Dec 2009 00:43)
Jak wybuchnie wojna to nie mozemy nikogo obwiniac o to, co bylo przed nia? Potrace piec osob samochodem i nikogo nie powinno obchodzic co robilem?
czas na przemyslenie: jaki? 5 miesiecy?
Poprzednich wypowiedzi nie pamietam i prawde mowiac nie chce mi sie wracac, ale jak nagle kazales mi sie nie ruchac to nie moglem nie odpisac x]
Ale chyba wiem co uwazasz x)
w Polsce tez mozna ja tak przeprowadzic? :/
Obwiniać, tu ważne słówko które dałeś i Cie pogrążyło.
Obwiń laskę że guma pękła. Ale po obwinianiu trzeba coś zrobić z niechcianym dzieckiem.
Masz racje możemy obwiniać, ale skoro wojna już wybuchła to teraz sie mysli jak ją poprowadzić przy jak najmniejszych stratach etc.
Przykład z samochodem jest głupi bo tam nie ma porównania do ciąży która nie usunięta ma dalekie konsekwencje, a jak przypierdolisz 5 osob to zakładam że zgon więc nie ma nic dalej, po tym, a po ciązy jest.
Czas na przemyślenie nie podam bo musiałbym sie zagłębic w kolejne etapy rozwoju płodu żeby Ci powiedzieć. Na pewno co najmniej 2 miesiące
This post was edited by Sukcez on Dec 19 2009 04:51pm